Nog even de ‘jongeren’…

Er is veel ophef (geweest) over de ‘jongeren’ van het FvD. Iedere website die nog verlegen zat om wat ‘clicks’ teneinde de inkomsten een minder treurig aanzien te geven, dook als een tijger op de vermeende nazistische karakters van deze jongelui, om vervolgens niet verder te komen dan ‘van horen zeggen’ en ‘naar verluidt’. Over de jongeren van de moslimbroederschap heeft niemand het nog in al dat anti-nazi geweld.

Afb: pixabay

Inmiddels is de Universiteit van Leiden een onderzoek gestart naar antisemitisme op de afdeling waar de Amsterdamse hoogleraar Paul Cliteur werkzaam is. Want: Paul Cliteur was tot voor kort senator namens het FvD en men heeft kennelijk iemand horen roepen dat als de ‘jongeren’ nazi’s zijn, dat Cliteur als hopman bij de senioren dat dan ook moet zijn. Dat zal een mooi onderzoek worden! De boekenkast hier thuis kraakt klagelijk onder het gewicht van de boeken die door Cliteur (et. al.) zijn geschreven en ik heb er tot dusver nog geen antisemitisme in kunnen ontdekken en ook geen rechts-radicale praatjes. Ik zie hem wel de vloer aanvegen met de religieuze overtuigingen en daar kan ik mij goed in vinden.

Organisaties die voor waar verkondigen dat God een Hemel tot een mooie hoerenkast annex kroeg heeft verbouwd, waar je naartoe gaat als je andere (ongelovige) mensen over de kling jaagt, is niet meer dan een criminele organisatie. Clubs die voor waar verkondigen dat Jona ooit drie dagen (en nachten!) in een walvis heeft gezeten en gezond en wel werd uitgespuugd door zo’n bio-onderzeeër, hebben ze niet alle 24 in het kratje. Daar mag je, denk ik, als wetenschapper best wat van vinden en daar mag een wetenschapper ook wel wat over zeggen, ook al stuit dat sommigen tegen de borst.

Waar de kranten vooralsnog veel minder bovenop zitten, is de kwestie rond een GroenLinkse kandidaat op de GL-kieslijst, die vicevoorzitter blijkt van de jongerenorganisatie van de moslimbroederschap. Zijzelf beweert dat er geen relatie bestaat tussen deze ‘jongeren’ en de broederschap, maar dat is door onderzoeksjournalist Carel Brendel meer dan voldoende weerlegd.

Kortom: iedereen duikt op de splinter van het FvD en ziet niet de balk bij GroenLinks.

Toch nog even een vrije gedachte dan; als het ene totalitarisme (nazi’s) zo onwelgevallig is, waarom dan niet ook het andere totalitarisme (communisme)? De GroenLinksers van het eerste uur waren namelijk afkomstig uit de voormalige CPN, PPR en PSP…

En dan hebben we het nog niet over de aanbidding van Pol Pot (die half Cambodja uitmoordde) en Mao (die meer dan 70 miljoen Chinezen over de kling liet jagen)!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
3 jaren geleden

Naast Maurits Berger is er ook Jan-Jaap de Ruiter die in een interview met Jan Roos (zie Youtube) zegt dat van elke pagina van de Koran de barmhartigheid afdruipt. Daarnaast is berucht het werk van Karen Armstrong waarin heel positief geschreven wordt over islam, koran en profeet. En er zijn nog wel meer van die ‘experts’ die heel gunstig schrijven over de ‘islamitische filosofie’ en de ‘islamitische wetenschap’ en de islamitische ‘beschaving’. Maar wat al deze mensen niet schijnen te begrijpen, dat is dat als ooit de islam aan de macht is in Noord-West Europa, en zoals het er nu naar uit ziet zal dat over een eeuw ongeveer het geval zijn, dat dan alles wat niet-islamitisch is, aan boeken, wetenschap, kunst, religie, wetgeving, enzovoort, vernietigt zal worden, zoals uiteraard heel veel niet-moslims vermoord zullen worden. Deze voorspelling laat zich afleiden uit de huidige ontwikkelingen, de inhoud van de islamitische doctrine en de geschiedenis van de islam. De islam is een zeer destructief totalitarisme. De islam doodt de mens, doodt het leven. De islamexpert Wim van Rooy: “Overal waar de islam komt, daar groeit geen gras meer.”

A.R. Girbes sr
3 jaren geleden

Ook ik hen zeker een tiental keren geschreven dat ‘ de links dekenden in het politieke spectrum”, zowel psychologische, communicatief en ostentatieve aandacht krijgen” van de NPO. We moeten goed begrijpen dat we te maken hebben met mensen die de westerse samenleving tot hun in diepste ziel HATEN. Het enorme “omwisseling” van bevolking in Nederland, te danken hebben aan de aan de macht zijnde linkse betweters. De Partij van de Arbeid is daar debet aan. Immers: die partij vindt nog steeds dat alle mensen gelijk zijn. Krankzinniger kan je niet bedenken.
Immers: “”
Dat de VVD ” met haar “pseudo-liberale gezicht” , heeft toegestaan dat er alweer 63.000 ( 2020) mensen, met een niet westerse achtergrond, in Nederland kunnen gaan wonen, worden de problemen op het bord gelegd bij de bevolking.
Dat “De GroenLinksers van het eerste uur waren namelijk afkomstig uit de voormalige CPN, PPR en PSP “. ( Communistische Partij Nederland, Politieke Partij Radicalen en de Pacifistische Socialistische Partij)
Daaruit kwam Paul Rosemuller vandaan, die Pim Fortuyn bejegende en vond dat de “bloedende vinger van Fortuyn lang mag bloeden en nu lid van de “onderwijsraad” is. Nepotisme op het laagste niveau.
Het is en zeer beangstigende tijd, waarbij ik de opmerking wil maken, dat het Kabinet Rutte III héél snel moet ophoepelen. Het is onhoudbaar.
En, zoals de heer Dunki schrijft:” Aan de Leidse Rechten Faculteit opereert een doortrapte Islamist, genaamd Maurits Berger, al jaren als hoogleraar, waarbij zijn leerstoel wordt gesponsord door de Sultan van Oman.Van die leerstoel preekt deze ISIS adept o.a. ‘dat de sharia voor 95 procent identiek is aan onze grondwet’.””

En daar hebben we nu mee te maken…..!!!! Onhoudbaar dus.

r.dunki
3 jaren geleden

Aan de Leidse Rechten Faculteit opereert een doortrapte Islamist, genaamd Maurits Berger, al jaren als hoogleraar, waarbij zijn leerstoel wordt gesponsord door de Sultan van Oman.Van die leerstoel preekt deze ISIS adept o.a. ‘dat de sharia voor 95 procent identiek is aan onze grondwet’.

De Leidse Rector Magnificus heeft, ondanks veel critiek op deze farce, stug jarenlang volgehouden dat er niets gaat boven de vrije meningsuiting… Navrant dat ISIS en de Sultan van Oman daar héél anders over denken…  

Neef Jansen
3 jaren geleden

En dan is er nog die innige knuffelrelatie van Adolf Hitler met de Groot Moefti van Jeruzalem, die zeer waarschijnlijk, althans er zijn forse aanwijzingen voor, geleid heeft tot de Holocaust. De Koran bevat trouwens meer jodenhaat dan Mein Kampf (zie onderzoek Bill Warner). En Mein Kampf was jarenlang, en is dat volgens mij nu nog steeds, een bestseller in het Midden-Oosten. En dit alles staat uitgebreid omschreven op internet, en er zijn ook massa’s boeken over geschreven, met heel veel noten en daarin verwijzingen naar deugdelijke bronnen. Zie bijvoorbeeld: Moefti gaf Hitler advies over Holocaust – Likoed Nederland

3 jaren geleden

Goed artikel. Het gaat geloof ik bij de media niet meer om waarheidsvinding. Die is totaal ondergeschikt gemaakt aan hyenaachtige framing…