Brussel wil de Nederlandse staatsschuld verhogen

De Europese Commissie – u weet het inmiddels, het duo Von der Leyen en Timmermans, die je nog niet voor een boodschap om de hoek zou sturen – wil in de komende vijf jaren op de internationale geldmarkten een bedrag van € 800 miljard gaan lenen.

Omdat de EU niets meer is dan een administratieve zeepbel, komt dat in de praktijk voor ons neer op een, nooit door ons parlement geautoriseerde, additionele staatsschuld van een € 30 miljard of meer, al naar gelang de verdeelsleutel. Let wel, zonder dat wij daar enige zeggenschap over hebben. Wat willen ongekozen ambtenaren als Von der Leyen en Timmermans daarmee? Hun ondoordachte, op macht beluste dagdroompjes realiseren, maar omdat zij zo hemeltergend incompetent zijn komt daar nooit iets van en wordt het volledige bedrag vervolgens afgeschreven of, wat waarschijnlijker is, wordt er nog eens zo’n zelfde som bij geleend…  ‘Groener, digitaler en moderner’ zijn nu de slogans van dit duo. Omdat zij ook geen verstand hebben van de financiële aspecten van hun dagdroompjes komt ene Johannes Hahn als Eurocommissaris van begroting in beeld. Deze Oostenrijkse apparatsjik is een oudgediende uit de tijd van dronkenlap Schulz en heeft eveneens geen verstand van internationale kapitaalmarkten en staatshuishouding, maar wel net zo’n gat in beide handen als de rest van de E.C. 

Stelt u zich voor dat dit rampzalige trio de beschikking zou krijgen over € 800 miljard om de door de EU en lieden als Rutte, Macron en Merkel met hun ‘coronacrisis’ verlamde Europese economie ‘groener, digitaler en weerbaarder te maken’. In een eerder artikel beschreef ik al hoe de Italiaanse mafia de Brusselse geldstroom met open armen verwelkomt. Dit wordt een groot feest bij de Italiaanse criminele broederschappen! In hun incompetentie wordt ook alvast door de E.C. gesignaleerd dat een derde van dit bedrag uit ‘groene leningen’ moet bestaan, wat dat ook zijn moge, en dat dit geld vervolgens aan de lidstaten ten goede komt via een netwerk van meewerkende Europese banken, waarvan in landen als Italië sowieso meer dan de helft op omvallen staat …  Uiteraard staan de lidstaten garant!

Zou het nou echt niet beter zijn als iedere staat zijn eigen boontjes dopt in plaats van onnodig in de schulden gestoken te worden in dit rampzalige globalistische hersenspinsel? Bijna een jaar geleden gaf onze onbetrouwbare Pinokkio ook al ‘à titre personnel’ groen licht voor deelname aan het Coronaherstelfonds à raison van € 750 miljard, tegen de wil van Hoekstra en het parlement, maar Rutte meende ‘dat het niet anders kon’. Dat zal dan voornamelijk in zijn geborneerde denkraampje geweest zijn, want vorige week verbood het Duitse Constitutionele Hof de Duitse president om de wet, die deze globalistische orgie moest goedkeuren, te ondertekenen. Nogmaals, dit wordt een globalistisch geschenk voor de Calabrese ‘Ndrangheta, de Napolitaanse Camorra  en de Siciliaanse Maffia, die al tientallen miljarden van allerlei eerdere EU hulp aan Italië in hun zakken hebben gestoken. 

Wopke Hoekstra heeft zich vorig jaar lang verzet, samen met de 2e Kamer tegen deze chicanes, die Mark Rutte met één pennenstreek van tafel meende te mogen vegen ‘omdat het niet anders kon…’ Ook Zweden, Denemarken en Oostenrijk hebben zich verzet, want iedereen weet wel degelijk welke collectie dieven op ons Noord-Europese geld staan te wachten, waarmee Brussel goede sier maakt.

Hahn, de derde dilettant na Von der Leyen en Timmermans,  wil 1 juni de kapitaalmarkt opgaan, in de hoop dat de nationale parlementen hun waanzin zullen ratificeren, waarbij onze 1e Kamer hopelijk een voorbeeld zal nemen aan het Duitse Constitutionele Hof dat deze greep in de staatskas verbood op verzoek van de organisatie Bündnis Bürgerwille. Afgezien van de greep in onze nationale kas kunnen wij zelf heel wat beter bepalen waar onze centen in geïnvesteerd worden in plaats van op aanwijzing van een stel activistische ambtenaren in Brussel onze economie te hervormen. Als toppunt van ellende hebben de EU-regeringsleiders afgesproken dat Brussel mag kijken naar nieuwe EU-belastingen, alsof Nederland  – met zo’n beetje de hoogste collectieve belastingdruk van de gehele EU – daarop zit te wachten, laat staan dat de Brusselse desperado’s hun plannen mogen doorvoeren om deze stunt niet éénmalig maar op permanente basis uit te voeren. Met een onbetrouwbare globalist als Mark Rutte en zijn ’eet meer EU’ hulpje Sigrid Kaag lopen wij het risico om volledig in de uitverkoop gedaan te worden, dus let u goed op hoe hij nu zijn ‘stinkende best’ gaat doen om ons vertrouwen terug te winnen!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
3 jaren geleden

“”Met een onbetrouwbare globalist als Mark Rutte en zijn ’eet meer EU’ hulpje Sigrid Kaag lopen wij het risico om volledig in de uitverkoop gedaan te worden, dus let u goed op hoe hij nu zijn ‘stinkende best’ gaat doen om ons vertrouwen terug te winnen!”” Aldus de heer Dunki.

Als we nu even een paar stapjes verder denken, komen we tot de slotsom dat niet alleen Mark Rutte onbetrouwbaar is, maar ook Fransje Timmermans en Ursula von der Leyen in de “wereld van de illusies leven” , omdat hun voorstel niet van “”hun eigen spaarcenten “” afgaat maar de burger alweer belast wordt met nóg een schuld én dat de armoede in Nederland steeds meer het aanzicht krijgt op het niveau van een ontwikkelingsland. Immers: Bestaande schulden kunnen NIET door de mediterrane landen worden afbetaald en de Grieken hebben al € 19.000.000.000,– mogen incasseren én daarbovenop komen de garantstellingen voor de Zuidelijke landen om door de Corona-crisis te komen.

De onbetrouwbaarheid van Mark Rutte is niet doorslaggevend maar zijn houding ( attitude) tegenover de Nederlandse bevolking is abject te noemen alsmede zijn handelingen, dewelke niet in het Nederlands belang zijn maar ook “”hoe de Italiaanse maffia de Brusselse geldstroom met open armen verwelkomt. en dát niet door Mark Rutte wordt gezien, Zijn blindheid en zijn “”Pseudologia Fantastica” laat hem in een ” schemertoestand” zijn verbale begaafdheid de loop, maar vol leugens én zijn cirkelredenering op de massa afvuurt dewelke toch nog op hem stemt. Het mentale niveau van ” velen” is schrikbarend slecht en komt overeen met de symptomen van een afschuwelijke bewustzijnsvernauwing.

Zoals ik al eerder schreef is Mark Rutte ( VVD) een RAMP voor Nederland en alleen de weldenkenden schrikken zich te barsten door dat geklets.
De machteloosheid bij de burger en daarbij een niet werkend democratisch systeem zal Nederland naar het totale faillissement koersen.

“”” Als toppunt van ellende hebben de EU-regeringsleiders afgesproken dat Brussel mag kijken naar nieuwe EU-belastingen””: aldus Dunki.

Het is dus een ONHOUDBARE toestand……. zowel het illusoire beeld van de Europese Unie als wel de financiële situatie in geheel Europa dat onverbiddelijk voor de Noordelijke landen een “ABSOLUTE” disfunctioneren tot gevolg heeft, omdat de financiële druk van schulden én dat er maar één uitweg is, maar zeer kostbaar, dat de Europese Unie wordt ontmanteld en de Euro word ontbonden……… voor Nederland dus, in ieder geval een NEXIT.
Een andere keus is er niet meer. !!!! En dat alles als consequentie van volledige incompetentie van zowel Nederlandse politici als ook de dromers in Brussel.

koddebeier
3 jaren geleden

Politici met hersens zouden kiezen voor een NEXIT !!
Jammer genoeg zijn die heel dun gezaaid !

Joost Visser
3 jaren geleden

´Wopke Hoekstra heeft zich vorig jaar lang verzet,´. Zogenaamd, maar al maanden eerder heeft ie zijn handtekening al gezet.