Dr.Mengele’s vaccinatie-experiment

In ‘Newstarget’ d.d. 20 juli trof ik een schat aan wetenschappelijke info aan over Dr.Mengele’s Bill Gates’ (grootaandeelhouder van de W.H.O.) huiveringwekkende vaccinatie-experiment.

Huiveringwekkend omdat Bill Gates niet alleen een zakkenvuller is, maar twee jaar geleden openlijk beleden heeft dat hij een fan is van genocide op enkele miljarden mensen van de globale overbevolking; een volstrekte psychopaat. In die criminele context wordt het coronabedrog al meer dan een jaar rücksichtslos misbruikt door op macht beluste globalisten waaronder helaas ook onze gewetenloze premier en zijn gepatenteerde kluns Hugo.

Conclusies uit onderzoek van de Cleveland Clinic in Ohio:

  • Covid vaccins kunnen Alzheimer, dementie en andere hersenafwijkingen veroorzaken;
  • Chinese bacteriën kunnen op zich al hersenbeschadiging veroorzaken, en zijn met name aanwezig in de Chinese vaccins die dezelfde ‘spike proteïnen’ bevatten als het virus zelf; Sterker nog, de Chinese injecties zijn het virus dat hersenbeschadiging veroorzaakt;
  • Neurologische complicaties onder Covid-19 patiënten, lang nadat de infectie gepasseerd is, suggereren dat virus èn vaccin permanent blijvende gevolgen hebben voor de hersenfunctie.

In ‘Alzheimer’s Research & Therapy’ wordt hetzelfde geconstateerd, waarbij Pfizer’s en BioNTech’s mRNA injecties dezelfde hersenbeschadigingen veroorzaken die leiden tot dementie. Een diepgaand onderzoek naar de moleculaire structuur van diverse genen vergeleek, met de hulp van Artificiële Intelligentie, de verwantschap tussen gevaccineerde coronapatiënten en alzheimerpatiënten in de context van genetische factoren die zowel het virus als de vaccins in staat stellen om de hersenen te attaqueren, resulterend in symptomen als o.a. verlies van smaak en reuk. Het schokkende resultaat was dat de bestudeerde ‘significant network-based relationships’ tussen het Chinese virus en dementie de conclusie rechtvaardigt dat dementerenden kansloos zijn ten gevolge van ontbrekende antivirale genen.

Onderzoekers vonden weinig bewijs dat het virus rechtstreeks de hersens attaqueert maar vonden een groot aantal nauwe verbindingen tussen het virus en diverse neurologische ziekten als Alzheimer en dementie, aldus de ‘Cleveland Clinic’. Ook eerdere Chinese versies van het MERS en SARS virus bezitten deze fatale eigenschappen, dus de krampachtige pogingen van genocide-fanaat Gates en zijn WHO om China – hoofdschuldige in deze epidemie – buiten schot te houden, maken wel duidelijk hoezeer de Corona-hype een 100% gepolitiseerd wapen van het achterbakse globalisme is.

‘Woke’ ‘en de coronapaniek

Dat ‘woke’ globalisme is instrumenteel in het creëren en in stand houden van de coronapaniek en draalt geen seconde om de mensheid als hun proefkonijnen te gebruiken in een serie uiterst lucratieve maar levensgevaarlijke vaccinatie-experimenten van de farmaceutische industrie. Die schuift iedere aansprakelijkheid voor duizenden onbekende bijwerkingen categorisch van zich af, want hun gif is nog steeds in de testfase maar Rutte en De Jonge keurden, tegen beter weten in, alle vaccins vroegtijdig wettelijk goed.

Vervolgens  chanteren zij de bevolking om die onbekende maar levensgrote risico’s te aanvaarden, met de ronduit vage toezegging dat de staat zich eventueel aansprakelijk stelt voor alle negatieve gevolgen in deze potentiële tweede toeslagenaffaire, terwijl onze magistrale minister van VWS nu specifiek de gezondheid van de jeugd bedreigt met zijn levensgevaarlijke vaccins en die vergelijkt met frikadellen… Met zijn stompzinnige wanbeleid en zijn incompetente cowboyverhalen maakt hij 24/7 de naïeve bevolking doodsbang, in de hoop daarmee stagnerende vaccinatie te stimuleren.

‘Delta’, de nieuwste globalistische vondst

De nieuwste vondst is de ‘Delta variant’, die niets anders blijkt te zijn dan nog meer boerenbedrog van de kongsi der globalisten en ‘big pharma’ die onder onze neus een absurd narratief rondtoeteren met hulp van de Chinese Communistische Partij en Bill Gates’ WHO. Die onzin slaagde erin, ook hier weer met hulp van onze activist in het torentje, om de mensheid hun onhygiënische, in mond en longen bacteriële ziekteverwekkende mondkapjes aan te smeren, quarantaines, 1½ meter onzin en het ergste van alles, hun ongeteste, levensbedreigende vaccins, waarbij de ‘Delta variant’ uiteraard niet mag ontbreken om de angst er flink in te houden.

Een assistent directeur-generaal van de WHO komt nu in eerste instantie op de proppen met het verhaal dat het fantastische vaccin zo geweldig goed werkt tegen de Delta variant, maar vervolgt klakkeloos dat hetzelfde vaccin toch niet werkt tegen overdracht dus dat de hele wereld eigenlijk toch maar mondkapjes dient te dragen. Let wel, dit soort politiek benoemde ellendelingen toucheert astronomische salarissen van de communistische V.N. dus zij zijn maar al te graag gereed om de bangmakerij verder op te jutten. ‘De vaccins zijn geweldig maar werken toch niet…’ Het lijkt wel of die idioten zelf ook al gevaccineerd zijn.

Goedkope  bangmakerij

Gezond verstand èn integere wetenschappers maken duidelijk dat de Chinese Communistische Partij  èn de corrupte WHO leugenaars zijn, waarbij het duo Rutte & De Jonge zich heel erg thuis voelen. Hun hype over de Delta variant is een gigantisch Ponzi schema van globalistische oplichters om miljoenen makke schapen tot dodelijke vaccinatie te bewegen.

De hele Corona hype inclusief hun ‘Delta variant’ is smerig bedrog:

1. De pharma industrie zegt dat de Covid-19 prik werkt tegen de ‘Delta Variant’, maar wil ons desondanks in quarantaine thuis opsluiten, mèt een masker èn 1½ meter afstand, zelfs nà vaccinatie;

2. Het is geen toeval dat de “Delta Variant” enorm gepousseerd wordt nu de gevaren van de giftige Covid-19 vaccins steeds bekender worden en de vaccinatiebereidheid terugloopt;

3. Elke ‘dodelijke’ en meer virulente variant vergt uiteraard een nieuw vaccin, liefst twee… Voornoemde wetenschappers spreken al geringschattend van een ‘scamdemic’ en vergeet u niet dat de kwaadaardige psychopaat Bill Gates de wereldbevolking wil reduceren met enkele miljarden;

4. Dit soort ‘op maat gemaakte ziektes’ worden door het globalisme misbruikt hun hype op te blazen tot epidemieën, zelfs pandemieën om hun greep naar de macht te consolideren.

Reken maar dat er bij de volgende presidentsverkiezingen van 2024 in de USA wéér een pandemie ‘georganiseerd’ wordt als Trump goed scoort in de polls. Het is een kraan die je naar wens open of dichtdraait, niet door de medische wereld maar door hetzelfde politieke klimaatgespuis van de IPCC.

“Gevaccineerden lopen 600%
meer kans om te sterven aan
covidvarianten dan ongevaccineerden”

‘Public Health England’ publiceerde vorige week een rapport dat gevaccineerden 6 keer meer risico lopen dan niet gevaccineerden aan varianten zoals de Delta, dankzij experimentele genen-therapie omdat hun immuunsysteem niet meer goed functioneert. Onder de titel : ‘SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England, Technical briefing 16’ beschrijft het rapport dat de Chinese varianten door de overgrote meerderheid van de besmette mensen niet eens wordt opgemerkt, terwijl de paar  gevaccineerden tegen één bekende variant net zo goed kunnen sterven aan een nieuwe versie. De sterfgevallen onder niet-gevaccineerden zijn veeleer te wijten aan een slecht functionerend immuunsysteem, een hartziekte of obesitas.

De conclusie van dit Engelse onderzoek is dat de meeste mensen praktisch 0% kans hebben te overlijden aan de één of andere Chinese variant, zeker de niet gevaccineerden! Gevaccineerden lopen een groter risico…. Desondanks ratelen de ‘fake news’ media door met hun propaganda over varianten in de komende 5e of 6e golf en hun brutale dwang om twee, zelfs drie vaccinaties te accepteren op verzoek van onze onverantwoordelijke, zelfs gevaarlijke regering. Uit ditzelfde rapport blijkt dat van de gevaccineerden 2% medische hulp in de I.T. vereist, terwijl dit op 1,4 % ligt voor de niet gevaccineerden. “The current data is in keeping with data published last week by England’s public health agency that also showed a six-times greater death rate among the fully vaccinated than the unvaccinated and a hospital admission rate of 2.3 percent among those fully vaccinated at least two weeks earlier compared with just 1.2 percent among the unvaccinated”, legt Celeste McGovern van LifeSiteNews uit.

Dit spoort exact met het onderzoek van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) door Stephanie Seneff, die waarschuwde voor ‘antibody-dependent enhancement’ (ADE), een beschadiging van het immuunsysteem door de vaccinaties, die mensen juist veel zieker maakt. Ook is zij “bang dat onnodige vaccinaties juist gaan leiden tot resistente mutanten onder de SARS-Co-V2 varianten.”

Rusland en ‘racisme’ schuldig

De Biden-regering haalt zijn vaccinatietargets bij lange na niet en heeft nu racisme en Rusland als schuldigen aangewezen, dus dat is wel helder. Daar worden nu landelijk teams gevormd om weifelaars of anti-vaxxers thuis met een bezoek te vereren en te intimideren. Ook is de ‘woke’ pers (Nature Journal) erachter gekomen ‘dat ongevaccineerden agressief zijn dankzij Russisch nep-nieuws’. Josef Goebbels gebruikte die truc ook al om mensen te discrimineren. Wereldwijd worden niet-gevaccineerden nu gediscrimineerd en gechanteerd door hen zwart te maken in de schrijvende pers, op televisie en het internet, in een poging hen uit te sluiten van grote delen van de samenleving.

De desperate V.N. / W.H.O. fascisten grijpen hun laatste kans en Rutte met De Jonge staan te trappelen van ongeduld om als knapste jongetjes van de globalistische klas ‘erbij te zijn’. Laat u niet bang maken en bezint voor gij begint aan deze roekeloze avonturen!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Wanneer worden alle betrokkene eindelijk gearresteerd en veroordeeld voor dood door schuld en/of moord met voorbedachte rade ??
Het wordt de hoogst tijd voor een nieuw Neurenberg tribunaal !!

Rafi
2 jaren geleden
Antwoord aan  koddebeier

Zoiets is ook passend voor de redactie van het bovengenoemde WOKE tijdschrift Nature, dat zo ongeveer opgericht is en in de begintijd volgeschreven werd door de felle Darwinisten van de zgn. X-club, fervente socialistische, elitistische bevorderaars van eugenetica op de zwakkere delen van de bevolking.