Het ‘formatiedebat’

De zon schijnt en het werd de hoogste tijd voor Pinokkio om ons geduld weer eens danig op de proef te stellen met zijn formatiedebat in de 2e Kamer. Dat blijkt weer een wassen neus, zonder iets substantiëels op de agenda, een globalistische fata morgana.

Daarbij krijgt de kiezer uiteraard weer het nakijken nu VVD fractieleider Mark Rutte ‘het grote nationale struikelblok voor het herstel van de democratie’ blijkt , omdat hij zich zo wanhopig aan het pluche in het torentje vasthoudt. Zoals Wilders al zei : ‘neem een vriendin, neem een hond, maar ga alsjeblieft weg !’ Maar Mark Rutte heeft geen eigen leven, laat staan interesse in een vrouw of een hond en zou waarschijnlijk het liefst zijn bed en zijn fiets permanent midden in het torentje neerzetten…

Is er ook iets positiefs om naar uit te kijken? Het antwoord is éénduidig : Nee! Integendeel, het risico is levensgroot dat wij worden opgescheept met ‘meer van hetzelfde’ in de ‘woke’ verloedering die Mark Rutte uitstraalt. Zoals zijn infame opmerking vorig jaar ten gerieve van de BLM communisten, dat Nederland ‘systemisch racisme’ – een stompzinnige kreet rechtstreeks uit de communistische ‘Critical Race Theory’ – zou kennen. Waar haalt hij de brutaliteit vandaan? Deze goedkope beunhaas toont werkelijk geen enkel respect voor ons land en onze waarden in zijn  communistische travestie, op het reële gevaar af dat het communistische snotneus Klaver de rol van vicepremier mag overnemen van één van de huidige talenten. Hoeveel dieper kan een land nog zinken met zo’n premier? Heeft de man dan helemaal geen zelfrespect noch respect voor ‘dit prachtige land’ waar hij de mond altijd zo vol van heeft?

“Proefkonijnen voor de
farmaceutische profiteurs”

Nogmaals, is er dan ècht niets positiefs om naar uit te kijken? Kijkt u zelf maar: Wie stoort zich niet aan de mateloze arrogantie en dwangneuroses die gepaard gaan met de chantage van het steeds linksere paard van Troje en zijn hulpje Hugo om een gezonde bevolking massaal tot onnodige coronavaccinatie te dwingen met Coronapaspoorten, als proefkonijnen voor de farmaceutische profiteurs?

Wie stoort zich niet aan de hondse brutaliteit van de communistische roversbende in de IPCC en hun nefaste handlanger in het Haagse torentje, met zijn favoriete collaborateurs van D66 en GL, om het land hun leugenachtige scenario voor volstrekt onbetaalbare, economisch en maatschappelijk ontwrichtende klimaatregelen door de strot te persen? Is er niemand die zich geneert voor de laagvloerse ‘shaming’ en ‘canceling’ van wetenschappers die dit boerenbedrog ontmaskeren door de linkse maffia van politiek en de media?

Wie stoort zich niet aan het misbruik van de door de WHO en hun globalistische collaborateurs gecreëerde Coronacrisis om ons onze grondwettelijke vrijheid te ontnemen middels illegale, tijdelijke ‘noodwetjes’.  Die kunnen, dankzij een nutteloze volksvertegenwoordiging, een eigen leven gaan lijden middels (voortdurende) verlenging van deze antidemocratische gedrochten van Mark Rutte en vinden hun apotheose in het proletengedrag van één der meest arrogante kwallen in het Rutte III clubje, de regent Grapperhaus.

Wie stoort zich er niet aan dat de inmiddels al tien jaren durende weigering van Mark Rutte om de diefstal van spaarders door de belastingdienst in de bekende ‘Box 3’ te corrigeren? Die is illustratief voor de arrogantie van deze regent die niet maalt om de problemen en wensen van de kiezers.

Wie stoort zich er niet aan dat Mark Rutte, die dankzij zijn rol in het toeslagenschandaal wellicht in de nor zou moeten zitten, zelfs nu geen enkele inspanning doet om de duizenden slachtoffers uit de ellende te helpen? Nog steeds niet!

Ongekozen derden

Ook het feit dat zijn wanbeleid op klimaat- en coronadossier tot stand komt middels het raadplegen van ongekozen derden, zodat Rutte wederom persoonlijk nergens voor verantwoordelijk blijkt te zijn, leidt nu alweer tot de volgende ramp van dit linkse beleid in het jarenlange gebrek aan investering in het op peil houden van de nationale defensie en de infrastructuur. Al jaren vliegt het geld de deur uit dankzij egotrippers als Sigrid Kaag, terwijl het linkse volk elementaire zaken als defensie en infrastructuur willens en wetens verwaarloost voor hun luchtfietserij.

Kortom, wie ergert zich niet over het geleuter over rekeningrijden, de pesterij met de onnodige 100 km/u limiet, de torenhoge BPM belasting op auto’s en de idem wegenbelasting  terwijl er geen cent voor terugkomt? Idioten als GL en D66 hebben de mond vol van openbaar vervoer, dat niet eens de capaciteit heeft om de actuele 20% van de ‘commuters’ op tijd en comfortabel naar hun werk te treinen. ‘Te laat met staanplaatsen’ is de norm. Niet goed…? Geld weg!  Maar als de linkse dagdromers een volgende 10 of 20% van de automobilisten het O.V. in probeert te pesten, barsten zelfs twee keer zoveel treinen als nu uit het systeem, dat geen capaciteit heeft voor zoveel rollend materieel. Zoals altijd tellen bij deze dwaallichten slechts de goede bedoelingen, de rampen die zij veroorzaken komen niet voor hun rekening, net als bij hun inspirator Mark Rutte. Maar als er € 400 miljoen aan begrote jaarlijkse onderhoudskosten niet worden besteed aan het wegennet, dan komen die problemen twee keer zo hard terug.

Kijkt u maar naar de volstrekt incompetente communisten van GL die in Amsterdam de kademuren zien instorten in naam van hun diversiteit, antiracisme en andere hysterische symptomen. Een zakenkabinet in plaats van het weerzinwekkende duo Rutte / Kaag zou een zegen zijn, een CEO die met de vuist op tafel slaat en orde op zaken stelt. Jammer, het paard van Troje heet Pinokkio.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
3 jaren geleden

Een mp die de grip op zijn ministers al lang is verloren maar rucksichtslos doorgaat met alle schade van dien. Uitvoeringsinstanties, van de corona tegemoetkomingsregelingen, als rvo en uwv functioneren voor geen meter. Logisch als je bekijkt wie er op de strategische plaatsen zijn gezet (bijv. organogram rvo en ministerie van Ec. Zaken en Klimaat). De schellen vallen van je ogen. Het parlement slaap door.