De draaikolk van ‘woke’ boosaardigheid

Tegen de achtergrond van de Amerikaanse ‘woke’ hysterie snijd ik een drietal onderling verwante onderwerpen aan, die ook voor Nederland relevant zijn of dreigen te worden. Te weten, het misbruik van Covid-19 paniekzaaierij, de identiteitswaanzin en de linkse aanslag op uw kinderen.

Zaterdag hield de Republikeinse partij een Conservatieve Political Action Conference (CPAC) in Orlando, Florida waar Kristi Noem, de kordate gouverneur van South Dakota, het voortdurende wangedrag en de perverse vooroordelen van de linkse mainstream media ter discussie stelde: “Velen in de media hebben South Dakota gekritiseerd, mijn Covidstrategie en mij persoonlijk als ignorant en roekeloos  bestempeld, zelfs een ‘denier’ genoemd. Sommigen stelden dat het in South Dakota slechter is dan waar ook  in de wereld als het op Covid-19 aankomt – dat is één grote leugen! De media maakten zich hieraan schuldig terwijl zij tegelijk andere gouverneurs de hemel inprezen die lockdowns afkondigden, mondmaskers verplicht stelden en bedrijven sloten – om hen te loven voor de ‘juiste beslissingen’ om de verspreiding van het virus te mitigeren. Op een dag verscheen ik in een TV-show waar de presentator net een segment met de gouverneur van New York, Andrew Cuomo afsloot en hem verzocht om mij Covid advies te geven.”

Daarom is het een goed moment om iedereen eraan te herinneren wat Cuomo in New York deed.

Social Justice Warrior…. Afb: Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=7mF_az89BzY

De corrupte media verklaarden Cuomo aanvankelijk heilig en gaven hem zelfs een Emmy Award voor zijn ‘meesterlijke’ dagelijkse Covid persconferenties. Zijn 111 briefings deden het zo goed als ‘success stories’ omdat die geheel georganiseerd werden door de linkse media die een held wilden creëren en New York State het icoon maakten van de strijd tegen Corona, reden waarom zelfs wereldwijd mensen ernaar keken om te zien wat hij zo fantastisch deed. Uiteraard was deze linkse show weer eens gebakken lucht, want Cuomo wordt nu op federaal niveau onderzocht voor zijn wanbeleid, door onder andere 9000 met Covid besmette ouderen uit ziekenhuizen naar verzorgingsinstellingen terug te sturen, resulterend in een slachting van meer dan  vijftienduizend doden, zoals blijkt uit een 76 pagina’s tellend rapport van het O.M. in New York!

Noem zei ‘wij hebben de media niet aan onze zijde, maar conservatieven moeten slimmer zijn dan progressieven, wij moeten onze geschiedenis kennen en weten wat werkt en wat niet. Wij moeten goed doordenken. Wij gebruikten ons gezond verstand en conservatieve uitgangspunten voor ons beleid, wij overschreden daarmee nooit de capaciteit van onze onze ziekenhuizen en South Dakota’s economie bloeit en kende slechts 3% werkeloosheid in januari, het laagste cijfer in de USA met Nebraska.  Onze economie groeit hard, want wij hebben de meeste bedrijven open gehouden, de minste banen verloren en geld in de zak van de inwoners van South Dakota gehouden èn onze scholen zijn open!’

Wat een contrast met de trieste vertoning van onze globalistische premier Rutte, die juist in bed ligt bij die corrupte pers en letterlijk alles verkeerd doet, zolang de NOS hem maar overeind houdt…

Dan hebben de USA nu te maken met de doodzieke identiteits waanzin en de verwante transgender ziekte, die nu op steun kan rekenen van de grote bedrijven dankzij  de HRC ,‘The Human Rights Campaign ‘, een perverse LGBT activistische groep met extreem linkse belangen, die vorige week een dodelijke nieuwe wet – de Equality Act – introduceerden nadat die tijdens Trump was weggestemd.

Het is een ‘woke’ nachtmerrie die een eeuw geleden de natte droom van dr. Josef Mengele was geweest. Het incestueuze huwelijk tussen ‘big biz’ en ‘woke’ activisten is het gevolg van de reeds generaties lang durende indoctrinatie van het onderwijs, die ook in Nederland gevaarlijke proporties heeft aangenomen. Het navrante van dit incestueuse, extreem linkse huwelijk is dat de Equality Act notabene de rechten van vrouwen door een links-radicale actiegroep tientallen jaren terug in de tijd plaatst!

De Equality Act is een extreem, radicaal wapen dat niet alleen (jonge) vrouwen bedreigt, maar ook de vrije meningsuiting en sportieve topprestaties voor jonge vrouwelijke atleten geheel uitsluit door omgebouwde ‘sissies’ die denken dat zij vrouwen zijn hun sport te laten domineren.

Niet alleen moeten de meisjes die engerds in hun kleedkamers tolereren, maar in het Amerikaanse systeem van studiebeurzen die op sportieve prestaties gebaseerd zijn, zullen honderden jonge vrouwen uit de boot gaan vallen dankzij die omgebouwde, verknipte lievelingetjes van de ‘woke’ extremisten, waaronder zelfs verdwaasde progressieve feministen. Ook de vrijheid van godsdienst wordt hiermee op de helling gezet, alles ten faveure van gestoorde transgenders.

Deze extremisten, gesteund door zwaar geïndoctrineerde millennials in het bedrijfsleven, bedreigen alles en iedereen met hun agressieve je bent progressief of een ‘bigot ’ terreur, die iedere vorm van vrije meningsuiting de nek omdraait. In het verlengde van hun zieke ideeën worden ook zware hormonenbehandelingen aan kleine kinderen opgedrongen (zie deze noodkreet van een kinderarts) en krijgen mishandelde vrouwen in opvangcentra plots te maken met perverse, onevenwichtige kerels die denken dat zij daar ook thuis horen…  De ‘corporate élite’ maakt alle ‘normale’ mensen het leven zuur in hun samenzwering om iedereen, in het bijzonder jonge vrouwen, hun perverse maatschappelijke normen op te dringen.   

Onderschat dit niet, want sinds begin 2016 heeft de HRC Business Coalitie liefst 364 bedrijven als leden geworven voor de Equality Act, die in 50 staten actief zijn en een gecombineerde inkomstenstroom van US $ 6 miljard genereren. Dit is de droom van het globalistische D66 en hun erelid premier Rutte, dus houdt uw ogen open want die ellendelingen zitten zelfs in Nederland!

Curieus is dat hier een scheiding lijkt op te treden tussen culturele en economische ‘progressieven’, want de kapitalisten zitten nu stevig in het cultureel linkse kamp met een verknipte élite die de ‘gewone man en vrouw’ menen te mogen terroriseren en uiteindelijk volkomen machteloos te maken, maar het ergste is dat wetgevende politici dit gewoon niet door (willen) hebben..

Tot slot is er nummer drie in dit drieluik, het onderwijs, waar deze ziekte zich nog veel meer dan voorheen gaat wreken, ook in Nederland dat al jaren verloederd is door linkse infiltratie en indoctrinatie van uw (klein-)kinderen. In de USA zijn er al staten die eisen dat leraren onderwijs geven in de ‘critical race theory’, een pakket van destructieve leugens over sex, gender en ander neo-Marxistisch gif voor onbeschreven, jeugdige geesten. Die gaan nu leren dat ras de bepalende factor in hun bestaan is, met alle gedachtekronkels over blanke suprematie en ‘zwart is prachtig’… Pas op, want het is al lang in Nederland, luister maar naar het duo Kaag en Klaver. Het wordt tijd voor een culturele omslag, maar na vier jaren van ‘America first’ is het nu ‘America last’. Helaas duurt het in ieder geval tot 2022 voordat Donald Trump de kans krijgt om het Congres te heroveren.

Of ‘het door en door socialistische Nederland’ (letterlijk de woorden van premier Rutte) ooit nog bevrijd wordt uit zijn linkse klauwen die onze samenleving al jaren zo verlammen in het vervloekte ‘polderen’, hangt ervan af of er charismatische leiders als de charmante maar kordate Kristi Noem en Donald Trump, ‘the big noise from Queens’ opstaan. Geert Wilders en Thierry Baudet, pak jullie kans!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Krontjong
3 jaren geleden

Pure navelstaarderij. Hierdoor komt er een bepaald soort bovendrijven die niet eens hun 1e levensjaar zouden volbrengen onder normale omstandigheden.

Maar dit is precies wat je ziet in met name gesubsidieerde en kunstmatige markten. Dan gaat het opeens niet meer om wat je eigenlijk moet doen maar gaat het om navelstaarderij en gaat het om de mate waarin ik me prettig voel bij de ander. Zoiets als een parasiet die wegloopt van een gif, maar buddy buddy gaat met een andere parasiet om uiteindelijk het organisme te vernietigen…en daarmee ook zichzelf…..

r.dunki
3 jaren geleden

Was deze dame maar premier van Nederland geweest…

https://www.youtube.com/watch?v=y750zcVhOq4&feature=emb_rel_end