De dag des oordeels: 1 maart 1984

Hebt u ooit George Orwell’s dystopische roman ‘1984’ gelezen of ervan gehoord?  Het is zover! Het experimentele Astra Zeneca ‘Messenger-Coronavaccin’- dat werkt op basis van onbewezen en potentieel gevaarlijke genetische manipulatie – is in de USA geweigerd door de Food & Drugs Administration omdat het onvoldoende getest is. Het wordt ook geweigerd in Zwitserland!

Maar wat doet Brussel?  De EU wil nog deze maand een vaccinatie paspoort introduceren, aldus Ursula von der Leyen…  Zij wil dat daarmee iedereen bewijs meedraagt van een ineffectieve, potentieel levensbedreigende, vaccinatie danwel bewijs van een volstrekt onbetrouwbare PCR test waarvan de uitvinder bij hoog en bij laag de wereld bezworen heeft dat zijn test daar niet voor ontworpen en/of geschikt is. En dat voor een niet meer dan gemiddeld gevaarlijke griep variant die potentiëel enkele honderden mutanten ontwikkelt, die in de ogen van deze intriganten uiteraard ook levensbedreigend zouden zijn, maar het is een gouden kans voor het globalisme! 

Het onding heet “Digital Green Pass”, nageaapt van hetzelfde Israëlische gedrocht. Het voorbeeldige EU lid Griekenland loopt nu eens voorop in deze travestie, nu het per se niet nodig is, en de salonsocialisten van de EC pretenderen dat “the Digital Green Pass should facilitate Europeans‘ lives. The aim is to gradually enable them to move safely in the European Union or abroad – for work or tourism”, aldus von der Leyen. De bezielende ‘Führer’ Merkel signaleerde dit al vorige week en haar poedel Mark kwispelde enthousiast.

Dat de fascistische trekjes van beide dames niets van doen hebben met de democratische beginselen waarop wij dachten dat onze samenleving stoelt, bleek uit de reactie van de Belgische Sophie Wilmès, vice-premier en minister van buitenlandse zaken die schreef: “For Belgium, there is no question of linking vaccination to the freedom of movement around Europe. Respect for the principle of non-discrimination is more fundamental than ever since vaccination is not compulsory and access to the vaccine is not yet generalized.”

Dit spoort met een eerdere uitspraak van januari jl. van de Raad van Europa waarin de ministers van Buitenlandse Zaken tot een ‘nonbinding political commitment’ kwamen dat stipuleert dat vaccinatie niet verplicht is en dat niemand verplicht is, noch politiek, noch sociaal of anderszins om zich te laten vaccineren. Het stelt verder dat er tegen niemand gediscrimineerd mag worden omdat hij/zij niet gevaccineerd is, hetzij om moverende gezondheidsrisico’s hetzij omdat hij/zij daar geen trek in had.

De ‘wannabe’ fascistjes in Berlijn, Brussel en Den Haag zullen hier gaten in proberen te schieten gezien het niet bindende karakter van de uitspraak, maar het Europese Hof voor de Rechten van de Mens kan – als onderdeel van de Raad van Europa – onze klachten tegen een lidstaat ontvangen indien die betrekking hebben op schending van het Europees Verdrag tot Bescherming van de Rechten van de Mens. Hun poging tot beperking van onze bewegingsvrijheid is evident een inbreuk op uw en mijn mensenrechten, dus wij hebben plots de kampioen der mensenrechten, Antonio Guterres de secretaris Generaal van de Verenigde Naties, aan uw zijde. Vorige week meldde ik al dat hij een beroep deed op regeringen die in hun Corona-wanbeleid te ver gingen met hun inbreuk op de mensenrechten.

Dat louche klanten als Merkel en haar Haagse poedel daar geen boodschap aan hebben werd al snel evident, maar er zit een addertje onder het Berlijnse, Brusselse en Haagse gras omdat een vonnis van het Hof definitief is zonder mogelijkheid tot beroep!  Zo hoort het ook: wij hebben het recht ons te laten vaccineren, maar als een idioot als Hugo de Jonge ons de arm op de rug wil draaien hebben wij nu, naast onze grondwettelijke bescherming, in ieder geval deze extra mogelijkheid om ons te verdedigen tegen zijn arrogante discriminatie. Dus nu maar kijken hoe onze salonsocialist in het torentje ons eerst belooft dat onze grondwettelijke vrijheid bij hem in goede handen is om vervolgens te liegen ‘dat hij er echt niets aan kon doen’.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties