‘De dag des oordeels’ voor de westerse democratie

Joe Biden en zijn criminelen hebben de verkiezingen voor het oog van de natie gestolen. Het bewijs is overweldigend.

President?

Dat in Amerikaanse ‘battleground states’ zwakke, zo  niet corrupte, lokale overheden – onder gecoördineerde druk van Democraten, hen welgezinde actiegroepen en de corrupte pers – tot een onwettige en ongeldige certificatie van de resultaten der presidentiële verkiezingen zijn overgegaan, die uitdrukkelijk strijdig is met de Grondwet, staats- en federale wetgeving.

Objectieve twijfel dat Donald Trump de wettige winnaar is van de presidentiële verkiezingen is uitgesloten. Maar na de mislukte, jarenlange couppoging van de ‘deep state’ en de dagelijkse ‘brainwashing van Big Tech’, andere media en zelfs legio lagere rechters met een onverbloemde politieke agenda, treedt er een geestelijke vermoeidheid op onder conservatieve politici en kiezers.

Zij dreigen te bezwijken onder deze niet aflatende linkse terreurcampagne, die uiteraard weer op de tour van racisme’ en ‘nazisme’ probeert om diegenen die de rug recht houden te intimideren ‘omdat zij de democratie zouden ondermijnen’. De Democraten hebben met hun ongegeneerde brutaliteit het voordeel dat de klok tikt, maar feit is dat Trump de winnaar is en Biden geen ‘president elect’, ondanks alle linkse propaganda die erop mikt dat de moegestreden Amerikanen hun bluf zullen accepteren! Slechts Trump en enkele getrouwen houden de rug recht.

President Eisenhower zei eens: “Neither a wise man nor a brave man lies down on the tracks of history to wait for the train of the future to run over him” en dat geldt welzeker voor Trump bij dit immense “bedrog van de eeuw”. Hij heeft het gelijk aan zijn zijde, want de Democraten hebben geprobeerd om, zoals gebruikelijk, de wet te verkrachten door via lagere rechters de procedures voor hun corrupte ‘in mail voting’ te wijzigen, hetgeen al deze veranderingen van de spelregels tijdens de wedstrijd op voorhand ongeldig maakt.

Honds brutaal

Het zijn de lokale wetgevers die de bevoegdheden hebben om de verkiezingen ongeldig te verklaren, reden waarom de politiek correcte bende nu des te meer lawaai maakt in de pers. Zelfs onze lokale sufferdjes in Nederland doen daaraan mee… Conservatieven hebben altijd een probleem gehad om adequaat te reageren op de hondse brutaliteit van het politiek correcte tuig. Maar langzaam aan is het besef gegroeid dat hier sprake is van een voortdurende staatsgreep van de ‘deep state’, via Russia Gate, de mislukte impeachment tot de verkrachting van verkiezingswetgeving om alsnog de macht te stelen. Wetgevers op lokaal niveau in Pennsylvania, Arizona, Georgia, Wisconsin, Nevada en Michigan realiseren zich eindelijk dat zij hun volledige mandaat onder de Grondwet moeten en mogen gebruiken om een ‘schone lei’ met wettig gekozen kiesmannen te produceren om Trump te steunen.

Beter laat dan nooit, en conservatieve leiders zijn – eindelijk – begonnen om zowel de lokale wetgevers in hun eigen staten als die in het Congres te mobiliseren conform de unieke spelregels daarvoor die voortvloeien uit de Grondwet en niet uit de activistische koker van kromme Obama- en Clinton-rechters. Zo ook kunnen beide kamers van het Congres er een dwingend punt van maken dat zij slechts voornoemde ‘schone lei’ met Grondwettelijk correct gekozen en benoemde kiesmannen accepteren op 6 januari, ‘de dag des oordeels‘. Afgelopen week hebben ook ‘ the Senate Homeland Security’ en het ‘Governmental Affairs Committee’ hun onderzoeken geopend en experts en getuigen uit eerste hand gehoord, waarna ook Kentucky Senator Rand Paul zei: “ The election in many ways was stolen.”

Spookkiezers

Eén van de grootse problemen zijn de ‘dirty voter rolls’, de onbetrouwbare kiezersbestanden die vol zitten met reeds lang overleden of niet meer in de stad of de county woonachtige kiezers, waar Democratische actiegroepen naarstig misbruik van hebben gemaakt.

Judicial Watch, een vooraanstaande neutrale ‘watch dog’ heeft becijferd dat het om 1,8 tot 2 miljoen landelijke ‘spookkiezers’ gaat verdeeld over 323 counties in 29 staten! In Fulton County, Georgia, waar op 5 januari nog twee cruciale Senaatsverkiezingen spelen, hebben de Democraten kans gezien om een 109% kiezersbestand op te bouwen, d.w.z. 9% méér namen op de kieslijsten dan kiezers van stemgerechtigde leeftijd! Dezelfde problemen worden in stand gehouden door Democraten en hun kromme rechters in o.a. Pennsylvania, Nevada en Michigan. Het Democratische kiezersbedrog met de ‘inmailvoting’ negeerde daarom iedere identificatieplicht voor kiezers, terwijl linkse lagere rechters deze praktijken sanctioneerden in een poging om de lokale wetgevers te omzeilen. De Staat Texas bracht dit onder de aandacht van de Supreme Court, maar werd afgewezen onder het motto dat zij ‘geen standing’ hadden in de betreffende staten onder voorbijgaan aan dit serieuze vergrijp. Dat John Roberts, de ‘Chief Justice’ niet onder stoelen of banken steekt dat hij Trump haat is niet bevorderlijk voor het aanzien van SCOTUS.

Lak aan de wet

De meeste (lagere) rechters hebben zich hieraan schuldig gemaakt, zoals de Supreme Court in Wisconsin waar de activistische rechter Jill Karofsky weigerde de eis in ontvangst te nemen met de woorden: “What gives you the right to come in here and accuse Wisconsin of fraud so that your dictator can stay in office?”  Deze schuimbekkende feeks werd geconfronteerd met 220.000 valse stemmen maar begon haar tirade over ‘racisme’ en ‘un-American’. D66 zou trots zijn! Zover is de Amerikaanse justitie al gecorrumpeerd door Clinton’s en Obama’s activistische ‘rechters’ die lak hebben aan de wet en hun politieke agenda prefereren…

Republikeinse kiesmannen hebben in 7 ‘swingstates’ alternatieve kieslijsten voor Trump opgesteld, teneinde hun opties te behouden ondanks de linkse mediadruk en het Congres zal op 6 januari de hoogste arbiter zijn in deze monumentale fraude die in feite honderden, zo niet duizenden, fraudeurs achter de tralies zou moeten brengen.  Inmiddels zijn, naar verluidt, liefst 140 Representatives en de minimaal vereiste Senator, Josh Hawley, opgestaan om tijdens de ‘joint session’ de geldigheid der verkiezingen aan te vechten, waarbij zij een meerderheid in de Senaat hebben en sterk staan in ‘the House of Representatives’ èn zij hebben tientallen miljoenen woedende kiezers aan hun zijde. Joe Biden en zijn criminelen hebben nog niet gewonnen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
2 jaren geleden

Het verontrustende aan deze verkiezingen is dat waarschijnlijk met Biden/Harris niets nog de islam in de weg staat om zich heel breed en machtig in te planten in de Westerse cultuur. En dat is verontrustend omdat de islam niets gemeen heeft met de op wetenschap en mensenrechten georiënteerde, redelijkheid en humaniteit nastrevende, op joods-christelijke en Grieks-Romeinse oorsprongen rustende, moderne Westerse cultuur.
Michael Stürzenberger legt uit:
Islam verabsoluteert religieus en politiek leider en rolmodel,
Islam kent geen scheiding van moskee en staat,
Islam haat democratie en mensenrechten,
Islam is racistisch, discriminerend, nationalistisch,
Islam is fascistisch, is destructieve, nihilistische doods-sekte,
Islam genereert apartheid, is nu gevaarlijkste rechtsradicalisme,
Islam staat haaks op mensenrechtenwaarden van de moderne westerse cultuur,
Islam is totalitair, autoritair, streeft wereldheerschappij na,
Islam is anti-semitisch, anti-modern, anti-Verlichting,
Islam is militaristisch en verheerlijkt het sterven in de strijd tegen andersdenkenden.
https://www.youtube.com/watch?v=q–_6iz7nlU
De islamisering van de westerse cultuur, de massa-import van islam, de door islam gedomineerde woonwijken, de vele aanpassingen aan eisen van de islam, de criminaliteit en terreur die uitgaat van de islam, enzovoort, is een grove schending van vele missiestatements en beginselverklaringen van culturen en instellingen in de westerse wereld, waarin men zich namelijk uitspreekt zorg te dragen voor het behoud van de veiligheid in die betreffende Westerse culturen. Politici die desondanks die islamisering faciliteren maken zich schuldig aan misdaden tegen de mens en de menselijkheid, en zijn aan te klagen en te veroordelen tot lange gevangenisstraffen, zoals de islamisering is terug te draaien en de islam zelf is te bejegenen als betreft het een misdadige instelling.      

H.Bruins
2 jaren geleden

Ik las deze site altijd met aandacht en respect maar ben teleurgesteld in deze bijdrage van Dunki. In verschillende staten hebben hertellingen plaatsgevonden en nergens is fraude geconstateerd en om dan nog te blijven beweren dat de verkiezingen gestolen zijn door Biden?! Door maar eenvoudigweg te blijven beweren dat rechters omgekocht zijn, zonder bewijs, is wel een heel makkelijke maar weinig overtuigende manier om je gelijk te halen. Nogmaals, onbegrip dat zo’n bijdrage wordt geplaatst.

2 jaren geleden

“””De meeste (lagere) rechters hebben zich hieraan schuldig gemaakt, zoals de Supreme Court in Wisconsin waar de activistische rechter Jill Karofsky weigerde de eis in ontvangst te nemen met de woorden: “What gives you the right to come in here and accuse Wisconsin of fraud so that your dictator can stay in office?”””” Aldus de heer Dunki .

Als ik de bovenstaande alinea lees, bekruipt mij het gevoel alsof ik Mark Rutte’s zijn verbale bagger lees.
Het blijkt dus ” kennelijk” wereldwijd , dat de degeneratieve werking van het Globalisme en de ambities van Linkse bendes én de aanhangers van het communisme hun ” overwinning ” op Donald Trump, met een zieke haatdragende toon, aan de Republikeinen kenbaar maken.

De Titel van het artikel, ( aanhef ) is ook alles zeggend omdat Nederland meestal het “voorbeeld” van Amerika volgt en bewijs van fraude of niet toch zich aan de “grote broer” klampen. Dat Donald Trump Machteloos is gemaakt is in feite een aanval op de ” democratie”. Maar, het woord ” democratie” past niet in het vocabulaire van de (s)linkse groepen.
Immers: Ook in Nederland is de aanval op de democratie ingezet door het referendum van de burger af te nemen én dat het Kabinet Rutte III, zich gedraagt als een dictator met de ongelooflijke incompetente Grapperhaus en Hugo de Jonge. Mark Rutte is een klasse apart en valt in de “Rubriek” kwakzalvers en is bewoner van de oude stad Abdera waar de Abderieten als onnozelen worden bestempeld.

Het is angstaanjagend dat de zo fel bevochten democratie, wat miljoenen levens heeft gekost, zo te grabbel is gesmeten door nietsnutten en psychopaten.

Ravian
2 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Exact, dan zijn al die mensen waar de oorlogskerkhoven vol mee liggen voor niets gestorven.
Dan zijn zowel de tweede wereldoorlog als de er op volgende koude oorlog voor niets gevoerd.

Ravian
2 jaren geleden

Ene zekere Soros ‘koopt’ al jaren (onder meer) Amerikaanse rechters.
De motivatie daar achter is nog nooit zo duidelijk geweest als nu.
Het verklaart ook de ongekende brutaliteit van de fraudeurs.
Met zowel de rechters als de media in hun zak denken ze boven de wet te staan.
Ik hoop ten zeerste dat het inmiddels tot alle betrokkenen is doorgedrongen dat verliezen geen optie is.
Verliezen betekend het einde van de democratie in de USA, en op de wat langere termijn het einde van de democratie wereldwijd.
Daarna kunnen we ons op een Stalinistische/Maoïstische toekomst verheugen…

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

Hier één gedocumenteerd voorbeeld van ‘de fraude van de eeuw’ uit DeKalb county in Georgia, conform onderzoek van ‘datascientists’ die getuigden voor een panel van de Senaat van de staat Georgia. Zie bijgaande link:

https://www.bizpacreview.com/2021/01/02/data-scientists-testified-nearly-18000-electronic-votes-in-georgia-switched-from-trump-to-biden-1011898/?utm_medium=Newsletter&utm_source=Get+Response&utm_term=EMAIL&utm_content=Newsletter&utm_campaign=bizpac

In het kort : Rond 9:11 p.m. locale tijd had Trump 29,391 stemmen en Biden 17,218 . Maar uren later, bij de volgende update was, president Trump TERUGGEVALLEN naar 17,218 en had Biden Trump’s vorige totaal van 29,391…. Dit zijn bewijsbare, keiharde feiten!

Nu de Supreme Court op laffe wijze probeert om ‘buiten schot’ te blijven, hebben Democraten en hun linkse pers enorme druk uitgeoefend op Senator Josh Howley om geen steun te geven aan de golf van protest uit ’the House of Representatives’ tijdens de ‘joint session’ op 6 januari.
Dit gebeurde op de gebruikelijke, schofterige wijze, reden waarom nu liefst 16 senatoren, onder leiding van de geduchte ‘heavyweight’ Ted Cruz, hebben aangekondigd dat zij zich aan de zijde van Howley scharen om hun protest handen en voeten te geven.

‘The last men and women standing’ !