Boerengenocide

Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen: de politiek in ons land is voornemens boerengenocide te plegen. Om al het boerenland tot staatseigendom te verklaren en te kunnen veranderen in stedelijk gebied, zijn er rampen bedacht die het publiek nooit kan controleren, zoals teveel stikstof en teveel koolstofdioxide in de atmosfeer.

Een normaal denkend mens weet inmiddels dat ‘het gat in de ozonlaag’ en de ‘zure regen’ misleidende angstaanjagers waren die een handjevol grote leveranciers (Philips en Samsung) in staat stelde extra verkoop te genereren. Dat plan is gelukt: Philips en Samsung floreren weer en het gat in de ozonlaag en zure regen verdwenen uit het geheugen van de massa. Een keer nog merkte Sven Kockelman aan het adres van de voormalige minister voor milieuzaken, Pieter Winsemius, op dat ‘die zure regen toch wel een beetje flauwekul was’.  Het antwoord was gevat, maar niet minder tekenend voor de volksverlakkerij: “Welnee, we waren er nog precies op tijd bij!”

Afb: Kees Torn / Flickr.

In het kader van ‘milieu’ heeft de overheid het nu voorzien op de boerenstand in ons land. Onze boeren zijn echter de meest kennisrijke en best presterende boeren ter wereld. Geen land ter wereld kan op zo’n kleine ruimte, zo’n enorme landbouwproductie tot stand brengen; Nederland is op de ranglijst van exporteurs nummer twee (na de VS). Als Nederland ben je dus knettergek om die boeren de nek om te draaien, om vruchtbaar land wat stikstof en koolstofdioxide op grote schaal uit de atmosfeer haalt en te bebouwen met huizen voor geïmporteerde mensen die niet eens weten hoe werken eruit ziet. Dat is het verlagen van CO2 en NOx vervangen door een toename van CO2 en NOx. Want al die extra mensen kunnen maar zo gaan ademen en poepen…

Om de natuur gaat het die politici en activisten niet. Dan zouden ze immers geen bomen laten kappen en in een biocentrale gooien om te verbranden voor energie-opwekking. Dan zouden ze die bomen laten staan en de boeren mooi hun gang laten gaan. Beter voor het milieu. Ook de ‘modellen’ waarop ze zich baseren, kloppen niet: het IPCC is al járen leverancier van modellen die uitkomsten genereren die in de verste verte geen deugdelijke voorspeller bleken te zijn. Kijk de gerealiseerde temperaturen maar na. Alle gezinnen hebben tot laat in de maand mei bij moeten stoken en dat is niet alleen in Nederland zo geweest. CO2 en NOx zijn dus geen problemen die heel grote invloed hebben op de temperatuur. Laten we eerst maar eens kijken of de reguliere wijzigingen in het klimaat voor de natuur werkelijk desastreus zijn, want zo’n onderzoek heeft nog niet plaatsgevonden.

Wat er in ons land gebeurt is te abject voor woorden. Dat de burgers daar amper invloed op hebben, hoeven we niet meer uit te leggen: dat is al sinds Fortuyn ruimschoots bekend. Boeren gaan dus weer de straat op en wie in Nederland het hart op de juiste plaats heeft zitten, die steunt dat. Er is niets mis met onze boeren, maar van alles met de politiek. Laat het protest massaal zijn, met steun van de burgers, met steun van de mensen bij de politie (die worden ook anaal gevisiteerd met krankzinnige voorschriften en regels, alsof het pubers zijn) en met steun van veteranen en militairen in actieve dienst (die ook anaal worden… enz.).

Het is tijd voor nieuw leiderschap, voor een beter Nederland met minder Europa, minder globalisme, minder vluchtelingenopvang. Dit land is vol en eigen mensen sturen we niet weg. Protesteer, dwing het af. Kan het niet goedschiks: dan maar kwaadschiks.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rafi
2 jaren geleden

Een goede manier om te voorkomen dat boerenland staatseigendom t.b.v. verstedelijking wordt is, dat alle boeren besluiten om zich NIET uit te laten kopen. Precies dus niet doen wat de overheid wil. Hun land, AL hun land, van ALLEMAAL, moeten zij gewoon in bezit houden. Als het boeren, het landbouwer zijn, hun onmogelijk wordt gemaakt, dan kunnen zij proberen op andere wijze rond te komen (weest creatief hierin!), maar dat onder gelijktijdig in bezit houden van die grond. Zo dwarsboom je de snode plannen van deze schandalig bezig zijnde overheid. Het is maar een idee.

2 jaren geleden

“”Het is tijd voor nieuw leiderschap, voor een beter Nederland met minder Europa, minder globalisme, minder vluchtelingenopvang. Dit land is vol en eigen mensen sturen we niet weg. Protesteer, dwing het af. Kan het niet goedschiks: dan maar kwaadschiks.”” Aldus de heer Ton Nijhof…………. hij heeft gelijk, maar krijgt hij dat ook?

We zien dus, dat de “huidige” politici, van de gevestigde partijen er een absolute puinhoop van maken en zich “vastklemmen aan de nukken van de Europese Unie én het kennelijk eens zijn dat er een “WERELDREGERING” komt, waarbij Nederland als een grote stad, niets meer te vertellen heeft, én de Nederlanders AFHANKELIJK zullen zijn/worden van de buitenlandse investeerders, én de boeren buiten Europa ,welke, deze zeer kwistig met pesticiden omgaan en de burger in Nederland daarop geen enkele controle meer op heeft.

Wat we ook zien, is dat de ChristenUnie, hun principes onverhoopt over boord smijt en er van een “Goede Huisvader” niets meer terecht komt.
Carola Schouten laat de boeren gewoon barsten en heeft absoluut niet door wat er werkelijk aan de hand is en wat de gevolgen zijn van haar beleid.

Ze, Carola Schouten, is zo ongelooflijk DOM dat zijn de consequenties van beleid niet wil noemen.

Niet goedschiks dan maar kwaadschiks, aldus de heer Nijhof…….. is makkelijk gezegd, maar de praktijk én de ervaring ons heeft geleerd dat de Nederlandse burger niet zo snel “kwaadschiks het Kabinet naar de HEL wil sturen.”

De consequenties van het huidige beleid in het Algemeen, komt doordat de kiezer, het stemvee van de VVD en het CDA, waarbij ik moet refereren aan de uiterst stupide stemmer op/van D-66, Mark Rutte, de pseudoloog, heerlijk van zijn nestje in het Torentje kan blijven genieten.

Het Partij- Programma van het “Forum voor Democratie”, wil juist die afhankelijkheid en soevereiniteit van Nederland bewaren en de burger zijn STEM teruggeven in de Nederlandse politiek.

Maar………. ” de grootste zwendel was ook zichtbaar ongeveer 800 jaar geleden, in het boek te lezen “SAPIENS” van Yuval Noah Hariri; De. agrarische ZWENDEL dat zich NU in Nederland afspeelt is dus niet nieuw, maar het blijft onverteerbaar dat Carola Schouten én het vieze clubje van de VVD dewelke parasiteren op de domheid van de massa, Nederland naar de verdommenis laten gaan.

Wij worden gewoon GEOFFERD AAN DE GOD “MERCURIUS”, de God van Handel.

De DUIDELIJK NEXIT zou een uitkomst zijn, want, als ik de stem van Frans Timmermans en Ursela von der Leijen, moet aanhoren……….. dan is een NEXIT werkelijk “” DE OPLOSSING””.
Och……… Wijlen Prof Dr. Bob Smalhout, in leven anesthesioloog, schreef al in 2000 in zijn column, ( Telegraaf ) dat hij verbaast is dat de Nederlandse burger niet in opstand komt door” OVERHEIDSTERREUR”.

koddebeier
2 jaren geleden

Stop deze waanzin !!!!
Boeren om zeep helpen betekend Sabotage van de Voedsel voorziening.
Dat wordt duur vlees, melk, boter, kaas en andere zuivelproducten, maar ook d land en tuinbouwproducten zullen schreeuwend duur worden of niet meer te koop.
Stop deze milieu idioten en dit kabinet !!