Silicon Valley’s coup

Tijdens president Trump’s inauguratie in 2016 braken duizenden Antifa ellendelingen Washington af, hetgeen angstvallig werd verzwegen door de pers. Toen Biden werd ingezworen waren er, voor niets, duizenden National Guard troepen opgetrommeld terwijl heldhaftige Democratische volksvertegenwoordigers zich suf twitterden om te laten weten dat zij met kogelvrije vesten hun leven ter plekke riskeerden…

Nu vragen die ‘woke’ komedianten of de National Guard tot maart kan blijven! Net zulke hartbrekende leugenaars als Femke Halsema die beweert dat de demonstranten vorige week op het Museumplein ‘agressief en gewelddadig’ waren. Hoe lang accepteert die arme stad de incompetente drammers in de Stopera nog?  

Het is een politieke gewoonte om na 100 dagen de stand op te maken van een presidentschap en  Trump bleek in 100 dagen al meer gepresteerd te hebben dan de communist Obama in 8 jaar! Onze dementerende Sleepy Joe, die alles blind ondertekent wat de Bolsjewieken namens Silicon Valley op zijn bureau leggen, breekt echter alle records. Al op dag één scoort hij met een ‘direct hit’ de vernietiging van 11.000 banen met één decreet dat op korte termijn resulteert in het verlies van meer dan 100.000 afgeleide banen. Datzelfde decreet maakt de USA weer een importeur van olie terwijl het land al jaren volledig onafhankelijk is van importen, met alle negatieve gevolgen van dien van geopolitieke, strategische en economische aard én voor de betalingsbalans en de portemonnee van de consument. Een monumentale blunder onder het motto ‘America last’.

Iran verrijkt driftig uranium teneinde Israël zo spoedig mogelijk van de aardbodem te vagen en een nieuwe oorlog in het M.O. te ontketenen, terwijl Trump met het historische vredesverdrag met de Verenigd Arabische Emiraten, Saoedi Arabië en Israël juist een einde aan de regionale vijandigheden had gemaakt. Zelfs Iran was in de afgelopen vier jaren in hun schulp gekropen en beperkte zich tot lokale brandjes in de Libanon, Syrië en Jemen om hun negatieve reputatie in stand te houden. Datzelfde Iran dat voor Trump aantrad tientallen Irani’s met een dubbel (Amerikaans) paspoort gijzelde, veroordeelde en soms executeerde wegens spionage voor de Grote Satan, liet uit angst voor retaliatie de meeste gijzelaars weer vrij. Nu, zelfs al voor Biden’s aantreden, is een golf van arrestaties gaande, zijn er al weer levenslange gevangenisstraffen uitgesproken en dreigen er ook weer executies van ‘verraders’ en ‘spionnen’. De ayatollahs weten wat een dweil Joe Biden is en dat Silicon Valley er niet om maalt of China genocide pleegt op de Oeigoeren of Iran beetje bij beetje het M.O. weer tot een brandhaard van conflicten maakt en alle terroristen in de buurt van wapens en raketten voorziet.

Oeigoeren

Maar Sleepy Joe gaat weer met Teheran over het oude kernakkoord leuteren waarmee de ayatollahs al jaren hun achterste afvegen en ook het communistische vehikel van de V.N. genaamd ‘akkoord van Parijs’ komt weer op de agenda. Dit terwijl de USA als enige al jaren de uitstoot van allerlei gassen reduceert terwijl China de ene kolencentrale na de andere opent…  China lacht zich dood, want zij krijgen dankzij Silicon Valley de vrije hand om de genocide op de Oeigoeren voort te zetten, zo ook in Tibet, hun terreurcampagnes in de Zuid-Chinese Zee en die tegen Taiwan en Japan. Obama leeft nog.

De lijst van hun ideologische voorbestemde stommiteiten op het wereldtoneel groeit met het uur, maar laten wij eerst eens kijken hoe de situatie in de USA zich ontwikkelt en wie er feitelijk aan de touwtjes trekt. Democraten hebben het al jaren op de vrijheid van meningsuiting gemunt en maken derhalve ALLE landgenoten die Trump steunen uit voor ‘Domestic Terrorists’ en eisen een toename van het federale toezicht op iedere conservatief. Zelfs de verdwaasde Joe Biden nam deze terminologie over en hintte naar nieuwe wetgeving ondanks het feit dat hij iets gehoord heeft dat ‘verbinding’ heet, maar dat kan hij zich helaas niet meer zo goed herinneren.

Het gaat erom de Republikeinse partij vleugellam te maken voor de tussentijdse verkiezingen in 2020 èn om te voorkomen dat Trump in 2024 kapitaliseert op hun incompetentie. Let wel, er zijn miljoenen ouderwetse, ‘liberale’ Democraten die heerlijk zaten te slapen toen de MSM alle wandaden van de Biden familie onder het kleed veegde en nu tot hun verbazing zien hoe een kleine, extremistische vleugel van hun partij, hen belazerd heeft, terroriseert en minacht. Voor deze parasitaire, socialistische fanatici zijn dingen als redelijke belastingen en hard werken voor de kost synoniem aan racisme en blanke suprematie, de nog steeds politiek correcte FBI heeft het er maar druk mee.

De feitelijke machthebbers in Silicon Valley vinden deze rookgordijnen prima om zelf buiten zicht te blijven. De oude heks Pelosi beweerde notabene als ‘Speaker of the House’- zonder enig bewijs – dat Republikeinse volksvertegenwoordigers gewapend naar de Biden ceremonie wilden komen en vroeg om 25.000 man National Guard troepen omdat er ‘enorme opstanden’ in 50 staten gepland waren. Dat de FBI hier, aanvankelijk, serieus op inging geeft wel aan hoe de ‘deep state’ nog steeds leeft. Sterker nog, er worden nu handenvol communisten uit Silicon Valley benoemd op belangrijke federale posities terwijl er linkse ideologische tests op militairen worden losgelaten! Deze communistische heksenjacht sluit naadloos aan op ‘Russiagate’ en ‘Spygate’, waarin FBI, CIA, NSA, en Department of Justice collaboreerden met Obama, wiens plaatsvervangster Susan Rice nu vrolijk verder mag gaan met haar leugens tegen federale rechters.

“Ongekozen ambtenaren gaan
bepalen wat burgers mogen”

Dit is Big Brother ten top, met ongekozen ambtenaren die gaan bepalen wat de burgers mogen horen over hun kandidaat, ordinaire verkiezingsfraude waardoor Joe Biden ook gekozen kon worden. Het tuig pakt de draad op en gaat door waar Russiagate door de Senaat in vlammen werd afgeschoten om Big Brother definitief te installeren. Voor Trump werd zelfs de belastingdienst gebruikt om tegenstanders kapot te maken, zoals leden van de Tea Party. Datzelfde tuig heeft nu het motief, de middelen en de gelegenheid om hun misdaden wéér, ongestraft, te plegen. Dit alles is van de ene dag op de andere mogelijk omdat de demente Joe Biden een slappeling is die niet of nauwelijks weet welke gangsters door het almachtige Silicon Valley in zijn kabinet benoemd zijn, terwijl misdadige media dikke vrienden van het geradicaliseerde Silicon Valley zijn. Ondertussen laat Biden zich wijs maken dat hij beter een maskertje kan dragen en zich zoveel mogelijk binnen 4 muren moet bewegen, dus de ‘masters of the universe’ hebben vrij spel.

Silicon Valley’s overmoed is gestaag gegroeid en werd door linkse politici gestimuleerd en toegejuicht, naarmate zij stap voor stap hun greep naar de macht deden van ‘shadow banning’ tot het verbannen van de berichtgeving van de New York Post’s rapportage over Hunter Biden.

Daarna volgden de president en diverse comité’s van het Congres, maar de laffe conservatieve helft van het land gaf ‘niet thuis’ omdat het politieke leiderschap sclerotisch is, zowel Republikeinen met Mitch McConnell als Democraten met Joe Biden. Zij weten niet wat zij met hedendaagse problemen, zoals alle extremistische gewelddadigheid, aanmoeten omdat zij op hun eigen wolk leven en allen vrezen geterroriseerd te zullen  worden door de links-extremistische, politiek correcte ‘bekken op poten’, de ‘cancel culture’. Ouderwetse Democraten zijn net zo grandioos belazerd als Republikeinen en het bolsjewistische tuig probeert nu die conservatieven die de rug recht houden te breken. De gangsters uit Silicon Valley en New York zijn gemiddeld één tot twee generaties jonger dan hun slachtoffers en een schooier als Jeff Bezos heeft lak aan die oude garde. Hij kan zijn miljarden al lang niet meer tellen maar is dronken van de macht, die hij onder andere verkreeg door de fraude met de ‘in mail voting’. Navrant is dat hij nu ruzie heeft met de vakbonden die hun leden willen laten stemmen over een geschil met Amazon, en plots is het huis te klein en is Bezos een GROOT tegenstander van ‘in mail voting..?!  Voor geïnteresseerden in de kunst van meten met twee maten van Jeff Bezos HIER.

‘Woke’ is het synoniem van ‘infantiel’ en is sinds jaren een soort religie geworden voor infantiele ‘Democrat Socialists’ en hun ‘puppetmasters’ uit het machtsdronken Silicon Valley dat overtuigd is dat hen een historische rol is toebedeeld door de voorzienigheid, of wellicht door Karl Marx?

In ieder geval worden zij daarbij aangestuurd door superkapitalisten als Michel Bloomberg en Tom Steyer, die net als Soros een nieuwe wereldorde wensen. Over een paar dagen komen die sociopaten van de oost- en westkust elkaar weer tegen in Davos bij het WEF feestje, een nieuwe élite van superkapitalisten die net zo overtuigd zijn van hun morele gelijk als het gespuis van BLM en Antifa. Zij zijn de nieuwe ‘robber barons’ maar zij hoeven de spoorverbindingen naar New York niet langer te blokkeren of de vroege vakbonden te verpletteren, want zij hebben toegang tot informatie en zijn daarmee – voorlopig – de ‘masters of the universe’. Zij dulden geen concurrentie, proberen zelfs in strijd met anti-kartel wetgeving een nieuwkomer als Parler van de aardbodem te vagen. Keihard, ouderwets kapitalisme dat arrogant misbruik maakt van de diensten der naïeve salonsocialisten, tot en met Antifa en BLM toe! Zij dringen binnen in het betalingsverkeer, creditcard companies en banken, bedrijven en zelfs al in kerken als die niet in hun nieuwe God geloven.

Deze ongekozen leiders verpletteren niet alleen de ‘American Dream’ maar ook onze democratie in hun onverzadigbare dadendrang terwijl suffe politici in Washington druk zijn met impeachment  en onze eigen sukkels in Den Haag met hun avondklok en straks een Coronapaspoort…  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
3 jaren geleden

“Woke’ is het synoniem van ‘infantiel”

Woke is een verbastering van wacko.

Joost Visser
3 jaren geleden

IJzersterk heer Dunki.