Komt onze premier eindelijk uit zijn kast?

Hongarije zet een héél dikke streep door de gedegenereerde, ‘politiekcorrecte’ campagne om onze Westerse samenleving op zijn kop te zetten, zonder dat dit enig ander doel dient dan onze morele waarden te ondermijnen. Gewoon uit pure hufterigheid, niets anders.

Onze verdwaasde premier spreekt van een ‘waardensamenleving’, maar is kennelijk zo gewend zich te verschuilen achter het feit dat hij nu de ene, dan weer de andere pet opheeft, dat hij als premier q.q. uit het oog verliest dat Hongarije een soevereine staat is die beoogt te voorkomen dat hun kinderen worden geconfronteerd met de perverse praktijken van de LGB-etc kliek, die geen ander doel heeft dan mensen die geaccepteerde waarden koesteren te choqueren? Hij presenteert zich wèl, overduidelijk, als een ‘non-binaire’ sympathisant van een perverse kliek, een ‘hetje’ ?

Minpres Rutte in de Kamer.

Orban heeft er geen trek in dat afbeeldingen van homoseksualiteit of geslachtsverandering aan minderjarige kinderen wordt opgedrongen door niet alleen seksueel, maar wellicht ook geestelijk gehandicapte peuken, waarbij expliciet wordt gestipuleerd dat leerkrachten deze perversiteiten niet aan – kleine – kinderen mogen presenteren. Seksuele voorlichting wordt slechts door bij de wet geregistreerde overheidsinstanties onderwezen en tot slot worden advertenties met LGBT inhoud ingeperkt. Deze vier punten zijn de kern van de Hongaarse wet; is daar ook maar iets fout mee?

Als iemand – jaren geleden – geprobeerd zou hebben om mijn kinderen met die zieke ideeën te indoctrineren had hij een héél lange tijd niet kunnen lopen. Maar nu komt de aap uit de mouw: volgens onze verdwaalde premier was het topoverleg van EU-regeringsleiders donderdagavond zelfs ’buitengewoon emotioneel’, met name het ‘persoonlijke verhaal’ van de homofiele Luxemburgse premier Xavier Bettel zou de aanwezige leiders diep getroffen hebben… Daar zakt je broek toch meters van af? ‘Iedereen had wel tranen in zijn ogen,’ aldus de hypocriete Rutte, die nog steeds geen traan wegpinkt voor zijn tienduizenden slachtoffers in het toeslagendossier maar gladjes uit het oog verliest dat het hier gaat om een soevereine staat die geen zin heeft in gedegenereerde peuken die het op kinderen hebben begrepen. Kennelijk domineren Rutte’s diepste gevoelens voor die perverselingen zijn gezond verstand – voor zover hij dat ooit gehad heeft. Het kan toch niet de bedoeling zijn van VVD-leden dat de keurige vlag van ‘ons soort mensen’ hier misbruikt wordt voor een perverse lading van Rutte’s abjecte  sympathiebetuigingen aan perverse peuken die het op kinderen hebben gemunt?

Rutte geeft hier een oersolide brevet van onvermogen af dat er zijn mag, zowel als politicus als het ‘hetje’ dat hij kennelijk is.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties