Hoe Trump narcistische,‘woke’ sociopaten een spiegel voorhield

Donald Trump is waarschijnlijk zo gehaat bij de ‘woke’ narcistische sociopaten omdat hij hen een spiegel voorhield van de, dankzij hen, versplinterende Westerse cultuur.

Donald Trump.

Dat zag er uiteraard niet zo fijn uit, maar op hun wolk hebben narcisten nu eenmaal weinig binding met de realiteit. In Nederland lukt dat nog niet erg, onze aalgladde premier heeft een kookboek geschreven met ‘duizend en één recepten om mij aan mijn politieke verantwoordelijkheid te onttrekken’. Laat staan dat hij zich ooit zo’n weinig flatterende spiegel laat voorhouden.

Nu Trump afgelopen week besloten heeft tot ‘declassification’ van bijna een halve meter aan ‘top secret’, ‘geclassificeerde’ documentatie van het ministerie van Justitie, de FBI et al. staat als een paal boven water dat twee sociopaten, het duo Obama/Biden, reeds volledig op de hoogte waren van de subversie door hun ‘deep state’ van Trump’s verkiezingscampagne in 2016. Zij hebben geen enkel verzet tegen dit landverraad van Brennan en Comey aangetekend. Integendeel! Kortom: zij waren 100% instrumenteel in dit verraad, ordinair medeplichtig en blijken daarmee twee èchte landverraders te zijn! De deur staat nu wijd open voor een strafrechtelijk onderzoek door een ‘special counsel’ naar een criminele ex-president en diens V.P., dus dat zal de vreugdevuren der Democraten wel wat temperen.

Navrant is dat het Antifatuig dat de invasie van het Capitool blijkt te hebben georganiseerd, om vervolgens Trump van landverraad te beschuldigen, nu geconfronteerd wordt in een héél grote spiegel met de medeplichtigheid van die twee sociopaten in wat werkelijk als landverraad kan worden gekenschetst èn ook onderbouwd kan worden met formele, onweerlegbare documentatie uit de federale overheid. In die grote spiegel mogen duizenden grote en kleine landverraders kijken, maar de linkse pers zal hier wel een draai aan geven, waarschijnlijk is juist deze ‘declassificatie’ landverraad of iets dergelijks… Deze quasi-burgeroorlog woedt al sinds 2016, toen de werkende klasse en de Baby Boomers hun focus op Trump scherp stelden, terwijl de overspannen linkerzijde zich vanaf dag één uitte in een furieuze culturele censuur campagne over de volle maatschappelijke breedte, waarvan nu alle stoppen doorslaan omdat zij denken dat zij de vrije hand hebben.

Daar heeft Trump nu een dikke streep door gezet zodat de doortrapte Obama en de oliedomme Biden nu met hun broek op de enkels staan. Dat Trump geen doetje is, integendeel, was bekend maar als iemand de dagelijkse ladingen mest over zich heen krijgt die hij moest verduren, dan is het een wonder dat hij zich nog zo relatief rustig hield. Het lag dan ook voor de hand dat hij de globalistische dramkonten een spiegel voorhield, want het grootste probleem was niet hun klimaatonzin maar de linkse sociopatie en hun mateloze narcisme dat de wereld bedreigt.

Het is niet het kapitalisme waar de ‘great Reset’ op mikt, dit gaat puur over hun eigen ziekelijke narcisme, waarbij een Sigrid Kaag ook een behoorlijke tik van diezelfde molen meekreeg!

Trump’s weg naar de top legde slechts een reeds lang in beweging gezette culturele schok bloot. Misschien versnelde hij dat proces wel door zich die terreur niet te laten aanleunen zoals veel laffe conservatieven doen. Trump accepteerde niet dat het ‘goede oude Amerika’ door infantiel, ‘woke’ tuig door de goot werd gespoeld en legde haarfijn de vinger op de zere plek met ‘Make America Great Again’. Die belofte raakte een snaar bij miljoenen landgenoten nadat zij door een tot op het bot corrupt, vals wijf werden weggezet als ‘deplorables’. Dat Trump Amerika weer ‘great’ maakte, de door Obama willens en wetens geruïneerde werkgelegenheid herstelde en naar ongekende hoogte opvoerde, de economie bevrijdde van de duizenden wurgende wetten van Obama’s socialistische regelneven en werkgelegenheid terughaalde naar het eigen land, gaf miljoenen slachtoffers van Obama’s communisme weer een boterham op tafel en een dak boven hun hoofd.

De rassenpolitiek en de identiteitspolitiek van Obama verdeelden het land al lang voor Trump tot op het bot, maar ‘niemand durfde de conservatieve bek open te trekken’. Dat leidde tot de opkomst van het door Obama gekoesterde, communistische Black Lives Matter en later Antifa van Soros enerzijds en anderzijds van weinig snuggere dwaallichten als de ‘Proud Boys’.  De politisering van de samenleving door Obama leidde tot het gestaag achteruit kachelen van de economie en de werkgelegenheid, maar dat is een sociaal en geen economisch fenomeen. Het rabiate atheïsme van een communist als Saul Alinsky leidde tot de vernietiging van kerken en uitholling van sociale instituten zoals het huwelijk, hetgeen in een sterk religieus land als de USA een grote leegte creëerde waarin Alinsky’s discipelen Barack Obama en Hillary Clinton doken. Door hen gecultiveerde narcistische leeghoofden groeiden de laatste twintig jaar op van makkelijk te indoctrineren jongens en meiskes tot de hedendaagse hysterische sociopaten. Die weten niet eens wat voor ellende, dood en verderf en diepe armoede het communisme wereldwijd veroorzaakt heeft in de vorige eeuw en ook nu nog, om de hoek, in Venezuela. Zij zijn te dom om voor de duvel te dansen, maar makkelijk op te zwepen door de linkse élite’s die hen als hun ‘bruinhemden’ de voorste linies insturen, zoals bij de door hen geënsceneerde bestorming van het Capitool tijdens de Amerikaanse versie van de ‘Kristallnacht’.

Maar om president Trump nu narcisme te verwijten is wel héél navrant want, hoewel de man Trump dat zonder enige twijfel is reageerde hij, q.q. als president, op de schandalige, permanente subversie en de openlijke permanente greep naar de macht van de ‘deep state’ en hun ‘bruinhemden’. Daarbij maakte hij gebruik van de vrijheid van meningsuiting die de globalisten zo dwars in de strot zit. Een sufferd als Joe Biden, die in feite in de gevangenis zou moeten zitten, kan en mag deze sociale kloof niet overbruggen. Elitaire activisten uit Silicon Valley willen dat willens en wetens verhinderen door zijn schip te bemannen met hun totalitaire vriendjes in hun strijd tegen de vrijheid van meningsuiting, zonder dat de demente kapitein dat ook maar in de gaten heeft. Dat ‘zwarte gat’ in de Amerikaanse samenleving is bewust veroorzaakt in tientallen jaren van communistische indoctrinatie en manipulatie door de globalistische élites en wordt niet gedicht zolang dit tuig ongelimiteerd blijft huishouden. Eerst zullen de Democraten alles wat Trump voor elkaar heeft gebokst zien te vernietigen, om zo de werkeloosheid naar ongekende hoogte stuwen met hun infantiele groene idée-fixes. Zij zullen in hun wereldvreemdheid de communistische dreiging uit China uit de hand laten lopen, het midden oosten doen ontploffen met de veronachtzaming van de nucleaire bewapening van Iran en wat dies meer zij.

Hopelijk gaat dat zo hard dat wij over twee jaren bij de tussentijdse verkiezingen al kunnen zien of deze sociopaten voldoende kiezers tegen zich in het harnas hebben gejaagd – in een vloedgolf van werkeloosheid, armoede en botte pogingen tot consolidatie van hun fascistische greep naar de macht – voor een spectaculaire eerste verkiezingsnederlaag, mits zij de zaak niet weer belazeren.  Trumpsupporters zullen zich wellicht in een nieuwe partij bundelen om beter af te rekenen met de ‘swamp’. Het is de historische wet van de grote getallen, de massa heeft door de eeuwen heen altijd gewonnen van de tirannen, al kwamen daar massa’s bloed, zweet en tranen aan te pas.

Als de schade maar snel genoeg oploopt krijgt Trump alle kans om in 2022 een nieuwe start te maken en in 2024 schoon schip te maken door de wereld te bevrijden van het globalisme, waarvoor de eerste vier jaren van ‘Make America Great Again’ de veelbelovende ouverture waren.  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

“mits zij de zaak niet weer belazeren.”

Tsja, ik heb het al eerder gezegd, als Biden president wordt dan gaan in de toekomst niet meer de Amerikaanse kiezers maar de linkse stemmentellers bepalen wie de verkiezingen gewonnen hebben.
De democratie houd dan effectief op te bestaan.
En zo’n beetje de helft van de Amerikanen zal dat ook wel in de gaten hebben ook.
Daar kun je dan vervolgens zelf je conclusies uit trekken.