Jodenhaat spat af van Palestijnse televisie

Het jaar 2021 is nog jong, maar de Jodenhaat blijft van de Palestijnse televisieschermen spatten.

Enkele voorbeelden:
“De Israëlische rabbijnen indoctrineren de Joodse kinderen, ze zeggen: ‘Dood iedereen die niet Joods is.’ Ze indoctrineren de Joodse kinderen: “Dood de Palestijnse kinderen.” ‘ [Palestijnse ‘militaire expert’, 6 januari 2021]

“’Het uur (van de wederopstanding) zal niet komen voordat de moslims de joden bestrijden.’ Waar is die strijd? U bevindt zich ten oosten van de rivier en zij ten westen ervan. De stenen en bomen zullen spreken en zeggen: ‘O moslim, o dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem!’
(Islamitische preek, gebaseerd op de islamitische Hadith, toegeschreven aan Mohammed, 12 februari 2021)

“Wij zijn hier en wij zullen achter ons wijze leiderschap blijven, dat de ‘Deal van de eeuw’ verwerpt. Die verkoopt Palestina zonder enige betaling door de nakomelingen van de apen en varkens.” (Hoge ambtenaar van het Palestijnse Ministerie voor Religieuze zaken, over het recente Amerikaanse vredesplan dat voorziet in een Palestijnse staat en 50 miljard dollar voor de Palestijnen. Zijn uitspraak is gebaseerd op de Koran, waarin driemaal staat dat Joden van apen en varkens afstammen, 16 februari 2021.)

Afb: via Likoed-Nederland.

Al deze uitspraken werden uitgezonden op de officiële televisiezender van de Palestijnse Autoriteit. De onderste uitspraak is daarbij van een hooggeplaatste ambtenaar van de Palestijnse Autoriteit.

Klik hier voor de beelden van deze uitzendingen.
Klik hier voor eerdere uitzendingen met deze strekking, tot de Palestijnse president aan toe.

Hopelijk gaan de media eindelijk deze Palestijnse, vooral islamitisch gemotiveerde Jodenhaat eens rapporteren. De Jodenhaat waarmee de Palestijnen door hun televisie – en schoolboeken, preken enz. – en door hun leiders worden gehersenspoeld, is een belangrijke reden waarom er nog steeds geen vrede is tussen Israël en de Palestijnen.

Zolang de Palestijnen het conflict blijven voorstellen als een ‘heilige oorlog tegen de minderwaardige Joden’, is het niet oplosbaar. Bovendien heeft deze massaal gepropageerde Jodenhaat een desastreus effect op de vredeshouding van de Palestijnse jeugd. Het is tevens een flagrante schending van alle Palestijns-Israëlische vredesakkoorden. Eén van de hoofdpunten daarin is juist dat de door de Palestijnse leiders georkestreerde ophitsing ten opzichte van Israël en de Joden moet stoppen. Deze zou vervangen worden door vredeseducatie. Zelfs meer dan 25 jaar later komt daar nog niets van terecht. De Nederlandse regering dient dan ook een scherpe veroordeling uit te spreken.

Nederland en Europa zouden tevens hun overvloedige financiële en politieke steun afhankelijk moeten maken van het stoppen van de Palestijnen met dit wijdverspreide, institutionele racisme en antisemitisme.
Alleen dan kan er vrede tussen Israël en de Palestijnen komen.

Voor meer info, raadpleeg de website van Likoed Nederland.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties