Ontevreden

Bijna de helft (47%) van de Nederlanders is ontevreden over de prestaties van ons Kabinet inzake de coronacrisis. Dat is merkwaardig; alleen de kwakkelende Minister De Jonge al, zou goed moeten zijn voor een 100% afwijzing van het Kabinetsbeleid. De voor de bestrijding van de coronapandemie verantwoordelijke Minister wordt vandaag in Tweede Kamer ondervraagd over zijn leidinggevende capaciteiten.

Die vraag is bij voorbaat al beantwoord. Een voormalig leraar op een school voor basisonderwijs hoort niet op het Ministerie van VWS thuis en voor zoveel ministeriële capaciteiten bij de man aanwezig zijn, kunnen ze beter benut worden op het Ministerie voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media. Het maatschappelijk ontwrichtende gerommel met maatregelen en planningen is te pijnlijk om aan te zien. Het lijkt erop alsof in ons land de patiënten zelf ineens het gekkenhuis hebben overgenomen; Nederland is de dorpsgek van Europa gebleken.

FvD

Het rammelende FvD meent dat de overheid de pandemie bewust aangrijpt om vrijheden af te nemen en ons land in een socialistisch/globalistische houdgreep te nemen. Een forse misvatting, want opeenvolgende generaties politici zijn al tientallen jaren bezig om hun incestueuze kaste onafgebroken aan het roer te houden. Daar zijn zij geen pandemie voor nodig kennelijk. Op een enkele na, lijken alle politieke stromingen eenzelfde politieke pulp te presenteren die vooral bestaat uit meer Europa, meer asielzoekers, meer voedselbanken en meer ‘bek-dichthoudende-burgers’.

Dat het FvD op drift is geraakt is pijnlijk voor het rechts-conservatieve en patriottische deel van onze bevolking. Het aanvankelijke succes in de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 – FvD behaalde 86 zetels in de diverse Provinciale Staten en 12 in de Eerste Kamer –  werd bepaald grondig afgebroken door enerzijds de partijleiding zelf en anderzijds de forse campagne door de overheidsgestuurde MSM en Publieke Omroep, die geen gelegenheid onbenut lieten om de jonge partij in een kwaad daglicht te stellen.

Toeslagen affaire

Diezelfde MSM en NPO bleven opvallend mild gedurende het openbaar worden van de ‘toeslagen affaire’, waarbij onder leiding van de betrokken bewindslieden Asscher (thans lijsttrekker PvdA), Hoekstra (thans lijsttrekker CDA), Rutte (mogelijk lijsttrekker VVD) en Wiebes (VVD) staatrechterlijk scheve schaatsen werden gereden. Een beter bewijs van vooringenomen verslaggeving valt voorlopig niet te leveren, of het moet de ongegeneerde D66 campagne van de NPO zijn, die mevrouw Kaag de schijnwerpers gunde met behulp van belastinggeld (!). Een opvallende poging om de aanstaande verkiezingen te beïnvloeden ten gunste van een globalistische en Eurofiele minderheid.

Neurenberg

Bij aanvang van de Neurenberger processen in 1945, maakte hoofdaanklager Jackson in zijn openingsrede de gronden duidelijk waarop de verdachte nazi’s zouden worden beoordeeld en mogelijk veroordeeld. Het ging daarbij met name om het vooropgezette plan de democratie te ontmantelen.

Een dergelijk proces kan ook in ons land geen kwaad…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
3 jaren geleden

“””We moeten eerst al onze afgenomen vrijheden terugkrijgen, daarna komen de andere goede programmapunten van FVD zoals immigratiebeperking, energietransitie, Nexit, wel weer aan de orde. Baudet ziet als een van de weinigen wat er werkelijk wereldwijd en in ons land aan de hand is. We kunnen hem beter steunen dan afvallen.””” Aldus Paul Schermers.

IK ben het geheel eens met de Heer Schermers, omd, at Baudet op een ongelooflijke, en mijns inziens, criminele manier is aangevallen. Ze, de coalitie, hebben Baudet van alles en nog wat beschuldigd zonder enig bewijs.

IK heb al eerder geschreven dat ik de huidige coalitie zie als een “criminele organisatie” die slechts de macht wil en iedereen die er een aanval op doet wordt ” koud gesteld”. Mark Rutte kan in zijn vuist lachen. Immers: Hij heeft al eerder verklaart het Baudet ” LASTIG” te maken.

IK heb zeldzaam in een “Democratie” zoveel mentaal zieke ” bestuurders” aangetroffen als in Nederland.

Het “Imago”, voor mij althans, van Baudet onveranderd is gebleven blijkt het electoraal daar mogelijk anders over te denken.

Hoewel ik ook meen dat Baudet ” een beetje te ijdel is” is dat zeker GEEN symptoom van incompetentie. Het huidige kabinet heeft alleen maar de meest incompetente figuren. En, Mark Rutte vindt dat kennelijk HEERLIJK omdat hij nu de macht kan behouden. Zodat : ” De domheid de KURK is waarop de politiek drijft”. Het is dus nu ” de kunst” het electoraat wakker te maken om zeker niet op de partijen te stemmen die de coalitie vormen. Maar, ja, ook ik heb geen ” antidotum” om het slaapproces van het electoraat te kunnen verstoren opdat zij de realiteit gaan zien. Helaas…….!!!

Wijlen Prof dr. Bob Smalhout, schreef toch ook in zijn column bij de Telegraaf dat de democratie in Nederland ” ver te zoeken is” : Dat was in 2008.

En, zoals de heer Ravian schrijft:” Je moet als Nederlander wel heel erg onnozel wezen om niet in de gaten te hebben dat de Nederlandse democratie al jaren geleden bij het vuil gezet is………..!!!!

Paul Schermers
3 jaren geleden

FVD is de enige partij die ziet wat er achter de schermen van de geopolitieke ‘macht achter de macht’ speelt. Je moet het veel breder trekken dan alleen Nederland. We hebben te maken met een totalitaire machtsgreep van WHO (met o.a. financier Bill Gates en de farmaceutische industriemachthebbers), VN, WEF (Klaus Schwab), Wereldbank, EU etc. Om over China nog maar te zwijgen. Het is allemaal gepland en gedocumenteerd. De bedoeling is een wereldwijde Great Reset (Sustainable Development Goals: SDG) of ‘Build Back Better’. Daarom werd door de WHO kunstmatig een pandemie uitgeroepen en vervolgens in de lucht gehouden. Door de bevolkingen grote angst aan te jagen accepteren die bevolkingen de absurde, niet bewezen en onnodige maatregelen zoals (niet-medische) mondkapjes, 1,5-meterregels, lockdowns en vaccinaties. Bedrijven (MKB vooral) worden erdoor te gronde gericht wat kennelijk de bedoeling is. Het gaat om een internationale globalistische machtsgreep. Onze grondrechten worden opzijgezet door het zonder noodzaak in elkaar prutsen van een spoedwet, zonder rationale onderbouwing van die noodzaak. Onder het mom van veiligheid worden vrijheden afgenomen. In andere landen zijn de maatregelen en vrijheidsberovingen nog erger, zoals in Canada, Australië, Spanje. Wereldwijd is hetzelfde aan de hand, alle landen die lid zijn van de WHO volgen blindelings hun instructies op. Onze ministers en staatssecretarissen staan niet in dienst van de kiezer maar in dienst van globalistische machten, die met de Big Tech en mediakartels, vaak meer financiële macht bezitten dan sommige kleine staten. Als je in wat er nu gebeurt geen complot ziet (een globalistisch plan of samenzwering van miljardairs), dan is je blik zeer beperkt. Onze grondwet is er om de burger tegen machtsmisbruik van de Staat te beschermen. Deze grondrechten worden door Rutte en zelfs de Tweede en Eerste Kamer met voeten getreden. We moeten eerst al onze afgenomen vrijheden terugkrijgen, daarna komen de andere goede programmapunten van FVD zoals immigratiebeperking, energietransitie, Nexit, wel weer aan de orde. Baudet ziet als een van de weinigen wat er werkelijk wereldwijd en in ons land aan de hand is. We kunnen hem beter steunen dan afvallen.

De Nederlandse bevolking zou ontevreden behoren te zijn over het schenden van onze grondrechten door het kabinet Rutte. Rutte heeft ons overgeleverd aan buitenlandse mogendheden en de democratie ontmanteld (Neurenberg). De bevolking zou daarvoor massaal de straat op moeten gaan met protesten.

Ravian
3 jaren geleden

“Een dergelijk proces kan ook in ons land geen kwaad…”

En ook in dit geval is de “vraag” al bij voorbaat beantwoord…

Je moet als Nederlander wel heel erg onnozel wezen om niet in de gaten te hebben dat de Nederlandse democratie al jaren geleden bij het vuil gezet is.