Rutte is kwetsbaar, wie pakt hem aan?

Amsterdam was zondag, niet voor de eerste keer, het toneel van ontspoorde ‘M.E.handhaving’  jegens deelnemers aan een vreedzame demonstratie tegen het coronabeleid, dat op onethische wijze geëxploiteerd wordt voor ordinair politiek gewin door premier VVD lijsttrekker Rutte.

Zijn karakter duldt geen tegenspraak, zelfs niet van een rechter. En in zijn megalomanie deert het hem geenszins dat hij als premier onderscheid dient te maken tussen (misbruik van) zijn staatsrechtelijke functie en die als VVD-voorman. Sterker nog, hij heeft daar grotelijks ‘lak aan’ in zijn arrogantie van de macht.

Afb: Flickr.

Maar niemand straft hem af. Als het vuur hem aan de schenen wordt gelegd, verstopt deze opportunist zich laf achter het collectief van een demissionair kabinet dat zo voor zijn persoonlijke ‘faux pas’ opdraait. Een typisch socialistisch karaktertrekje, de vlucht naar het veilige collectief, maar de gevolgen van zijn dwangneurose staan nu tenminste voor veel Nederlanders als een paal boven water zo kort voor de verkiezingen. Of dat wat uithaalt is dubieus, want onbegrijpelijkerwijze kwam deze door hem veroorzaakte misère vrijdag niet of nauwelijks ter sprake in een (radio-) debat met diverse lijsttrekkers. Corona! Duizenden, zowel ouderen als jongeren, zijn dankzij Rutte’s aangeboren gebrek aan eerlijke empathie en verantwoordelijke zorg de dood ingejaagd, terwijl tienduizenden MKB’ers en KNH’ers niet alleen het faillissement in de ogen staren maar ook hun opgebouwde activa èn hun pensioen als sneeuw voor de zon zien verdampen.

Zij staan machteloos tegenover Rutte’s semidictatuur. Terwijl hen het referendum als laatste redmiddel afhandig is gemaakt door Rutte, aanvankelijk Pechtold en recenter Ollongren, wordt nu zelfs vanuit het inmiddels fascistische Berlijn van Merkel druk op de ketel gezet om de discriminatie nogmaals te verhogen op ‘verkeerd denkenden’. Brutale discriminatie door weinig scrupuleuze globalisten – die zelf altijd de mond vol hebben van discriminatie en racisme – jegens medemensen die geen heil zien in overhaaste, onbewezen vaccinaties die helaas, zoals wereldwijd blijkt, al fataal zijn geweest in meer dan slechts honderden gevallen.

Dat Angela Merkel het klappen van de fascistische zweep geleerd heeft in de communistische DDR is al jaren duidelijk. Maar dat haar Nederlandse schoothondje, ook nu weer, niet de moed heeft om zijn slagroomrug te rechten en zich daarmee lijnrecht tegenover haar op te stellen, is ronduit treurig. Maar het wordt nog véél erger, want hij opent de deur nu al voor haar dictatuur en bekent daarmee dat hij meer op zijn plaats is in de PvdA of D66. (waarvan ‘zijn eigen’ VVD inmiddels ook niet meer zo ver verwijderd is.) Deze man kent scrupules noch integriteit en heeft maandenlang geijverd voor zijn avondklok.

Ook is het een publiek geheim  dat in de VVD de ‘gunstige uitwerking’ van coronamaatregelen op de partij in de peilingen openlijk wordt gevierd. Notabene gaat dit ten koste van hun traditionele achterban, terwijl hier sprake is van een schandalige belangenverstrengeling van de premier cum partijleider. Als hij maar op het pluche kan blijven zitten! Kennelijk is er niemand die eens met de vuist op tafel slaat omdat deze brutale faalhaas pretendeert Baudet ongestoord te mogen koeionneren met zijn obligate anti-semitisme en anti-homo nonsens en Wilders aanspreekt op de vermeende schade van een Nexit… Hoe durft hij terwijl hijzèlf ons land op de meest onbeschaamde manier naar de mieter helpt? Nogmaals, was er vrijdag dan ècht niemand die met de vuist op tafel durfde te slaan bij zijn impertinente afleidingsmanoeuvres?

Waarom hield niemand bij die ‘kans voor open goal’ deze perfide leider van de traditionele politieke partij van het MKB en de KNH tegen het licht als de Judas van die beroepsgroepen, die hen op cynische wijze een mes in de rug stak met zijn arbitraire Coronabeleid?  Zijn onze politici dan zo kritiekloos en laf dat zij op zo’n avond slaafs het draaiboek van de NPO volgden die dode paarden als ‘zorg, veiligheid en integratie’ op de agenda plaatste terwijl het land in brand staat dankzij het duo Rutte & de Jonge? Wie pakt premier Rutte eindelijk eens keihard aan? Als het MKB, de verenigde kermisklanten en de KNH nu ook eens gezamenlijk de kont tegen de krib zouden gooien wordt het demissionaire kabinet premier Rutte eindelijk persoonlijk gedwongen om kleur te bekennen: ophouden met de Coronafarce of ‘handhaven’ ten koste van honderden bebloede koppen of erger. Dan is het afgelopen met de vlucht in oeverloos gebazel, want in beide gevallen kost het Pinokkio tien of meer zetels in de peilingen. Maar het bestuur van de MKB en de KNH is al net zo’n stel slaafse knipmessen in dit voor hun arme achterban fatale Coronajaar. Lekkere bestuurders …

Let wel, dit is een ‘zero sum game’, waarin collectieve faillissementen en persoonlijke ellende van honderdduizenden slachtoffers van Rutte’s wanbeleid  slechts als wisselgeld dienen voor de persoonlijke egotripperij van deze ‘wannabe’ dictator, om vooral maar op het pluche te mogen blijven zitten in deze cynische poging tot voortzetting van zijn persoonsverheerlijking. Dan moet je toch wel een buitenmaat egoïst zijn om zulke offers van je land te vergen voor jouw eigen morbide ego…  

De weinige nog overgebleven VVD partijleden merken niet eens dat Klaas Dijkhof, de laatste zelfstandig nadenkende VVD’er, nu ook al weggepest is door Mark Rutte. Hij is nu de VVD en deze talentloze club, vol van voor hem ongevaarlijke middelmaat, is Rutte! Hij gedijt nu eenmaal als ‘de éénoog-koning in het land der blinden’, zonder serieuze concurrentie die hem eerlijk houdt zoals destijds een Rita Verdonk. De enige VVD’ers die wij en zij nog kennen zijn diegenen die regelmatig voor de rechter verschijnen wegens de endemische corruptie in hun kliek, zich daarbij geprotegeerd wetend door hun ‘eeuwige premier’ Rutte, links Nederland’s boegbeeld.

Zondagavond volgde een RTL debat voor zes lijsttrekkers op TV, waaraan ik puntsgewijze aandacht wilde besteden, maar ik zal het u besparen. De teneur van de discussie was dat de Kaag, Klaver en Marijnissen bijna nergens ècht verstand van hebben, maar wel een suffe mening. Rutte en Hoekstra hadden ‘veel begrip voor de slachtoffers van het toeslagen dossier, maar konden uiteraard niets ter plekke doen.’ Rutte spande de kroon bij de vraag van één der slachtoffers of hij uiteindelijk wèl aftreedt als er over een jaar nog niets is veranderd, door een eerlijk antwoord breedsprakig uit de weg te gaan. Maar ‘het was allemaal verschrikkelijk’. Wilders schoot ouderwets met hagel en kon desgewenst ook met cijfers komen ter onderbouwing, dus hopelijk blijft dit enkele kijkers bij. Rutte viel uiteindelijk op met de positieve uitspraak ‘dat wij echt kernenergie nodig hebben’ als enig lichtpuntje. Wilders was het daarmee uiteraard eens, maar de rest van het naïeve gezelschap had feitelijk geen idee maar uiteraard wèl domme kritiek. Dat de ‘weggepiste’ miljarden van Rutte’s Coronafarce straks ook nog eens torenhoge belastingverhogingen vereisen, ook voor een volgende generatie waar alle progressieven zo de mond vol van hebben, dringt kennelijk niet door, terwijl er nog steeds fortuinen worden weggesmeten door een Sigrid Kaag in haar krankzinnige klimaathulp aan donker Afrika en haar openlijke financiële steun aan bevriende Palestijnse terroristen, naast al het geld ‘à fonds perdu’in het midden oosten, Griekenland, Spanje en vooral Italië.

Werd u, voorzover u deze kwelling van de menselijke intelligentie ook aanschouwd hebt, er niet ziek van om deze amorfe middelmaat om elkaar heen te zien dansen in vaste ritueeltjes om de domme kiezer te bedonderen en vooral alle hete hangijzers van dit moment dood te zwijgen? De tijd dringt, want als ‘ons soort mensen’ kans ziet om Rutte in het zadel te houden is Nederland ten dode opgeschreven met deze beunhaas. Als PVV en FvD zich willen hoeden om niet in die amorfe middelmaat van het vaderlandse Kartel ten onder te gaan, zullen zij in de komende twee weken premier Rutte genadeloos aan het kruis moeten nagelen. Niet alleen voor zijn falende leiding in de toeslagen affaire en zijn slinkse medewerking aan de non-stop migratie van Brussel en daaruit resulterende locale problemen. Ook moeten zijn Klimaat- en Coronaleugens en zijn – tegen alle belofte’s in geautoriseerde – miljarden aan weggegooid geld naar zuid Europa ter tafel komen. En de daarmee door hem veroorzaakte noodzaak voor torenhoge belastingverhogingen voor generaties aan wie hij zo’n mooie, schone wereld wil doorgeven…

Plus natuurlijk zijn op voorhand reeds onvoorwaardelijke aanvaarding van Merkel’s nieuwste fascistische stok van het Coronapaspoort om de ‘andersdenkende’ hond te slaan.  

Het kan bijna niet op! Het mes moet in de komende twee weken op tafel, want Premier Rutte is nu weldegelijk kwetsbaar ‘voor open goal’ op twee fronten. Om te beginnen op grond van het feit dat hij ‘zijn traditionele kiezers’ van MKB en KNH glashard heeft belazerd met tien jaren van steeds linkser wanbeleid, plus al zijn ongegeneerd gebroken belofte’s, culminerend in hun financiële en maatschappelijke ondergang anno 2021. KNH en MKB kunnen het matje wellicht onder deze corrupte kliek vandaan trekken. Bovendien hebben steeds meer mensen hem ook ‘dwars in de strot zitten’ door zijn onbetrouwbare, laffe karakter, zijn eeuwige excuses van ‘ich habe es nicht gewusst’… ‘dus ik ben nergens verantwoordelijk voor want wij zijn allemaal demissionair. Ha ha…’

Het is aan Wilders en Baudet om Rutte nu kei- en keihard aan te pakken in dit kortstondige ‘window of opportunity’.  Dus weg met die corrupte agenda van diens schandknaapjes van NOS en RTL. Zet alle voor hem fatale feiten op een rij en herhaal die op iedere straathoek tot de kiezer deze bijna kan dromen. Confronteer deze loze babbelaar en het hele land met zijn incompetentie en karakterzwakte. Hij verdient dat dubbel en dwars! 


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rafi
2 jaren geleden

Zeer eens met deze beoordeling van de gladde opportunist Rutte. Goed voorstel in de laatste alinea. Maar is het niet gewoon staatsrechtelijk mogelijk, om, hoewel het kabinet demissionair is, een afzonderlijke minister, dus ook de MP, weg te sturen bij Kamermeerderheid? Die indruk kreeg ik nl. uit Van der Staays reactie op de walgelijke uitspraak van Rutte, dat het kabinet nu meer macht dan ooit heeft nu het na zijn val toch niet meer weg gestuurd kan worden.

r.dunki
2 jaren geleden

N.B!

Neue Zürcher Zeitung d.d. 21 februari jl: Astra Zeneca vaccin niet toegelaten in Zwitserland.

Die Swissmedic ist übervorsichtig bei der Beurteilung des AstraZeneca-Impfstoffs. Den AstraZeneca-Impfstoff wird es vorerst in der Schweiz nicht geben. Die zuständige Behörde hat die Zulassung abgelehnt – trotz vielversprechenden, am Dienstagabend veröffentlichten Studiendaten.

Ook in de USA is Astra Zeneca’s vaccin NIET toegelaten. (bron: zelfde krantenartikel).

Die Schweizer Zulassungsexperten haben mit der amerikanischen FDA, die die Vakzine ebenfalls abgelehnt hatte, nur einen, aber dafür gewichtigen Verbündeten an ihrer Seite.