Intolerantie onder de vlag van tolerantie

De verkiezingsfraude van Joe Biden c.s. heeft een proces ingezet waarin intolerantie onder de vlag van tolerantie woekert en fascisme onder de vlag van vrijheid. 

Die trend beperkt zich uiteraard niet tot de USA want de politiek correcte vloek heeft zich ook al tientallen jaren warmpjes genesteld in Nederland, waar een globalistische zetbaas het op onze democratie en onze vrijheid heeft gemunt, terwijl noch de gecorrumpeerde ‘volksvertegenwoordiging’ noch de verdwaalde rechterlijke macht daar een stokje voor steken. Integendeel, de Trias Politica ligt op zijn gat.

Het feit dat de scheiding der machten door ons moreel corrupte Kartel ook al jaren met succes is  ondergraven, uit zich niet alleen in kneveling der individuele ‘volksvertegenwoordigers’ (wat een cynische grap) met ongrondwettelijke stemafspraken, eufemistisch getitelde regeerakkoorden die de wetgevende macht buitenspel zetten. Ook het blatante falen van onze rechterlijke macht in de diverse Wilders processen, in de weinig kieskeurige rechterlijke stellingname inzake de avondklok, in de arrogante afwijzing van een strafklacht tegen Rutte c.s. inzake de toeslagenaffaire door de Hoge Raad en, niet te vergeten, de door een activistische advocaat geïnspireerde  art. 12 heksenjacht tegen de ex-CEO van de ING -liefst twee jaren nadat het O.M. expliciet had geconcludeerd dat Ralf Hamers persoonlijk geen enkele blaam trof voor de ‘witwasaffaire’ – zijn tekenend voor het Orwelliaanse verval. Daarin staan wij niet alleen.

Op schaal vergroot zien wij hoe de laffe Amerikaanse Supreme Court – de veronderstelde democratische ‘rots in de branding’ die het land in de steek liet op het moment suprème – en vrijwel alle lagere rechterlijke instanties kans zagen om tientallen  klachten over verkiezingsfraude vooral niet op de eigenlijke merites te beoordelen maar op irrelevante technische details af te wijzen. Waarom? Uit lafheid en angst voor de linkse terreur van alle rechters. Die rechters, zowel in de USA als in Nederland, zijn voor alles burgers van het eigen land en hebben een ambtseed afgelegd om de grondwet niet alleen te respecteren maar ook te beschermen tegen inbreuk door de uitvoerende macht op de Trias Politica. In beide gevallen hebben zij jammerlijk gefaald.

Als gevolg daarvan zit de (leider van de) vrije wereld opgescheept met de terreur van decadente liberalen zoals onze premier, die schijnt te denken dat hij God’s geschenk aan de natie is. Naast zijn opportunistische collaboratie met excessen in de Corona- en de klimaatfraude treft hem het verwijt dat hij verantwoordelijk is voor rond de driekwart miljoen immigranten die niet alleen een financieel blok aan ons been zijn. Ook ondermijnen zij onze cultuur, héél bewust, daarbij actief aangestuurd door gespuis van de moslim broederschap dat nu al in de 2e Kamer doordringt dankzij Groen Links. Had Mark Rutte ook niet op een kwade dag beloofd dat hij het land en de bevolking zou beschermen in plaats van uit te verkopen?

Deze bepaald niet sluipende ondermijning van onze samenleving loopt ook weer parallel met de laatste wetgeving van de extremistische vleugel van de Amerikaanse Democratische partij die decreteert in ‘H.R.1’ dat zelfs niet-ingezetenen als kiezers geregistreerd moeten worden, hetgeen hen naar schatting rond de 21,7 miljoen extra stemmen zal opleveren. Op schaal verkleind is dat waar de EU’s implementatie van de Coudenhove Kalergi nachtmerrie op aanstuurt, met de volledige steun van Angela Merkel en haar Haagse poedel. In de Dying Minutes’ van de democratiegaf Charlef Brantz op 6 maart jl. al een lucide schets van waar Mark Rutte’s ‘gelofte van eeuwige trouw’ aan de – communistische – Verenigde Naties toe leidt.

Zoals premier Rutte met zijn – permanente – ‘tijdelijke noodwet’ ons belazert, terwijl het Haagse Hof oogluikend toekijkt, zo wordt de leider van de vrije wereld momenteel overweldigd door een kliek van linkse extremisten die het daar voor het zeggen hebben dankzij hun seniele stroman Biden. Tot de verkiezingen van 2022 kunnen de Democraten doorgaan met hun Orwelliaanse nachtmerrie en als de H.R.1 wet niet wordt tegengehouden zou het wel eens het eind van de westerse democratie kunnen betekenen.

De enige hoop zijn de 174 rechters die Donald Trump in de District Courts van alle Amerikaanse staten heeft benoemd, mits zij onkreukbaarder blijken dan de collectie lafbekken die de laatste maanden ‘hun snor hebben gedrukt’. De laatste weken hebben Republikeinse Attorneys General namelijk een aanval ingezet op het record aantal ‘executive orders’ waarmee Joe Biden’s ‘puppet masters’ proberen de wetgever te omzeilen inzake hun stokpaardjes van het klimaat en de immigratie. Ook hogerop heeft Trump 54 Circuit Judges benoemd en 3 opperrechters in de Supreme Court, die tot nu toe helaas jammerlijk gefaald hebben. U ziet het, Nederland is geen buitenbeentje.

Het gaat in de USA niet alleen om manipulatie inzake klimaat en migratie, ook de verkiezingswetten worden verkracht, de strijdkrachten worden op Stalinistische wijze gezuiverd van conservatieven en geïnundeerd door transgenders die ook in de sport voor vrouwen het leven onmogelijk maken, terwijl de Democraten nog steeds- à la Mark Rutte – Covid-19 misbruiken voor politieke doeleinden.  

De Attorneys General hebben hun hoop gevestigd op de ‘rechte rug’ van deze rechters om per staat de linkse greep naar de macht middels tientallen ‘executive orders’ van Joe Biden’s Raspoetins te corrigeren. Zoals ik al eerder betoogde begint het met het ‘cancelen’ van kindersprookjes en Disney films of, zoals in Nederland, Zwarte Piet, en gaat het door middels fascistische censuur door ‘BigTech’ tot wij allemaal een Orwelliaans, digitaal, (vaccinatie-)paspoort hebben waarmee wij ook in een dwangbuis van ‘social credits’ worden gedwongen. Dan bepalen de fascistische hogepriesters van de democratie dat ieder open debat verboden is, wie er nog mee mag doen in de samenleving en wie niet, welke zelfstandig denkende nog een baan kan krijgen en wie niet. Niemand zal veilig zijn voor de wraak van de schuimbekkende tolerantie der intoleranten. Vrouwe Justitia glimlacht vriendelijk terwijl zij haar weegschaal volstouwt met rassenwaanzin, klassengeleuter en extremistische politiek. Alle bijbels worden omgeruild voor het Rode Boekje van Mao en intolerantie onder de vlag van tolerantie en fascisme onder de vlag van vrijheid vieren hoogtij.

Erasmus schreef over ‘de lof der zotheid’, welnu deze schaamteloze hypocrisie komt daar héél dichtbij. Denkt u daar woensdag nog maar eens aan wanneer u het rode potloodje hanteert.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
3 jaren geleden

En……………………………Hoelang pikken we dit nog???????

r dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  koddebeier

tot woensdag…?

Joost Visser
3 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Het gaat niet om de stemmen, maar wie telt. Wie heeft ook alweer de stemmachines gecontroleerd?