Big Tech zit achter uw privacy aan

Big Brother of Big Tech? Lood om oud ijzer! Beiden maken zich schuldig aan het globalistische Coronabedrog en proberen u er – via de achterdeur – toe te dwingen om het risico van een linke Coronavaccinatie te accepteren.

Waar u anders overigens nog wel eens rustig over zou nadenken tot er meer zekerheid is over de (on-)veiligheid van de vaccins en eventuele effectievere medicijnen die nu in Israël ontwikkeld zijn.  Er zijn wereldwijd tientallen, zo al niet honderden doden gevallen dankzij onveilige vaccins, plus andere kwalijke bijwerkingen, maar ons globalistische Kabinet heeft kennelijk geen scrupules en ziet geen been in chantage om u uw terechte bedenkingen overboord te laten zetten.

Samen met Big Brother zitten overheden achter uw vrijheid èn uw gezondheid aan en nu wil Big Tech daar nog eens een lucratief slaatje uit slaan door handel in persoonlijke vaccinatiegegevens te gaan drijven met de zogenaamde administratie van vaccinatiegegevens, alsof vaccinatie geen eigen vrije keuze zou zijn! De immorele dwang die uitgaat van een vaccinatiepaspoort maakt inbreuk op uw grondwettelijke recht om aan uw lijf geen polonaise te dulden, maar Big Tech oefent nu al druk uit op overheden om de burgers te dwingen zich te laten vaccineren om vervolgens niet alleen handel te gaan drijven in uw persoonlijke gegevens maar ook de landelijke databases te gaan beheren… 

Denkt u aan een soort van  multinationale versie van Hugo de Jonge. De vraag is nu dus niet alleen of u wel zin hebt in zo’n onvoldoende getest vaccin in uw lijf dat, in het geval van de in Nederland gebruikte versie, nooit eerder gebruikte of geteste genetische manipulatie gebruikt, waarvan de gevolgen op korte zowel als op lange termijn volstrekt onbekend zijn. Nee, u krijgt nu ongevraagd ook nog eens te maken met het dilemma of u accepteert dat deze charlatans u de arm op de rug mogen draaien om uw persoonlijke gegevens ergens in de Cloud te gaan bewaren om die vervolgens winstgevend te verhandelen!

“Een goudmijn
voor Big Tech”

Let wel, vaccinatiepaspoorten gebaseerd op arbitraire vaccinaties die, voor zover bekend, niet eens een volledige bescherming geven tegen een ordinaire griep, die ook nog eens gepolitiseerd wordt door gewetenloze lieden als onze Pinokkio. Voor zover die vaccins effectief zijn, zijn zij per definitie slechts gedeeltelijk effectief en dan ook nog voor een beperkte tijd. Kortom een ‘perpetuum mobile’, een goudmijn voor de Big Tech charlatans die dit toneelstuk gaan beheren, er hun zakken mee vullen èn ons naar willekeur buiten de wereldwijde samenleving kunnen plaatsen omdat u niet mee wenst te doen aan hun boerenbedrog – alsof de wettelijke bescherming die onze grondwet tegen deze farce biedt een wassen neus zou zijn !

Naast IBM en Oracle is Salesforce één der nieuwe boosdoeners, dat ook al in Nederland opereert en hier een uiterst lucratief verdienmodel aan het creëren is. Het hoeft geen betoog dat dit een panacea wordt voor hackers, hoewel een Hugo de Jonge alleen al garant staat voor onherstelbare schade. Wat is het globalisme toch een onvoorstelbare ramp…  Het is al erg genoeg dat criminele GGD medewerkers ongestraft miljoenen burgerservice nummers en gezondheidsgegevens voor eigen gewin verpatst hebben, nu worden de overheden gepaaid om onze privacy te verkopen voor deze koehandel. Dat KLM zwaar gehandicapt wordt met de manipulatie van het Coronabedrog is erg genoeg, juist omdat het hele Coronaverhaal om te beginnen al één grote leugen is. Maar het afschaffen van de belachelijke (snel-)tests is de enige redelijke uitweg voor KLM uit deze impasse, niet de verkrachting van de grondwet en onze persoonlijke vrijheid.

Het gaat om de manipulatie tegen wil en dank van weerloze burgers en hun vrijheid door de globalisten met hun digitale registratie van uw en mijn vaccinatiestatus-paspoorten. Het gaat allang niet meer om onze vrije keuze maar die mag niet door chantage van deze schooiers verkracht worden.  Uiteraard zit ook Bill Gates hierbij met zijn Microsoft, dus het plaatje is compleet. 

Big Tech = Big Brother.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties