Jihadiste terug

Jihadiste en IS-strijdster Ilham B. en haar twee kinderen (2 en 5 jaar) werden samen met een 12-jarig kind van andere ouders overgedragen aan de Nederlandse autoriteiten. De reden om een staatsvijandig element terug te halen naar Nederland was simpel volgens regeringskringen: om haar te kunnen berechten.

Dat is natuurlijk nonsens. Bij verstek veroordelen tot het inleveren van de Nederlandse nationaliteit en een levenslang verblijf in de woestijnse hel is ongekend eenvoudig, behalve als de rechter een partijgenoot van onze huidige Minister van Buitenlandse Zaken is. Aan de voornaam ’Ilham’ is al te zien dat de Nederlandse ‘roots’ niet al te diep kunnen zitten en vormt tevens een aanwijzing dat dit gajes ook nog over een ander paspoort beschikt. Waarom ons land dan, dat kennelijk eerder niet voldeed als vaderland, nu aslnog de pisang is om zo’n secreet in onderhoud te moeten nemen, blijft een raadsel. Er lopen al veel te veel van die aangeklede rukwinden in ons land rond.

Afb: Flickr – The Israel Project.

Zij wees de rechtsstaat af, wees de democratie af, heeft mensenrechten op grote schaal geschonden, oorlogsmisdaden gepleegd en komt nu per regeringsvlucht weer terug naar Nederland om eens een beetje ‘uit te buiken’ van al die inspanningen. Knoop er nog een feestelijke rondvaart door de Amsterdamse grachten achteraan zou je zeggen. Onderzoeken tonen aan dat er genoeg moslims in ons land zijn die dat feestelijk zullen toejuichen.

Gajes als dit hoort in dit land niet thuis en het rapaille wat dergelijke nonsens in zulke ontvankelijke hoofden plant al evenmin. Als een als religie vermomde ideologie zo opzichtig politiek en krijgskunsten wil vertonen, dan doen zij dit maar op hun thuisbasis.

En voor zoveel bekend is dat hier niet.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

We worden geregeerd door volk verlakkers en landverraders !

koddebeier
2 jaren geleden

Kan je nagaan hoe simpel regeringskringen zijn !! (Wat een dwazen)
Berechten, na de straf uitwijzen naar het land van herkomst

Elisabeth
2 jaren geleden
Antwoord aan  koddebeier

Na de straf uitwijzen? No way. Ze komt hier op ónze kosten in de gevangenis, een jaartje ongeveer. En gaat dan vrolijk verder.
Ik vraag me af of een demissionair kabinet zulke grote beslissingen wel mag nemen.

Joost Visser
2 jaren geleden
Antwoord aan  Elisabeth

Bijstandmoedertje. Leuk flatje compleet ingericht en een 2.500 per maand om kindjes op te leiden tot echte Jihadisthelden. Gaaf land toch?