Hoe immoreel zijn de Verenigde Naties?

Bizar! ‘Misogynie’, ‘vrouwenhaters’ – stopwoordjes van de politiekcorrecte wereld naast hun obligate ‘racisme’- hadden altijd al een dubbele bodem bij de huichelachtige Mark Rutte en Sigrid Kaag, wier dagelijks referentiekader de funeste ‘2030 Agenda’ van de VN is.

Zij halen hun marsorders al jaren, als gedweeë padvinders, bij hun ‘capo di tutti capi’ de VN-secretaris generaal en hardline communist Antonio Guterres in het slangennest van de ‘Human Rights’. Vorige week barstte hun globalistische bom want Iran, één der meest gewelddadige kampioenen in de mondiale vrouwenhaterij, werd voor vier jaar gekozen in de ‘Commission on the Status of Women’ van de VN.

Kaag en Rutte zijn hypocrieten omdat zij op hun thuismarkt gratuite ‘lipservice’ bewijzen aan de politiekcorrecte neuroses van misogynie en racisme, maar zij zijn als de dood voor de despotische Islam die vrouwen tot tweederangs burgers degradeert. De wel héél erg laffe Sigrid Kaag ging uiterst bedeesd bij de Iraanse ayatollahs op bezoek met een lap over haar hoofd, ‘omdat de wet dat daar voorschrijft’. ‘Excusez le mot’, wat een morele dweil… Zo opereren achterbakse activisten, die zich nooit druk maken over de onderdrukking van vrouwen in de Islamitische wereld maar wèl tolereren dat de communisten van GL een Moslim Broederschap activiste – mèt obligate hoofddoek – in onze 2e Kamer binnenloodsen.

Iraanse vrouwen zijn 2e rangs burgers, die de gevangenis ingaan als zij geen ‘hijab’ dragen, die niet mogen zingen, die uit stadions worden verbannen en niet op reis mogen zonder toestemming van hun echtgenoten. UN Watch noemt dit smerige démasqué van het globalisme ‘absurd en moreel verwijtbaar’, want minstens vier stemmen in de geheime verkiezing moeten uit politiekcorrecte, westerse democratieën afkomstig zijn. Als de USA niet op een stemming hadden geïnsisteerd zouden deze linkse gladakkers alles achter gesloten deuren hebben geregeld maar nu vraagt UN Watch wetgevers in elk ‘verdacht’ Westers land om hun uitgebrachte stem bekend te maken.

“Islamitische vrouwen,
vermomd als bungalowtenten,
mogen het straatbeeld vervuilen”

In Nederland blijven geitenharensokken propageren dat Islamitische vrouwen vermomd als bungalowtenten het straatbeeld mogen vervuilen, terwijl zelfs Human Rights Watch (HRW) bericht dat Iraanse vrouwen serieus worden gediscrimineerd op o.a. het gebied van huwelijkse rechten, echtscheiding en voogdij over kinderen, dat zij de gevangenis ingaan als zij ook maar spreken over vrouwenrechten, terwijl huiselijk geweld of verkrachting binnen het huwelijk slechts leiden tot schouderophalen van de Islamitische machtswellustelingen. Mannen die hun echtgenotes of dochters vermoorden gaan vrijuit en de minimumleeftijd voor het uithuwelijken van een meisje is dertien jaar, maar in de praktijk is minder geen enkel probleem! Iraanse oppositie stelt zelfs dat het geweld der ayatollahs tegen vrouwen geïnstitutionaliseerd is in minstens 27 repressieve agentschappen die duizenden vrouwen per dag arresteren. Jesse Klaver let op met jouw veroordeelde crimineel Duijvendak: Protest tegen de hijab leidt tot gevangenisstraffen van vijf tot tien jaar, en meisjes vanaf 9 jaar treft hetzelfde lot maar GL brengt deze middeleeuwse ellende naar de 2e Kamer in jullie kruistocht tegen de democratie?!

Een wetsvoorstel in Teheran om de grens voor het uithuwelijken van meisjes van dertien naar zestien jaar te verhogen werd verworpen ‘omdat dit de principes van de Islam schendt’. Overspel leidt tot executie door de staat of moord door de familie in wat als ‘eerwraak’ wordt aangeduid, een primitieve traditie die de Islam gretig in stand houdt, onder onze neus in Europa en de USA. Navrant dat 45 dagen voor deze verkiezing de speciale VN rapporteur voor vrouwenrechten Javaid Rehman in maart nog zei: ‘Blatant discrimination exists in Iranian law and practice that must change. In several areas of their lives, including in marriage, divorce, employment, and culture, Iranian women are either restricted or need permission from their husbands or paternal guardians, depriving them of their autonomy and human dignity. These constructs are completely unacceptable and must be reformed now.’  Is het niet treurig dat Nederland jaarlijks fortuinen betaalt aan zo’n ‘globalistisch gekkenhuis’ dat zich openlijk de subversie van onze westerse democratie ten doel heeft gesteld, daarbij ijverig geholpen door twee hypocriete padvinders in Den Haag?

In die ‘verhelderende’ context tot slot een kanttekening voor het zelfingenomen ‘ons soort mensen’, de ‘die-hard’ kiezers tegen beter weten in van VVD en D66. Wellicht moet u zich nog eens bedenken dat de VN’s funeste ‘2030’ agenda met hun ‘great reset’ en ‘building back better’, met al hun leugens over klimaat en Corona,het evangelie en referentiekader is voor uw duo Sigrid Kaag en Mark Rutte. Zij steken elkaar naar de kroon in hun onbetrouwbaarheid maar deugen verder nergens voor, zoals de afgelopen week steeds duidelijker werd. Politiekcorrect globalisme is wel erg broos…


Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
1 jaar geleden

“Hoe immoreel zijn de Verenigde Naties?”
Verrot tot op het bot.