Prikbord nr 790

Het treiteren van de Britten door de EU is inmiddels begonnen; niet alleen door het gedoe aan de grenzen (behalve met Ierland?), maar ook door de invoer van schelpdieren vanuit Engeland/Schotland te belemmeren.

Let wel, nadat ze eerst gewoon naar Nederland mochten worden vervoerd, net als de vangsten door NL vissers. Misschien moeten die ze nu gewoon gaan ophalen bij hun Britse collega ‘s?

E-mailellende

Steeds meer providers van e-mailservices blijken hun updates te gebruiken om dieper in het e-mailgedrag van hun cliënten ‘ te kunnen graven. Dit is soms (vaak?) ten nadele van deze gebruikers; met name als een update niet is getest. Zo heeft eM Client een versie 8…. uitgebracht, die van het hele e-mailverkeer een puinhoop maakt met honderden klachten op het internet tot gevolg, maar geen reactie op meldingen. Gelukkig heeft ook de eigen internetprovider een (schaduw)programma van de e-mails, want terugzetten van het programma naar 7….. bleek niet mogelijk. U bent gewaarschuwd.

Italië

Nu Italië een nieuwe regering zal vormen, komen er signalen dat voormalig ECB-president Draghi de EU-fondsen kan gaan plunderen. Onbegrijpelijk, want de toegang tot die fondsen was immers waterdicht gemaakt of kent de ECB geheimen die niet naar buiten mochten komen? Hoog tijd dat de NL vertegenwoordiger bij de ECB eens wordt gehoord door de vaste Kamercommissie, want premier Rutte en minister Hoekstra hebben zich kennelijk laten bedonderen of het parlement is (weer) voorgelogen.

Iran

Dat de halfzachte sancties tegen Iran weinig voorstellen, blijkt wel uit de houding van Teheran. Het niet willen voldoen aan de deal ‘ heeft kennelijk een reden die belangrijker is dan de gevolgen van de EU-besluiten. En die reden wordt door de VS en Israël gevreesd, mede gezien het Iraanse rakettenprogramma. Europa vertoont echter hetzelfde gedrag als destijds tegenover Hitler en nu ook tegenover China, Noord-Korea, Rusland en Turkije. Met dank aan Merkel en Macron.

Racisme

Als er een bevolkingsgroep reden heeft om tegen vermeende discriminatie anders aan te kijken dan Linkse activisten en politici met persoonlijke bescherming, dan is het wel de politie. Waarbij wordt opgemerkt dat lichtgetinte criminelen geen ras zijn, ook illegalen niet of straattuig. Zelfs activisten en krakers zijn geen ras, noch moslim-fundamentalisten of immigranten met dubbele paspoorten. En voor zover wetten belangrijker dienen te zijn dan religie, is er ook geen sprake van ‘discriminatie’. Want religie hoort niet thuis in de politiek of de wetgeving, al wordt dit door sommige partijen regelmatig vergeten.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties