‘Stemmachines zijn specifiek ontworpen om gemanipuleerd te worden’

Het Democratische complot bij de Amerikaanse verkiezingen, vooral in de ‘swingstates’, was al  maanden in de maak. Maar de conservatieve mensheid wilde het niet zien, sterker nog, mocht het niet zien van de linkse MSM met communistische agitatoren als Google voorop.  

Zodra op 3 november de voorsprong der Republikeinen – zowel op presidentieel als lokaal niveau – er desondanks te dreigend begon uit te zien, besloten Democratisch gecontroleerde stembureaus de telling, ongehinderd, te staken ‘tot nader order’. Wat daarna gebeurde – zoals het af en aan rijden van vrachtwagens volgeladen met valse stembiljetten – tart ieder fatsoen, maar Democraten kennen nu eenmaal God noch gebod. In Pennsylvania, de grootste staat waar de verkiezingsresultaten brutaal gestolen werden, is nu ook een grootscheeps onderzoek gaande  naar de manipulatie van de stemmachines. Phil Waldron, een gepensioneerde U.S. Army kolonel en gerespecteerde cybersecurity expert in o.a. ‘ informatie oorlogvoering ’ getuigde dat de machines die in Pennsylvania en elders in de USA gebruikt werden ‘specifiek ontworpen zijn om verkiezingen te manipuleren’ (sic!)

Hij vertelde dat dezelfde elektronische stemmachines wereldwijd verkiezingen hebben gestolen in landen als U.S.A., Argentinië, Italië, Venezuela, Bolivia en Singapore, zelfs tot 2 weken geleden… Ongeacht de fabrikanten – bijvoorbeeld ES&S of Dominion – hebben alle machines een gemeenschappelijke DNA in hun programmering èn zijn bovendien verbonden met het internet, zelfs met servers buiten de USA zonder de minste transparantie in die systemen. ‘ Deze apparaten zijn ontworpen om naadloze, praktisch niet te ontdekken, manipulatie mogelijk te maken zoals het veranderen van stemmen en het toekennen van stemmen aan favoriete kandidaten ’.

Ook meldde hij dat in een verkiezingsopslag in Philadelphia op 30 september liefst 30 USB drives en een laptop gestolen waren die gebruikt konden worden om voormelde manipulaties technisch mogelijk te maken. Zijn specifieke onderzoek loopt sinds augustus, maar zij analyseren al jaren – sinds 2018 – met andere forensische teams, verkiezingen bijvoorbeeld die in Texas tussen senator Ted Cruz en de verrassend sterke Democraat Beto O’Rourke plus een gouverneurs race in Kentucky. Waldron voegde daaraan toe ‘ dat er veel teams zijn als het onze omdat de kiessystemen in U.S.A. en in Pennsylvania gemaakt zijn om gemanipuleerd te worden’.

Hij vertelde over zijn gesprek met de zoon van een Cubaanse inlichtingen officier die door de familie van de Venezolaanse president Hugo Chavez geïnformeerd werd ‘dat hij zich geen zorgen hoefde te maken over de herverkiezing van Maduro, omdat die gegarandeerd was: ‘zijn vader had ook geld geïnvesteerd in de bouw van die machines…’  Zijn bommelding luidde: ‘Our experts and other academics believe that up to 1.2 million Pennsylvania votes could have been altered or fraudulent, this is what we discovered in the last 22 days’.
Eén miljoen, tweehonderdduizend valse stemmen!

Tot nu toe hadden hij en de zijnen zich geconcentreerd op ‘spike anomalies’ ten gunste van Biden die zichtbaar werden nadat de verkiezingen ‘gestopt’ werden door Democratische officials in de vroege uurtjes van 4 november. Desgevraagd door Rudy Giuliani vertelde Waldron dat die ‘spike anomalies’ in totaal rond de 570.000 stemmen bedroegen voor Biden en slechts 3.200 voor Trump. Zijn conclusie: ‘ These anomalies are events when a numerical amount of votes are processed in a time period that’s not feasible or mechanically possible under normal circumstances.’ Let op: in Arizona worden enkele duizenden stemmen per dag geteld, maar de Democraten zien kans om in het holst van de nacht véél méér dan een half miljoen stemmen te tellen in enkele uren… In dezelfde teneur zijn er liefst 8 landelijke races voor ‘the House of Representatives’ waarin Republikeinen voorop gingen, bewust getraineerd door Democratische officials, inmiddels tot 3 weken, terwijl de voorsprong der Republikeinen al beslissend was. Bananenlanden praktijken!

Waar gaat dit naar toe? De feiten lijken aan de kant van Trump te staan, Joe Biden is geen kandidaat die 80 miljoen stemmen weghaalt, véél meer dan Obama, maar het Democratische bedrog is dermate massief en hondsbrutaal dat de al dan niet beschikbare tijd een rol speelt. Enerzijds bewegen de processen die zijn aangespannen door Rudy Giuliani en Sydney Powell zich in de richting van de Supreme Court, anderzijds zijn voormelde onafhankelijke onderzoeken per staat van groot belang. Daarnaast is de Senaat van Pennsylvania is doende om hun geusurpeerde macht terug te eisen van de corrupte gouverneur en Secretary of State. Mocht er zodoende één grote staat ‘omgaan’ dan is dat een goed voorbeeld dat zeker doet volgen, want de twijfel onder de bevolking is ontzettend groot maar, zoals gebruikelijk zijn de conservatieven te netjes om de straat op te gaan en de boel in de hens te steken, zelfs als zij bestolen worden zoals hier het geval is.

Voor Trump is het dilemma de tijdnood: Geeft hij toe aan deze krachten der duisternis door over te gaan tot ‘concessie’ van de verkiezing in de wetenschap dat de democratie op voortreffelijke wijze verkracht wordt door een kliek van hondsbrutale activisten die bij een normale rechtsgang, d.w.z. als er iets meer tijd beschikbaar zou zijn, gillend tegen de lamp zouden lopen?  

Kijkt u eens goed wat een opportunistische, domme feeks Kamala Harris, de gedoodverfde president van de linkse extremisten is, zodra Joe Biden ergens veilig geparkeerd is, en wat een immense bedreiging zij vormt voor de westerse vrijheid. Kijkt u dan ook eens goed wie in Nederland deze grootscheepse fraude en verkrachting van de democratie omhelzen zonder de minste scrupules.

Als u dat, eindelijk, wilt zien dan wordt u duidelijk hoezeer partijen als D’66, GL en PvdA verblind zijn in hun ideologische hysterie, samen met de al even weerzinwekkende vaderlandse pers en pretenderen dat er geen enkel probleem zou zijn met deze misdadige praktijken, terwijl FvD, de partij die hun houdgreep op onze samenleving pretendeert te doorbreken, ook hier kansloos slachtoffer wordt van de linkse, totalitaire hysterie. 

Dan kunnen wij slechts hopen dat Trump de tijd gegund wordt om de waarheid boven tafel te brengen, daarbij geholpen door integere, conservatieve  bestuurders die  eindelijk de moed lijken te verzamelen om ook eens voor de rechten der zwijgende meerderheid op te komen tegen deze krachten der duisternis, waarvan Mark Rutte en Sigrid Kaag de exponenten zijn in dit landje.

Postsciptum:
Twee op de drie conservatieve kiezers zijn ervan overtuigd dat de Democraten gefraudeerd hebben en zelfs één op de drie Democratische kiezers lijkt inmiddels die mening toegedaan. Het wordt meer en meer denkbaar dat Trump’s uitlatingen in de verkiezingsnacht over een ‘landslide’ zege toch een grote kern van waarheid bevatten. Inmiddels is er een tweede rechter in Pennsylvania opgestaan, die de ‘mail-in ballots’ in principe ook al in strijd vindt met de grondwet van de staat. Een hoopvol teken voor Trump die de in alle staten aangespannen rechtszaken naar de Supreme Court kan brengen in de hoop op een gunstig vonnis. Dat de Democraten hiervoor doodsbang zijn blijkt wel uit het feit dat zij al maanden geleden de nieuwe opperrechter Amey Coney Barrett probeerden te intimideren om zich buiten eventuele rechtszaken in de Supreme Court over de verkiezing te houden. Het is natuurlijk geen toeval dat dit gespuis – tot in de Senaat toe – op voorhand wist dat het daartoe zou (kunnen) komen.

Een alternatief is dat Trump de (op dit moment onrechtmatige) certificatie der kiesmannen ophoudt zodat Biden in Januari niet tot president kan worden uitgeroepen maar hij kan nog veel beter – op het actuele spoor – dermate veel bewijzen van fraude neerleggen bij de lokale wetgevers van de verschillende staten dat dezen hun grondwettelijk recht gebruiken om de verkiezingsresultaten aan te vechten en de verkiezingen ongeldig te verklaren. In dat geval geeft de grondwet hen namelijk het recht om zèlf de kiesmannen te bepalen in de ‘swingstates’en dat speelt dan wèl onder Republikeinse wetgevers, waarmee het Democratische boerenbedrog alsnog wordt achterhaald.

Er is tijd, zolang Trump en Giuliani zich maar niet weer laten verleiden om deze processen in het publieke forum te willen beslissen, daar zitten de rechters nooit op te wachten…   


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties