Globalistische klimaatporno in Davos

In Davos viert de perverse linkse élite van deze wereld hun incestueuze feestje, online, om het door hen georganiseerde verlies van Donald Trump te vieren en ‘the great reset’ nieuw leven in te blazen.

En niet te vergeten hun klimaatbedrog, dat wat op de achtergrond is geraakt bij al hun ‘gelieg & bedrieg’ over Corona. Maar dat was nu eenmaal onmisbaar om hun verkiezingsfraude in de USA op te funderen en bovendien moest daarmee ook de geldkraan voor al hun, nauwelijks geteste, potentieel levensgevaarlijke vaccins wijd opengezet worden. Kortom, een hele klus voor deze ideologisch gedeformeerde, malafide intriganten terwijl het vaccinatiecomité STIKO van het Robert Koch instituut, de Duitse tegenhanger van het RIVM, adviseert dat het coronavaccin van AstraZeneca alleen toegediend zou moeten worden aan mensen onder de 65. Het comité stelt dat er te weinig informatie zou zijn om te beoordelen hoe effectief het vaccin precies bij ouderen is..

Afb: Wikimedia-commons / Kerstin Langenberger

Om hun klimaatbedrog weer handen en voeten te geven moest er iets nieuws bedacht worden omdat er kennelijk nog steeds meer ijsberen zijn dan hen lief is. Daar was de inmiddels bijna honderdjarige groene BBC activist David Attenborough goed voor, met ‘fakenews’ van een kaliber waar zelfs Kajsa Ollongren opgewonden van raakt… Het ging dit keer dus niet over arme ijsberen maar een grotere, zoals zal blijken eveneens illusoire, tragedie van ten dode opgeschreven walrussen die ten prooi vallen aan ‘de dramatische klimaatverandering’ – waar wij trouwens niets van merken. Althans dat moest de, niet per se onvoorwaardelijk goedgelovige, biljonairs menigte geloven om vervolgens dit nieuwe leed over ‘verse slachtoffers’ van het klimaat over de hele wereld te verspreiden.

Linkse mensen zijn gewend om hun, onbewezen, argument kracht bij te zetten door steeds harder te schreeuwen dat er een onomstotelijke relatie bestaat tussen klimaat en Corona… Begrijpt u? Zelfs Mark Rutte ligt nu warmpjes in bed bij die leugenaars en voelt zich daar kennelijk zéér wel.

Maar dat wordt ietwat penibel voor het oog van de kritische wereld, want het geld raakt op. De EU heeft zoveel geld van ons gestolen dat er niets meer overschiet voor Frans Timmermans met zijn draaimolens en zonneweiden. Dat wordt dus een ‘bewijs uit het ongerijmde’ omdat zowel de coronahype als het klimaatbedrog aan hun salonsocialistische fantasie ontsproten, valse trouvailles zijn. Uiteraard kunnen zelfs deze fanatici dat niet hardop zeggen, maar de kennelijk zeer bedreigende netto CO² uitstoot zal en moet deze week, coûte que coûte, in orde komen om de wereld te redden onder hun louche contrôle te krijgen. Daarom was Attenborough ingehuurd om in eerste aanzet deze fanatici extra te motiveren met een stevige linkse vaccinatie middels een documentaire waaraan een wederom fantastisch ‘links narratief’ werd vastgeknoopt. Een hartbrekende verhaal voor het online World Economic Forum circus dat nu afstevent op ‘the Great Reset’. De club van verknipte billionairs zit okseldiep in de groene propaganda van David Attenborough en de hen sympathieke grote jongens als Netflix.

Hoe organiseer je zo’n boerenbedrog? Het verhaal begon twee jaar geleden in Davos toen de biljonairs een screening mochten zien van een toekomstige natuurfilm van Attenborough. Hoogtepunt was het hartbrekende verhaal van zo’n 800 walrussen die van hoge klippen op de Siberische Noordpool hun dood tegemoet zeilden op de rotsen aan de voet daarvan. De aderverkalkte Atenborough, in eerste oogopslag een Engelse versie van Joe Biden, vertelde toen zonder blikken of blozen dat de antropogene opwarming van de aarde – u weet wel, dat niet bestaande linkse sprookje – hier schuld aan zou zijn omdat de ‘global warming’ hun natuurlijke jachtgronden had doen smelten…  Dat walrussen per definitie aangewezen zijn op open water kwam kennelijk bij géén van deze nitwits op. Dit is wat Attenborough hen op de mouw speldde: ‘ Hun natuurlijke habitat is ver weg op het zee-ijs, maar dat heeft zich ver noordwaarts teruggetrokken en dit is de dichtstbijzijnde plek bij hun voedingsgronden. Iedere centimeter is vol, dus klimmen en klauteren over de vlak bij elkaar liggende lichamen is de enige wijze door die menigte – degenen onderop kunnen dood geplet worden. In een wanhopige poging proberen zij naar de klippen te komen. Het zicht van een walrus uit het water is slecht. Maar zij voelen aan dat de anderen beneden zijn. Naarmate zij hongeriger worden moeten zij terug naar zee. In hun wanhoop vallen honderden van hoogtes naar beneden waar zij nooit hadden moeten zijn.’ Attenborough deed anno 2021 ditzelfde verhaal van twee jaren geleden, toen zijn publiek tot tranen toe geroerd was.

Die reactie van de Davos élite werd als volgt beschreven door  Anatoli Kochnev, de ‘ on-site ‘scientific advisor’ die Netflix hielp om de walrussen te filmen: ‘enkele van de belangrijke economische en politieke leiders konden hun tranen niet bedwingen bij het zien van de film ’. Een menselijke reactie over de hele wereld, de geschiedenis van de walrussen die door de klimaatverandering de dood ingejaagd zouden zijn leidde tot een golf van medelijden op de social media. Maar al gauw werd bekend dat de Netflix versie een leugen was, want de walrussen doken wel van de rotsen af, maar werden daartoe gedwongen door hordes ijsberen die deze handige strategie al eeuwen lang schijnen te gebruiken, maar dat paste niet in het linkse straatje.

De schade was onherroepelijk omdat de biljonairs ook wel weten wat voor liederlijke leugenaars de environmentalisten zijn om de mensheid angst aan te jagen, zoals de onzin met de ‘hockeystick’ theorie van de leugenaar Michael Mann of zoals de al even leugenachtige Mark Rutte nu doet met zijn Coronabedrog. Iedereen kent de foto van de uitgemergelde ijsbeer die waarschijnlijk ook al door antropogene ‘global warming’ aan zijn eind ging komen, maar ook al zijn de machtige biljonairs globalistische tirannen in spe, zij wensen niet belazerd te worden. Dat doen zij zelf wel, dagelijks als het moet.

Dat is het probleem van die groene activisten, die niet aarzelen om te liegen dat het gedrukt staat voor ‘hun nobele zaak’. Voor hen tellen geen feiten maar slechts hun emotionele gedachtespinsels en die dulden geen tegenspraak. Dit keer was hun publiek daar een maatje te groot voor, maar wij, gewone stervelingen die moeten leven met hun hysterische propaganda en politieke beunhazerij tot en met de ‘great reset’ toe, zien ons bestaan daardoor mateloos verstoord worden omdat niemand dwazen als Frans Timmermans en Mark Rutte tot de orde roept.   


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties