Vijfenzestig miljoen Chinezen vermoord tussen 1949 en 2021

Het neontotalitaire regime van de Chinese Communistische Partij (CCP) in Peking is in bijna vijf decennia groot geworden over de rug van de USA, maar de dolle communisten zien in hun ideologische razernij geen heil in een ‘normale’ relatie tussen verantwoordelijke landen. Zij stevenen, volgens in ongenade gevallen Chinese insiders, willens en wetens af op een confrontatie met het Westen.

Er is een substantieel verschil tussen ‘dom autoritair’ en ‘doortrapt neontotalitair’ en China brengt dat op wel zeer plastische wijze in beeld. Aldus Cai Xia, een voormalige communiste uit de klas van de actuele CCP topleiders, die in haar rapport aan het ‘Hudson Institute’ getiteld ‘China-U.S. Relations in the Eyes of the Chinese Communist Party: An Insider’s Perspective’ stelt dat de Chinese mentaliteit na 70 jaar van spionage, diefstal van intellectuele eigendom en industriële patenten en pure genocide onveranderd vijandig blijft.   

Mao. Afb: wikimedia-commons.

Xi Jinping uitte op 1 juli – in zijn grijze Mao tuniek – het ene dreigement na het andere aan het adres van Taiwan, de USA en feitelijk de gehele Westerse wereld. Na de koersverandering van het Chinese Communisme in de jaren ’80 werd geleidelijk voor de huidige, Marxistische harde koers gekozen. “Marxism is the fundamental guiding ideology upon which our party and country are founded. It is the very soul of our party and the banner under which it strives,” aldus Xi in een ongewoon confronterende speech die ook door Erdogan had kunnen worden afgestoken. Xi wil de militaire opbouw – die al jaren in overdrive is – nog meer versnellen, zowel van conventionele als nucleaire wapens. Dit terwijl hij met zijn handelsstrategie van de zijderoute en de politieke infiltratie (zo niet annexatie) van de Verenigde Naties ook al reuzenschreden maakt, zoals wij door schade en schande mogen constateren aan de hand van Mark Rutte’s en Sigrid Kaag’s hand- en spandiensten aan die globalistische ‘2030 agenda’, met daarin expliciet Xi’s ideologische miskraam-varianten van de ‘great reset’ en ‘building back better’.

Het internationale imago van China is dankzij hun funeste rol in de coronatravestie al zwaar gedeukt omdat hij het bestaan èn de besmettelijkheid van het covidvirus verzweeg en te kwader trouw weigerde om internationale onderzoekers exemplaren van het virus ter beschikking te snellen. Ook weigerde hij om besmette landgenoten te verbieden om de hele wereld af te reizen, waardoor die rest van de niets vermoedende wereld de rekening gepresenteerd kreeg voor zijn beunhazerij. Ook in China wordt zijn klungelige aanpak sinds december 2019 zwaar gekritiseerd.

65 miljoen doden

Het ‘Black Book of Communism’, geschreven door zes Europese academici, belicht hoe Mao’s CCP met geforceerde collectivisering, door de partij georganiseerde hongersnoden en politieke zuiveringen liefst 65 miljoen mensen om het leven bracht! In de hedendaagse digitale versie van deze terreur krijgt Xi de gewetenloze hulp van ‘woke’ ellendelingen als Google, Apple en Facebook, die de genocide van de Oeigoeren in de concentratiekampen van XinJiang digitaal faciliteren en meer van hetzelfde in Tibet. De CCP doet geen enkele moeite meer om de funeste agenda en langetermijn strategie te verhullen voor de wereld, die in typisch Westerse zombiestijl zit te slapen terwijl onze stoelpoten één voor één worden doorgezaagd, een tak van sport waarin de globalisten achter VVD en D66 instrumenteel zijn.

De Chinese cultuur kent geen ‘fairness’, bedrog zit hen in het bloed, net als hun globalistische ‘woke’ handlangers, terwijl wij in ons naïeve concept van ethiek, regels volgen en betrouwbaarheid onszelf tot een grote schietschijf maken voor dit gespuis. Het Chinees kent geen begrip als een ‘gentlemen’s agreement’, afspraken zijn er om geschonden te worden, alles in het belang van de CCP die geen onderscheid maakt tussen binnenlandse en buitenlandse politiek. Onze naïviteit jegens deze verrotte mentaliteit doet ons de das om want er is geen reden voor ‘wishful thinking’. Het idee dat de CCP slechts autoritair zou zijn is een slechte dagdroom, wij zitten erbij en kijken hoe het neontotalitarisme met reuzenschreden vordert en geen frontale botsing schuwt in hun combinatie van pure terreur en zieke ideologie die Adolf Hitler of Jozef Stalin met straatlengten achter zich laat. Daartussendoor fietst ook nog de persoonsverheerlijking waar Xi niet vies van is door zichzelf tot de personificatie van de CCP te maken door zijn ambtstermijn, net als Poetin, tot ver achter de horizon te verlengen. De rabiate CCP is een puur racistische stel moordenaars dat vanuit een raciaal superioriteitsgevoel van de Han dynastie er niet voor terugschrikt om Oeigoeren, Tibetanen en binnen-Mongoliërs af te slachten, terwijl tientallen ‘woke’ westerse bedrijven als Google, Facebook, Apple, Nike etc. hun ziel aan hen verkopen om te kunnen parasiteren.  Praktisch gezien zijn daarmee het moorddadige Chinese communisme, dat inmiddels 65 miljoen mensen vermoord heeft, en het zieke ‘woke’ globalisme gelijkgeschakeld.

Nederland zou zich eens moeten bezinnen op de doortrapte subversie van het globalistische paard van Troje, waarin Mark Rutte en Sigrid Kaag zich zo heerlijk kunnen verstoppen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties