Herstelplan ? Nee, dank u !

Hoe vaak heb ik hier al verwezen naar ‘de permanente revolutie’ van de communistische rat Trotski?

Zijn recept voor maatschappelijke implosie, dood en verderf dateert van 1929 en pretendeert de bloedige klassenstrijd die in Rusland bestond te veranderen in een internationale tak van sport voor zieke geesten die mikken op ‘de dictatuur van het proletariaat als leider van de onderworpen natie’. Let wel, de toon is gezet met de ‘dictatuur van het volk’ en ‘de onderworpen natie’  waarmee iedere vorm van vrijwillige participatie uitgesloten wordt. Kluifie naar Mark Rutte’s bekkie…

Wij zouden het inmiddels allemaal helder voor ogen moeten hebben, maar Trotski’s concept doet het goed bij ‘woke millennials’ die geen idee hebben van de communistische slachtingen in de vorige eeuw, maar zich van jongs af aan hebben laten aanpraten door hun immorele schoolmeesters dat communisme echt wel OK is… Waarom zouden zij de geschiedenis niet herhalen als er toch niets in die lege hoofden zit? Wat zo frappeert is dat wij een premier hebben die liefst acht jaren gedaan heeft over een simpele geschiedenis studie, maar er kennelijk niets van heeft opgestoken. Want hij herhaalt tot in de details Trotski’s concept van ‘de permanente revolutie’ in het creëren van diens artificiële, ‘onoverkomelijke maatschappelijke probleem’. Of het nu Corona of het klimaat is, om vervolgens te pretenderen dat hij dat probleem zèlf voor zijn slachtoffers gaat oplossen. Daarbij neemt hij ons zowel onze centen als onze vrijheid af en als het niet in één keer lukt, dan komt na de klimaatleugen de stikstofleugen, de Coronaleugen maar uiteindelijk Big Brother’s Utopia. 

Die finale stap pretendeert hij te zetten door zijn zelfgecreëerde Coronabedrog te linken aan het klimaatbedrog van zijn vriendjes in de VN, om vervolgens de immense maatschappelijke schade die hij aanricht te ‘verhelpen’ met een ‘herstelplan’… De geschiedenisleraar die bij personeelzaken in een mayonaisefabriek heeft ‘gewerkt’ lijkt mij niet bepaald de geschikte man om nog één tel langer in het Haagse torentje rond te hangen in zijn globalistische subversie. Zijn greep naar de macht middels fnuikende lockdowns heeft al genoeg schade aangericht. Lieve Heer, behoed ons voor Rutte’s ‘herstelplannen’ want die resulteren in één groot brevet van onvermogen. En niet alleen onvermogen, want wat die salonSinterklaas daarin zonder meer als dubbele bodem zal verstoppen zijn de verraderlijke ‘inclusie’ van zijn onbetaalbare klimaattransitie- en stikstofdossiers. Er zijn al fortuinen in onze naam geleend door de EU in de ‘transitie’ van gestolen geld der noordelijke EU lidstaten ten bate van de flierefluitende zakkenrollers in het zuiden, zoals met name de Italiaanse maffia die fortuinen in hun zak steekt van de ‘coronahulp’, of Palestijnse terroristen die door de brutale Sigrid Kaag, nog steeds, op hun wenken worden bediend. Daarnaast staat de illegale geldpers van de ECB in Frankfurt al jaren aan om de rammelende fatamorgana van de Euro en de EU overeind te houden. Het ‘gratis geld lenen’ heeft het potentieel van een verwoestende inflatie, die in de USA nu al de kop opsteekt en hier ook niet lang op zich zal laten wachten als wij niet op tijd uit de EU stappen.

De actuele prietpraat over ‘herstelplannen’ van kneuzen die nog niet eens hun eigen ministerie fatsoenlijk kunnen leiden, maar wèl op gelobotomiseerde wijze instemden met het ‘EU Klimaatpact’ d.d. december 2020 van de Europese Commissie – als onderdeel van de levensgevaarlijke Europese Green Deal, het Europese Klimaatplan van Timmermans – moet snel ophouden. Of het nu gaat om dit bedrog door de EU of een subversief ‘herstelplan’ van Rutte, alle wegen leiden naar hun onbeschaamde globalistische revolutie die vol zit met ‘Sustainable Development Goals’, kortom het plan van de VN voor hun nieuwe wereldorde anno 2030. Wij worden keer op keer aan hun globalisme verraden door Rutte, die e.e.a. probeert te camoufleren met zijn geleuter dat de E.C. aanpak van klimaatverandering gebaat zou zijn bij ‘een inclusieve en rechtvaardige transitie’. Die zou alleen maar mogelijk zijn in ‘the great reset’, middels ‘building back better’ – wat volgens Rutte betekent ‘dat het beleid na Corona beter moet’. Applaus svp…

Maar als Pinokkio er in al die jaren niet in geslaagd is om enigerlei vorm van constructief beleid in het belang van de kiezers te laten zien maar zich slechts baseert op ‘draagvlak’, op ‘polls’, ter meerdere eigen glorie, dan moet hij nu niet komen vertellen ‘dat het beter moet’. Hij weet niet eens hoe ‘beter’ eruit ziet, zelfs niet als hij er bovenop zit!

Kortom, hij moet snel weg want alles wat hij aanraakt kwijnt weg, of het nu de PvdA is of ‘ons prachtige’ Nederland. Wij zien nu in de USA dat grote ‘herstelplannen’ van de Democraten de economische groei evenmin aanjagen. Integendeel, de economie begint een autonome groei te vertonen die hoopvol stemt, dus laten die nitwits in Den Haag s.v.p. hun klamme handjes op de rug houden… Zelfs een Boris Johnson heeft zich inmiddels voor het globalistische karretje van Klaus Schwab laten spannen en blaat mee over ‘building back better’, maar gaat dat dan over het klimaat(wan-)beleid of om de wereld na de ons aangeprate pandemie?

Eén ding is zeker, ik hoor het domste jongetje van de Haagse klas nu al kletsen over mogelijke verlenging van zijn Coronapaspoorten teneinde de fascistische droompjes van Big Brother sneller gestalte te geven. Na al hun ‘fakenews’ zullen de globalisten nu ook proberen om ons verder in de tang te nemen en leeg te bloeden in hun ‘nep-herstel’, want nu de economie op de bodem zit kunnen wij alleen maar omhoog, maar voor hoe lang? Een (licht) stijgende trend betekent nog niet dat de immense schade die Rutte cum suis hebben aangericht ook weer zal worden ingehaald, temeer omdat hij met zijn ’hulp’ duizenden bedrijven juist in de schulden heeft gestort. Bovendien zijn er plenty ‘winnaars’ van de lockdown die er straks juist van langs gaan krijgen als Rutte de bevolking niet langer kan opsluiten, denk aan tuincentra of bouwmarkten, denk aan supermarkten die minder voedsel aan huis zullen mogen leveren omdat ‘men’ weer een hapje buiten de deur kan gaan eten. Het enige positieve aan de situatie is dat ‘men’ enige tijd gedwongen heeft opgepot en nu wellicht die spaarcentjes in de economie gaat pompen. Maar hoeveel mensen die hun job verloren hebben dankzij Mark Rutte hebben überhaupt nog spaarcenten?

De verstoorde mondiale logistiek zal tijd nodig hebben om te normaliseren terwijl duurder geworden grondstoffen en commodities – kijk eens naar de benzineprijs – door dankbare leveranciers zo duur mogelijk gehouden zullen worden.  U ziet hier al na één jaar de verwoestende invloed van het globalisme op de wereldeconomie als een ‘self fulfilling promise’. Die ramp heeft een enorm momentum bereikt en er gaan overal stemmen op om vooral maar weer op nationaal niveau strategische producten te fabriceren!  Dit zal negatieve invloed op de effectenbeurzen uitoefenen, alleen de medeplichtige farmaceutische sector blijft feest vieren zolang de bevolking bang genoeg wordt gehouden om zich te laten vaccineren met experimentele vaccins. Voorlopig probeert het globalisme nog te kapitaliseren op hun momentum van de lockdowns, het Corona- en klimaatbedrog door te hameren op hun onbetaalbare ‘groene transitie’ (‘build back better’, de ‘green new deal’ en de laatste belediging voor de menselijke intelligentie, the ‘great reset’).

Het rampzalige linkse idee dat wij ‘weg moeten van onze bestaande economie en infrastructuur’ voor hun ondoordachte en onhaalbare hersenschim die geen enkel rationeel alternatief biedt, impliceert een enorme vernietiging van kapitaal voor de mondiale economie. Die zou zo gedwongen moeten worden om massaal te investeren in de ideologische diarree van volstrekte gekken in de VN en hun partners in het wereldwijde ‘woke’ gebeuren.  Wat tegen dit funeste globalisme lijkt te gaan werken is een logisch retour naar het nationalisme teneinde veilige toevoerlijnen voor strategisch belangrijke producten veilig te stellen. Ook de confrontatie die China bewust zoekt met de vrije wereld lijkt een misrekening nu Joe Biden toch ook de koers van Donald Trump blijkt te varen. De groeiende consensus dat China instrumenteel is in de verspreiding van het Corona virus zet de boel op scherp, de dolle honden in Peking hebben weinig nodig om volledig door te slaan en de economische verwevenheid van onze vrije wereld met die communisten is gevaarlijk voor ons èn voor hen..  De oerdomme trend van de ‘Groene Transitie’ zorgt dan weer voor kunstmatige hoge vraag naar bepaalde goederen en diensten. Deze geforceerde transitie, weg van bestaande infrastructuur naar een Utopische fata morgana, betekent een vervroegde afschrijving van het bestaande kapitaal en een investering in het nieuwe. Kapitaalsvernietiging in combinatie met een enorm verplicht investeringstraject in het globalistische drijfzand.  Trotski leeft, want als een omhooggevallen ambtenaar als Mark Rutte economische herstelplannen gaat bedenken voor rekening van de belastingbetaler breekt de hel los. Hij plukt de middenstand nu al kaal en verhoogt de belastingdruk voortdurend om zijn eigen populariteit in Brussel te verzekeren.

De economie gaat onherroepelijk krimpen. Wat zeker is in Rutte’s ongeremde persoonsverheerlijking is dat de nationale pizza nooit groter wordt met hem als de socialistische pizzabakker, dus dat zijn volgelingen vervolgens wèl staan te trappelen om andermans pizza te jatten. Om al die gepatenteerde ‘kansparels’ niet te vergeten die door slechts pas op de plaats te maken vanzelf weer in hun derde wereld terugkeren….  Denk ook aan al die onproductieve, ellendige  geldverslindende gesubsidieerde NGO’s die ons land nu bewust kapot maken, denk aan een ongegeneerde Kaag die het geld met bakken in een terroristisch zwart gat blijft gooien, denk aan een De Jonge die denkt dat hij God’s geschenk voor Nederland is maar dagelijks het tegendeel bewijst… ‘Die-hard’ VVD stemmers zullen het (veel te laat) merken als ook zij klemgezet worden in het dwangbuis van Big Brother. Alleen maar omdat zij in hun zelfgenoegzaamheid niet willen zien dat Mark Rutte voor ons land erger is dan alle Oud Testamentische plagen tezamen omdat de pizza op raakt en onze economie onherroepelijk gaat krimpen in Rutte’s ‘race naar de bodem’.

De reductie van Nederland tot een derde wereld land waar alle steuntrekkers zullen merken dat het pijn gaat doen als een minderheid van de bevolking de meerderheid boven water moet houden. Dit alles is op de rails gezet met Rutte’s artificiële coronacrisis, zijn smerige bangmakerij van de bevolking met corona- en klimaatbedrog  en zijn finale uitverkoop van Nederland aan het globalisme van VN en EU. Wat te doen met economische ‘herstelplannen’ van zo’n incompetente intrigant?

Weg ermee en wèg met die charlatan!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rafi
2 jaren geleden

Mijn complimenten voor deze ‘helicopter-view’. Ik houd van de grote lijnen. Altijd al gedaan.
Nog twee kleine toevoegingen: 1) Vergeet naast Timmermans de kwade genius erachter niet: Diederik Samsom; 2) Terecht noemt u het gevaar van hyper-inflatie. M.a.w.: de kruik gaat zo lang te water totdat hij barst. Dan kunnen de globalisten e.d. nog zo veel willen, maar dat maakt dan niks meer uit.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rafi

Misschien willen de globalisten wel dat hij barst… (Karl Marx en zo).

Rafi
2 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Maar ik neem aan dat die globalisten hun plannen, zoals de Green Deal, ook willen kunnen uitvoeren dus willen kunnen financieren. Ik neem aan dat de megalomane E.C.B. waant dat de enorme hoeveelheid geld die ze bijdrukt niet waardeloos als monopolie-geld zal worden. Hyper-inflatie kunnen ze toch nooit intenderen?

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rafi

De kwade genius op de achtergrond, ene Karl Marx, zag zijn Utopia verrijzen uit de as van het kapitalisme, dat eerst kapot moet, coûte que coûte. (‘Der Untergang des Abendlandes’ zoals Oswald Spengler dat een eeuw geleden verwoordde.)

Ik ben bang dat noch het klimaat – waarmee sowieso niets aan de hand is, dus ook de voor de natuur zo weldadige CO² – die op een historisch laagtepunt in de historie van de aarde schijnt te staan, noch de volksgezondheid/Corona of de mogelijke (hyper)-inflatie hen ook maar één ros kunnen schelen.

In Trotski’s schizofrene concept van de creatie van ‘maatschappelijk onoplosbare problemen’, zoals Sigrid Kaag’s ‘klimaatramp’, zijn dit stuk voor stuk communistische ‘stokken om de hond te slaan’. Nuttige middelen om hun machtsgreep te realiseren ten koste van alles, variërend van de geforceerde migratie tot eventuele hyperinflatie en alles daartussen in.

Trotski heeft het letterlijk zo bedacht, zijn marionetje Rutte doet het maar de gelobotomiseerde 2e Kamer wil er niets van weten omdat het Baudet is die hen hierop attendeert… Een ware gotspe die politiek!