Biden ongeschikt

Meer dan 120 gepensioneerde generaals en admiraals van de VS strijdkrachten hebben een open brief gepubliceerd waarin de legitimiteit van de presidentsverkiezingen van 2020 en de geschiktheid van president Joe Biden als opperbevelhebber in twijfel worden getrokken.

De groep claimt dat de Verenigde Staten “in groot gevaar zijn”, met Amerikanen die zijn verwikkeld “in een strijd voor het voortbestaan ​​van de constitutionele republiek als in geen ander moment sinds onze oprichting in 1776.” De groep pleit onder andere voor een verscherpte grensbewaking, die door de Amerikaanse president Biden in korte tijd is teruggeschroefd. De generaals denken dat op de huidige manier de grenzen openstaan voor de instroom van criminelen en drugshandelaren.

Joe Biden

Verder meent de groep dat China momenteel de grootste bedreiging voor de VS vormt en dat de Chinezen wereldheerschappij nastreven, op zowel economisch, technologisch als politiek terrein. Ook bestaat er vrees dat een hernieuwde ‘Iran-deal’ het theocratische land in staat zal stellen om heimelijk nucleaire wapens te vervaardigen. De groep wijst erop dat het beter is de banden met Israël te verstevigen om vrede in het Midden-Oosten te bereiken. De generaals besteden een alinea aan het gebruik van VS-militairen ‘voor – binnenlandse – politieke doeleinden’ en verwijst naar de inzet van militairen rond de Capitoolbestorming. Die was volgens hen niet nodig omdat extreme dreiging ontbrak en de troepen leken te worden ingezet om meer glans te geven aan de critical race theory, door het te doen voorkomen alsof ‘racisten’ de democratie de nek om wilden draaien.

Tot slot spreken de generaals hun zorg uit over de fysieke toestand van president Biden; zij achten hem eigenlijk niet meer in staat om snel en nauwkeurig besluiten te nemen.

Kortom: een uitstekende brief die de neergang van de VS op elk terrein perfect beschrijft, zoals die momenteel wordt vormgegeven door een vrijwel seniele ‘democratische’ president met een schedelmetende en racistische vicepresident.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
huls
2 jaren geleden

Ouwe seniel moet gauw achter de geraniums. Trump bleek in alles gelijk te hebben gehad van corona medicatie tot de grens dichtgooien tot het chinese lab waar het virus uit ontsnapte . De CRT communisten die BLM en andere useful idiots ophitsen moeten met wortel en tak uitgeroeid worden.
Overigens blijkt nu ook dat de FBI de bestroming van het Capitol in scene heeft gezet. Biden blijft seniel liegen over een vermoorde politieagent die in werkelijkheid aan een hartaanval overleed.

Bring back Trump !!