‘Eerlijke wiskunde’ voor en door racisten

Hopeloze racisten in de ‘California Education Department’ hebben zelfs niet in de buurt gestaan toen het buskruit werd uitgevonden, maar gaan nu op duizenden scholen ‘eerlijke wiskunde’ introduceren. Dit omdat de traditionele, objectieve wiskunde blanke suprematie in de klas bevordert door de juiste antwoorden te zoeken… U weet het inmiddels wel, 2+2=5.

Inmiddels hebben wij één van hen al in de 2e Kamer nadat zij deze onzin eerder in de Amsterdamse gemeenteraad had gedebiteerd. In hun oprisping van activistisch maagzuur A Pathway to Equitable Math Instruction: Dismantling Racism in Mathematics Instruction’ wordt gepoogd om leraren te paaien voor ‘exercises for educators to reflect on their own biases to transform their instructional practice.’ Hun website ‘Equitable Math’ (eerlijke wiskunde) heeft een trainingmanual uitgebracht dat gefinancierd door, u raadt het meteen, de corrupte Bill and Melinda Gates Foundation.

Afb: Pixabay

Dezelfde intriganten van de lucratieve Corona vaccinaties, die nu ook proberen het onderwijs te verzieken met ‘the Common Core State Standards’.  Blanke Bill Gates betaalt nu voor de racistische introductie: ‘White supremacy culture infiltrates math classrooms in everyday teacher actions. Coupled with the beliefs that underlie these actions, they perpetuate educational harm on Black, Latinx, and multilingual students, denying them full access to the world of mathematics.’

Dit ‘objectieve probleem’, dat nooit is aangepakt sinds Pythagoras, wordt eindelijk geïdentificeerd door deze inventieve wereldverbeteraars : ‘Blanke supremacisten accepteren alleen maar het correcte antwoord op een vraagstuk. Onafhankelijke oefening wordt meer gewaardeerd dan teamwork of samenwerking: ’Real-world math’ wordt hoger gewaardeerd dan wiskunde in de dagelijkse wereld… Studenten worden gevolgd in hun lessen en hun deelname aan lessen forceert deze dominante werkwijze, waarin leraren de kennis van hun leerlingen beoordelen op basis van ‘blanke suprematie’ door hen te dwingen hun werk te laten zien, resulterend in beoordelingen van hun gebrek aan kennis. Deze praktijken bevestigen Blanke Suprematie en houden institutionele en systemische barrières voor zwarte, Latino en meertalige studenten in stand. Om die te slechten moeten wij identificeren wat het inhoudt om een antiracistische leraar te zijn. Om een antiracistische wiskunde leraar te zijn moet hij/zij deelnemen aan de kritische praktijk die vragen stelt aan de wijze waarop zij de blanke suprematie cultuur in hun eigen klassen in standhouden en een eerlijk plan ontwerpen voor antiracistische wiskundelessen teneinde redelijkheid voor zwarten, latinos en meertalige studenten te bieden’.

Met andere woorden, wie er niets van snapt maar wel voldoet aan de eis om in de toekomst een kiezer voor de Democratische partij te worden, moet gematst worden. In de paragraaf die kritiek levert op de eis om correcte antwoorden te geven, zegt het witboek van Bill Gates het volgende: ‘het concept dat wiskunde zuiver objectief zou zijn is vals – net zoals het in hun optiek onmogelijk is om het geslacht van een pasgeboren baby vast te stellen en er bij drie maanden oude baby’s reeds racisme kan worden vastgesteld – en om dat te onderwijzen is nog veel minder objectief. Het in standhouden van het idee dat er altijd goede en foute antwoorden zijn, bevestigt objectiviteit (sic) en de angst voor open conflict (sic)!  En God heet nog steeds Gerrit…

Er wordt nu weliswaar door enkelen in de onderwijswereld alarm geslagen, maar het zal deze fascisten worst wezen of de opleiding van kinderen verziekt wordt, het gaat er slechts om met de fascistische stok van ‘racisme’ de kapitalistische hond te slaan onder leiding van de geschifte superkapitalist Bill Gates die ons allen ook aan inentingen met zijn experimentele vaccins tegen Corona wil blootstellen als zijn proefkonijntjes. Ver van uw bed en dat van uw (klein-)kinderen?

Pas op , want die enge mevrouw met de valse oogjes die zo graag premier wil worden tapt al jaren uit hetzelfde ideologische vaatje.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

Op naar de idiocracy…

Joost Visser
3 jaren geleden

Ik zou toch niet graag in een vliegtuig stappen waar de ingenieurs geleerd hebben dat een vleugel tussen de 10 en 25 meter mag zijn omdat dat het goede antwoord is op school.

Rafi
3 jaren geleden
Antwoord aan  Joost Visser

Misschien moeten we die anti-racisten, met Gates voorop, daar maar eens een vluchtje mee laten maken. Na een Corona-vaccinatie te hebben ontvangen waarvan met de dosis gegoocheld is met het aantal nulletjes achter de komma o.i.d..