Honderd procent voorbij ‘vooroordeel’ – 2

U voelt aan uw klompen hoe u dagelijks bedonderd wordt door aan het Kartel getrouwe media in naam van hun ‘woke’ geloof.

Over hun corona- en klimaatbedrog in het akkoord van Parijs, migratie in het akkoord van Marrakesh, de blatante stikstofleugen van D66/GL om de boeren te ‘cancelen’, de inflatoire geldpers van de criminele Europese Centrale Bank die ons – via illegale transfers van onze activa naar zuid Europa, gefaciliteerd door hun collaborateur Mark Rutte – opzadelt met onbetaalbare en ongeautoriseerde schulden.

Die corrupte media voeren één subversieve agenda en kunnen dat doen omdat hun geldschieters diepe zakken hebben, reden waarom je van goeden huize moet komen om daar effectief verzet te plegen, maar dat is er gelukkig weldegelijk. De veel te jong overleden media mogul Andrew Breitbart was een conservatieve journalist, commentator en de oprichter van het door ‘links’ gevreesde en gehate Breitbart News. In 2008 nam hij de piepjonge Alex Marlow in dienst, een 21 jarige student van de Universiteit van Californië (Berkeley), en begon hem te onderwijzen hoe hij de ‘culture war’ moest bestrijden en zich vooral niet laten onderspitten door hun leugens en haatcampagnes. Marlow heeft dat goed opgepakt en heeft Breitbart News tot een geduchte tegenstander gemaakt van ‘woke’ intriganten als Soros, wijlen Steve Jobs en de andere miljardairs van de Big Tech uit Silicon Valley, door dag in dag uit hun leugens en hetzes te ontmaskeren met gedegen journalistiek op grond van pure feitenkennis.

In een recent interview gaf Marlow een duidelijke waarschuwing aan alle naïeve conservatieven – zoals de recentelijk van haar conservatieve voetstuk in de Republikeinse partij gevallen ‘no-Trumper’ Liz Cheney – die  dacht dat ‘polderen’ de (laffe) oplossing was voor haar confrontatie met Big Brother’s troepen : ‘De grootste les die ik van Andrew Breitbart kreeg was dat ‘links’ geen compromis aanvaardt. Zij willen je verpletteren of volledig bekeren. Luister goed, want het is niet het Kartel maar het is de conservatieve élite die denken dat, als zij meespelen, ‘links’ hen met rust zal laten en zelfs sympathiek zal vinden. Nee, zij zijn erop uit om je te verpletteren! In zijn net uitgekomen boek ‘Exposing the Establishment Media’s Hidden Deals and Secret Corruption’ laat Marlow zien hoe de establishment media zich organiseerden tegen Donald Trump en diens supporters ten gunste van de ‘woke’ extremisten. Ook toont hij hoe deze media hun eigen geloofwaardigheid opbliezen met hun niet aflatende stroom van ‘fake’ nieuws, die waarschijnlijk nooit meer stopt, en toont hoe zij te werk gaan. Een ‘eyeopener’ in de ware zin des woords, waarin hij ook de immense macht achter de schermen laat zien van de nieuwe Soros, Laurene Powell Jobs, erfgename van een andere linkse extremist, wijlen Apple CEO Steve Jobs…

“Het zijn louche activisten
voor Big Brother”

In 2016 waren het Breitbart en Trump die aan de bel trokken over ‘fake news’ en miljoenen getergde kiezers pakten dit op omdat zij instinctief aanvoelden dat het linkse doel alle – weinig scrupuleuze – middelen van Bloomberg, CNN, The Washington Post, The New York Times en ‘de Big tech elite’ in Silicon Valley heiligde en zal blijven heiligen. Laurene Powell Jobs, door het semi-communistische Vox, dus waarschijnlijk binnenkort ook door Sigrid Kaag, beschreven als ‘one of the world’s most important philanthropists’  is de weduwe van Apple oprichter en miljardair Steve Jobs, een geheime ‘superpower’ achter een immens netwerk van linkse media, organisaties en politici. 

Forbes telt Jobs onder de tien rijkste  vrouwen op aarde, met een netto kapitaal van rond de 16 miljard dollar, grotendeels uit haar aandelen in Apple en Disney. Als Laurene een filantropiste is met haar Emerson Collective, dan is Soros dat ook, maar beiden zijn louche activisten voor Big Brother, dus een dikke spaarpot voor linkse extremisten. Veelbetekenend is dat ‘Inside Philanthropy’ haar in 2019’s ‘the Least Transparent Mega-giver’ noemde die natuurlijk geen cent aan belasting afdraagt, maar uiteraard door geen der tientallen begunstigden tegen het licht werd gehouden, want morgen kan zij hun baas blijken te zijn als zij het vandaag al niet is. Zij koopt, dagelijks, ontelbare parallelle leugenfabrieken die met name proberen om, grotendeels naïeve, millennials te beïnvloeden in wat al langer zichtbaar is als ‘de ondergang van professionele journalistiek’. Zelfs vicepresident Kamala Harris staat op de lijst van begunstigden van deze élite die kan doen wat zij willen en de Nederlandse ‘lokale sufferdjes’ zijn geen haar beter.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties