‘De kiezer’ tegen Wilders?

Het ‘RTL-verkiezingsdebat’ was een aardig staaltje volksverlakkerij, vooral opgezet om te proberen Geert Wilders te laten struikelen. Daar slaagde RTL echter niet in. Sterker: RTL bewees een vooringenomen reclameomroep voor het partijkartel te zijn.

Het aardigste onderdeel was de confrontatie tussen slachtoffers en daders. Een slachtoffer van de ‘toeslagenaffaire’ kwam oog in oog te staan met de daders achter ‘ongekend onrecht’ en wel specifiek tegenover Rutte. Zij prikte dwars door de facade van de “Ich habe es nicht gewusst” premier en VVD-leider heen. Mededader Hoekstra van het CDA stond erbij en keek er schaapachtig naar, maar ook enigszins opgelucht. Die gifbeker ging hem tenminste, als hoogste baas van het Ministerie waar de belastingdienst onder valt, gelukkig voorbij. De binnenkort geslachtofferde boer, die D66 partijglijdster Kaag de maat nam met haar krankzinnige klimaatplannen. Ze had nog net op tijd in de gaten dat je, als je geknipt wordt, beter even stilletjes kan blijven zitten… en ging af als een gieter.

En toen kwam een ander ‘slachtoffer’ en ‘gewone Nederlander’ zich bij Wilders beklagen dat zij haar Marokkaanse zoon maar moeilijk uit kon leggen waarom hij een tweederangs burger is. Ze was ‘couscous bakker’… of zoiets, maar dat maakte weinig indruk op de PVV-leider, die onomwonden antwoordde dat hij de voorkeur gaf aan gehaktballen.

Maar laat die couscous bakker nou helemaal geen ‘gewone Nederlander’ zijn en al helemaal geen ‘slachtoffer’. Het bleek schrijfster en presentatrice Nadia Zerouali. Een lid van ‘de club’ dus, die de Gooise matras inmiddels als haar thuisbasis kan beschouwen. Ingezet – tegen betaling natuurlijk – om haar acteertalent te demonstreren en Wilders pootje te lichten. Het smerige was dat zij als zodanig helemaal niet werd voorgesteld, maar als ‘eigenaar van een couscous restaurant’.

Zo wordt de kiezer dus bedonderd. Ook door RTL.


Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
1 jaar geleden

Voor de gelegenheid had ik die RTL in m’n favorieten geladen, maar al snel bleek mij dat dit soort tv-kanalen continu reclame geven met af en toe iets daartussen dat lijkt op een film of een nieuwsuitzending. Die koes-koes-mevrouw liet al snel blijken niets te weten van de islam en hoe de islam is jegens andersdenkenden, en Wilders kan niet in enkele zinnen die leemte ongedaan maken. Bovendien hoor je in de politiek noch in de grote media noch in het onderwijs praktisch nooit iets over de werkelijke aard van de islam. De islam wordt eerder opgehemeld, en je kinderen krijgen er les in dat de islam zo geweldig is, en dat de koran vol zit met diepe wetenschappelijke inzichten, en dat de islam de basis vormt van een hoogstaande beschaving. En Timmerfrans verzekert ons dat die islam al 2000 jaar bij Europa hoort. Ze betalen hem 300.000 euro per jaar om deze valsheid in de wereld te zetten. Goebbels is er niks bij.

Krontjong
1 jaar geleden

De laatste jaren zijn er in Europa nogal wat aanslagen gepleegd door mensen met dezelfde achtergrond. Bij de vorige verkiezingen maakten hordes Turken de straten in Rotterdam onveilig, en zwoeren daarbij trouw aan een dictator. Een dictator die Nederlanders voor fascisten uitmaakte.

In de grote steden zijn haatpredikers werkzaam. Zij leren jongeren om dit land te haten en moedigen hen aan zich aan te sluiten bij de meest gruwelijke organisatie die de wereld sinds de jaren ’40 gezien heeft.

Willekeurige afleveringen van opsporing verzocht lijken dit beeld te versterken. Vorig jaar is een geschiedenisleraar onthoofd omdat hij een onwelgevallig plaatje had laten zien op een school.

Letwel je kunt een individu niet zomaar veroordelen. Zeker als hij of zij niet aan de bedoelde groep meedoet of zich zelfs hiervan distancieert.

Maar wat we ook zien is dat dergelijk gedrag van een etnische of religieuze minderheid buiten het westen al in een veel eerder stadium tot een pogrom zou hebben geleid, of tot gruwelijke overheidsmaatregelen zoals in China.

Misschien verklaart dit waarom sommige autochtone landgenoten met een schuin oog naar Marrokanen en Turken kijken.

r.dunki
1 jaar geleden

En zo zagen wij ook hoe bitter weinig educatie zo’n 2e generatie Marokkaanse querulante meebrengt door in feite haar eigen vragen te beantwoorden en slechts probeerde Wilders te koeionneren.

Dit is het stereotype, onaangepaste en brutale slag dat in Amsterdam West in principe bij de bakker en in andere drukke winkels rechtstreeks naar de kop van de rij voordringt en een bek opzet als iemand daar wat van zegt. Inderdaad 2e rangs burgers, uit eigen vrije keuze, deze trol niet uitgezonderd !

Wat is die Frits Wester trouwens een kansloze, verlopen minkukel! Moest hij weer van stal gehaald worden voor deze travestie….?