Racisme voor gevorderden, een gouden verdienmodel…

In het artikel ‘Critical Race Theory’ poogde ik om één der meest perverse hersenspinsels te identificeren waarvan het ‘woke’ cultuurmarxisme zich bedient om de democratie om zeep te helpen.

Die geestesziekte is feitelijk een onderdeel van een nieuwe ‘culturele revolutie’, die zich onder uw neus voltrekt en zich daarbij bedient van de klimaathysterie van de Verenigde Naties respectievelijk de IPCC en het akkoord van Parijs, van ongebreidelde volksverhuizingen die gestimuleerd worden in het akkoord van Marrakesh met Mark Rutte’s verraderlijke ‘inlegvelletje’, van de uitroeiing van de boerenstand die zich bedient van onbeschaamde leugens over stikstof, van de Corona lockdowns en nu weer van de nieuwste poging tot inbreuk op onze privacy en vrijheid met de Coronapaspoorten door Mark Rutte’s hulpje, de volgzame figurant Hugo.

In de USA is alle ‘woke’ ellende gebundeld in de generatie van hersenloze, mateloos arrogante millennials die niet het minste historische perspectief heeft, maar goud verdient aan deze ‘nieuwe culturele revolutie’ en zich daarbij niet schuwt voor grof geweld met hun fascistische knokploegen als Antifa en Black Lives Matter. In ‘Black Lives Matter en ander gespuis’ (d.d. 15.04 jl.) heb ik erop gewezen hoe die Marxistische, zwarte racisten grandioos binnenlopen onder de vlag van BLM maar feitelijk ordinaire criminelen zijn die meeliften op deze hernieuwde ‘culturele revolutie’. Criminelen waartoe premier Rutte zich dermate aangetrokken voelt dat hij hen vorig jaar al op de thee heeft uitgenodigd.

Als de gemiddelde narcistische millennial u al zwaar op de maag ligt, hoedt u dan dubbel voor linkse activisten als Patrice Cullors, de leidende dievegge en Marxistische mond op poten van BLM. Zij is met miljoenen Dollars aan de haal gegaan van donorgelden die voor alle ‘zwarte slachtoffers’ bestemd zijn en heeft daarvan, in stijl, drie dure huizen in, uiteraard, exclusieve blanke wijken gekocht.  Toen BLM’s New York chapter er (terecht) een onderzoek naar begon, ging haar grote muil open om duidelijk te maken ‘dat zij, als onderwijzeres, wat geld had overgehouden en ook nog wat spaargeld achter de hand had, vandaar die vier miljoen Dollar…’  Alle ‘misverstanden’ keurig opgelost in één oogwenk. Om haar gebrek aan elementair fatsoen nog eens te etaleren schreeuwt deze brutale ‘selfmade millionaire’ vervolgens van de daken dat zij trots is dat zij nu door verknipte soortgenoten vergeleken wordt met de pedofiel en grootste massamoordenaar in de geschiedenis van de mensheid Mao Zedong…  U leest het goed, dit ongeletterde gespuis is trots op haar vergelijking met de moordenaar van naar schatting 45 miljoen Chinese boeren.

Boeren die, ook nu nog steeds in Nederland, de beoogde slachtoffers van de cultuurmarxistische ideologie van Sigrid Kaag en Jesse Klaver c.s. zijn. Vast geen toeval, want wat zij gemeen hebben met de al even geschifte Amerikaanse millennials is hun simplistische enthousiasme voor de actuele ‘culturele revolutie’, die verrassend veel overeenkomsten toont met die van Mao, omdat beiden niets anders zijn dan een botte greep naar de macht. Mao’s ‘Rode Boekje’ was een collectie van 427 citaten die deze pedofiel cum massamoordenaar gebruikte in het midden van de vorige eeuw in zijn ‘culturele revolutie’ met communistische en socialistische propaganda, Marxisme en klassenstrijd. De actuele ‘Agenda 2030’ is het nieuwe ‘rode boekje van de Verenigde Naties en van de Brusselse globalisten.

De in Hong Kong gebaseerde Nederlandse hoogleraar en historicus Frank Dikötter, die als enige toegang had tot de communistische annalen, noemt Mao Zedong, stichter van de Volks Republiek China, ‘the greatest mass murderer in world history’ omdat diens ‘Grote Mars Voorwaarts’ aan meer dan 45 miljoen mensen het leven gekost heeft! Dat BLM’s Patrice Cullors niet meer is dan een hersenloze dievegge die zich identificeert met Mao, is een gotspe, maar wie geeft daar überhaupt aandacht aan in ingeslapen conservatieve kringen?  Donald Trump had daar goed oog voor, maar ondanks zijn talrijke waarschuwingen voor de nakende verkiezingsfraude van 2020 leunden de Republikeinen achterover in het zicht van het naderende kiezersbedrog. Ook onze recente verkiezingen tonen glashelder hoe Mark Rutte – de ‘historicus’ zonder enig historisch besef – ‘ons soort mensen’ bij de neus neemt.  Deze D66-fan was er zelf nog niet bij, maar zou toch na acht lange jaren van ‘studie’ moeten weten hoe tussen 1958 en 1962 een oorlog werd gevoerd door de communist Mao tegen de Chinese boeren, waarin één derde van alle huizen in China werd verwoest om kunstmest te produceren en het land in een hongersnood verzeild raakte die miljoenen het leven kostte in – volgens professor Dikötter – ‘a staggering degree of violence’.

“Ouders werden gedwongen
hun kinderen levend te begraven”

Voor de communistische élite waren die boeren – net als voor ons volledige Haagse Kartel onder leiding van D66 en GL – slechts anonieme puntjes in statistieken van een bevolking van het platteland die voor ieder blijk van ongehoorzaamheid op beestachtige wijze gestraft werden. Hongerige kinderen die één aardappel stalen werden geboeid in een meer gegooid, ouders werden gedwongen hun kinderen levend te begraven, of die werden in een mengsel van urine en andere excrementen gegooid dan wel levend verbrand of gebrandmerkt; neuzen en oren werden achteloos afgesneden. Boeren werden gedwongen om naakt in de vrieskou te werken en 80% van de bevolking in één regio met een kwart miljoen bewoners kreeg niets meer te eten ‘omdat zij te oud waren om te werken’. Dit alles volgens professor Dikötter, die een unieke toegang had tot de formele annalen van de Chinese Communistische Partij.

Dat was het China van Mao dat in geen enkel opzicht verschilt van het zogenaamd kapitalistische, maar net zo beestachtige China anno 2021, dat miljoenen Tibetanen, christenen en Oeigoeren in concentratiekampen opsluit, vermoordt, verkracht, steriliseert en hersenspoelt. Het China dat de wereld met hun Corona virus opscheept, dat probeert Taiwan in te lijven, de zuid Chinese zee annexeert en tot één grote militaire fortificatie ombouwt, dat de Verenigde Naties en het akkoord van Parijs bij de neus neemt voor eigen gebruik en met hun ‘economische hulpprogramma’ al half Azië en Afrika heeft geïnfiltreerd en ook in Europa als een subversieve bully alle landen manipuleert.

Dàt is het communisme waar niet alleen een achterlijk product als BLM’s Patrice Cullors zich mee vereenzelvigt, maar een hele generatie van Amerikaanse millennials die nu ook al hun bedrijven misbruiken om een ‘woke’ revolutie door te drammen. Niet alleen via hun klimaatbedrog of de coronalockdowns, maar ook door de samenleving te verzieken met hun identiteitswaanzin, culminerend in de ‘kritische rassen theorie’ die mede dient om toekomstige verkiezingen ‘veilig te stellen’. Zoals door ongevraagd en ongecontroleerd meer dan 50 miljoen stembiljetten de wereld in te sturen waarmee zij hun Nemesis Donald Trump buitenspel zetten. Onderschat u dit niet, zij spelen een dermate smerig spel dat naïeve conservatieven er pas jaren te laat achter komen hoe zij hebben zitten slapen, net zoals de meerderheid der Nederlandse kiezers die koppig voor hun eigen ondergang met Pinokkio blijven kiezen omdat zij zijn spel niet doorzien.

Vandaag de dag wordt de nieuwe ‘culturele revolutie’ gestreden via het obligate ‘racisme’, waar bijna alle conservatieven instinken. Socialisten haten de ratio en individualiteit der authentieke liberale conservatieven, maar door in hun revolutie de mensheid te ‘collectiviseren’ met de ‘kritische rassen theorie’ wordt plotseling alles omgetoverd in hun verraderlijke ‘identiteitspolitiek’. Zo worden verkiezingen ook al overbodig omdat die, in hùn modus operandi, gevoeglijk vervangen kunnen worden door een census. Zolang je maar lang en hard genoeg blijft schreeuwen dat ‘het systeem’ racistisch is, hetgeen de opportunist Rutte vorig jaar notabene openlijk durfde te beamen, rechtvaardigen alle smerige middelen het doel.

Let u maar op: Het uitbrengen van een individuele stem wordt binnenkort vast en zeker ook tot ‘blank privilege’ bestempeld . Iedere vorm van controle op correcte verkiezingen, bijvoorbeeld de kritiek op het fiasco van Ollongren met alle in de post weggeraakte of ongeldige stembiljetten, wordt naar analogie van andere ‘complottheorieën, weggehoond ten einde het individuele stemrecht te degraderen tot een door de linkse identiteitsdwazen gecontroleerd collectief gebeuren.  Dus dan gaan wij naar de hierboven al genoemde census in plaats van verkiezingen, teneinde Big Brother’s wurggreep op de samenleving te consolideren, zoals ik ook al signaleerde in ‘de strijd om onze privacy’ dd. 5 en 6 mei jl.

Een andere communistische stok om de kapitalistische hond te slaan is het gevaar van de door de media gepousseerde inenting van gezonde mensen met een niet afdoende getest vaccin, de vervolgens daaraan gerelateerde, verraderlijke coronapaspoorten en het grote gevaar der daarmee gefaciliteerde ideologische ‘social credits’. Deze ‘virtue signaling’ – in feite het liederlijke Chinese systeem van ‘social credits’- bedoelt slechts om ons dagelijkse bestaan te domineren. Het is verleidelijk om Hugo de Jonge daarbij af te doen als de nitwit die hij nu eenmaal is, maar de dubbele bodem is dat hij het hulpje is van de doortrapte globalist Pinokkio die ons in zijn databases wil vangen en daarmee blijvend controleren en terroriseren tot hij de sleutel van ons huis formeel overhandigt aan ‘Big Brother’ in Brussel.

Door nu weer reeds gevaccineerde mensen bang te maken voor niet gevaccineerden, probeert het politiekcorrecte monster de tweedeling van de maatschappij – die zij zo hard nodig hebben voor hun Marxistische ‘we against them’ psychose – te effectueren en dat lukt aardig zolang conservatieven toestaan dat een Mark Rutte en zijn puppetmasters over ons heen blijven lopen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties