Joe Biden, de politieke Houdini

Bij elke eerlijke verkiezing spelen feitelijke criteria een belangrijke rol, gebaseerd op historische fenomenen waar de tovenaar Joe Biden op spectaculaire wijze korte metten mee maakte terwijl de pers, zowel in de USA als in Nederland, daar geen enkele interesse in toonde.

Afb: pixabay

Zelfs het verondersteld conservatieve Elsevier gaat voetstoots uit van de blinde assumptie dat Biden magische krachten bezit en onderdrukt iedere intellectuele en journalistieke nieuwsgierigheid naar de fenomenale onwaarschijnlijkheid van zijn vermeende winst.

Afgezien van het feit dat Biden steeds meer dementeert en diep verwikkeld is in meerdere corruptieschandalen in de Oekraïne en China ten gunste van zijn al even corrupte zoon Hunter, was hij dermate efficiënt in het animeren van de kiezers dat hij 15 miljoen meer kiezers achter zich verzamelde dan Obama in 2012… Dit politieke slangenmens stelde de zege veilig terwijl hij, landelijk, in iedere toonaangevende ‘county’ onderuit ging! Ook ten opzichte van Hillary Clinton in 2016 deed hij het slechter in letterlijk alle landelijke ‘counties’, maar versloeg hij haar in alle metropolen van Georgia, Michigan, Wisconsin en Pennsylvania, soms zelfs met méér stemmen dan er kiezers zijn. Geniaal!

Nog verrassender was dat hij een absoluut record aantal stemmen binnenhaalde, terwijl de Democraten in de lokale verkiezingen èn in die van de staten vaker wèl onderuit gingen dan niet. Dit kreeg hij voor elkaar ondanks een laag percentage van de in de praktijk belangrijke ‘primary vote’ vergeleken met Trump. Dit alles zou integere, competente journalisten ertoe moeten aanzetten e.e.a. diepgaand te analyseren. Vergeet het! De Nederlandse papegaaien zijn een echoput van de Amerikaanse MSM. Eén demografische verandering staat als een paal boven water, de golf van semi-illiterate, Marxistisch geïndoctrineerde millennials. Maar de eer om zoveel konijnen tegelijk uit de hoge hoed te toveren komt slechts Joe Biden toe, die vanuit zijn kelder iedere vorm van campagne vermeed om vooral maar niet op te vallen als seniele oude baas.

De neutrale watchdog Judicial Watch had al voorspeld dat er een Democratische verkiezingsfraude op komst was in de orde van zo’n 1,8 miljoen stemmen gebaseerd op de combinatie van ‘in-mail- voting’ en de pertinente weigering der Democraten om te voldoen aan de wettelijk vereiste actualisering der kiesregisters, reden waarom er in sommige counties meer stemmen werden uitgebracht dan er kiezers waren. Of dat reeds lang overleden mensen zich keurig registreerden als Democratische kiezers om vervolgens net zo keurig hun stemmen uit te brengen op Joe Biden.

Daarnaast heb ik al aandacht besteed aan de ‘Dominion’ kiesmachines die gemaakt zijn om te frauderen – waarvan insiders beweren dat dit misbruik Trump mogelijk tussen de één en twee miljoen stemmen kan hebben gekost. En dan waren er nog eens de vrachtwagens vol stembiljetten die in het holst van de nacht werden aangevoerd via de achterdeur, buiten het zicht van de wettelijk vereiste waarnemers.

Let wel, Trump kreeg liefst meer dan tien miljoen stemmen méér dan in 2016, maar Biden’s onvermoede sexappeal is kennelijk dermate groot dat hij zelfs Trump’s record aantal stemmen onder de minderheden ruim overtrof. Zelfs het historische totaal in zowel 2008 als 2012 van Obama.

En dat terwijl Joe, met zijn messcherpe politieke instincten, moederziel alleen in zijn keldertje zat te schuilen voor de boze wereld en Trump het ene bomvolle stadion na het andere vulde met enthousiaste aanhangers, reden waarom Biden zo’n beetje alle belangrijke ‘bellweather counties’ verloren heeft…  Dat zijn toch ware Venezolaanse en D.D.R. toestanden?!  

Biden zou de eerste president zijn in 60 jaar die Ohio en Florida verloor, terwijl deze staten – als getrouwe weerspiegeling van de Amerikaanse demografische smeltkroes – al een eeuw lang consequent de uiteindelijke nationale uitslag voorspellen. De polls gaven Biden uiteraard een voorsprong in beide staten, maar hij verloor Ohio met 8 punten en Florida met 3. Dat was een ontluisterend resultaat, maar om dan toch de nationale verkiezingen te winnen is geniaal!

De Wall Street Journal en de Epoch Times hebben individueel een analyse gemaakt van de 19 over het hele land verspreide ‘bellweather counties’ die volledig betrouwbare presidentiële verkiezingsresultaten over de laatste 49 jaar bewaard hebben. President Trump won ieder ‘bellweather county’, behalve Clallam County in Washington, waar Biden met 3 punten won. In de andere 18 counties won Trump met gemiddeld 16 punten, terwijl in een grotere lijst van 58 ‘bellweathercounties’ die de president sinds 2000 correct aangewezen hebben, Trump er liefst 51 won met een marge van 15 punten. Dat zijn al verpletterende resultaten in de beschaafde wereld, maar Biden toverde er alsnog een glorieuze overwinning uit op langzamerhand weinig overtuigende wijze.

Dat Biden , afgezien van enkele specifieke steden – Milwaukee, Detroit, Atlanta and Philadelphia – ook achter Hillary Clinton naijlde is een feit, maar wat een toeval dat hij in deze door Democraten gecontroleerde steden uiteindelijk zelfs met méér stemmen won dan er kiezers zijn, aldus ‘polling guru’ Richard Baris van Big Data Poll en verkiezingsanalist Robert Barnes.

In de belangrijkste staten kwamen zoveel stemmen binnen uit de ‘mail-in ballots’ vanaf het moment dat Trump een beslissende voorsprong leek te nemen dat dit, statistisch gezien, achteraf volstrekt onmogelijk blijkt te zijn…Terwijl de Democraten ook op locaal niveau overal dikke verliezen incasseerden meldde Randy DeSoto in ‘The Western Journal’ dat “Donald Trump was pretty much the only incumbent president in U.S. history to lose his re-election while his own party gained seats in the House of Representatives.”  Biden blijkt ècht een tovenaar te zijn!

In 2020 schatte de New York Times dat er 27 landelijke zetels voor de House of Representatives een dubbeltje op hun kant waren, maar de Republikeinen haalden alle 27 zetels binnen, terwijl de Democraten hen niet één zetel afhandig konden maken. In zowel ‘the House’ als de Senaat flipten Republikeinen in New Hampshire en vergrootten hun meerderheid in de diverse staten. Christina Polizzi, een woordvoerdster voor de ‘Democratic Legislative Campaign Committee’, stelde zelfs ‘it’s clear that Trump isn’t an anchor for the Republican legislative candidates. He’s a buoy’. Desondanks won Biden van deze reddingsboei van de Republikeinen. Een historisch feit!

Ik repte hierboven al van de significante ‘primary vote’ die altijd een opmerkelijk betrouwbare voorspelling bleek voor de landelijke presidentsverkiezingen getuige de volgende feiten:

-Geen zittende president die 75% van de totale ‘primary vote’ won heeft uiteindelijk verloren.

-Trump kreeg zelfs 94% van die ‘primary vote’, een hogere score dan Eisenhower, Nixon, Clinton èn Obama! Er waren maar 5 zittende presidenten met een betere score dan 90% sinds 1912. Trump brak het record voor de meeste ‘primary votes’ voor een zittende president met meer dan 18 miljoen kiezers in 2020. Clinton, de oude recordhouder, had maar de helft daarvan.

-Dat een half seniel oud mannetje, ondanks Trump’s historische steun, een eeuw van empirische normen op hun kop zet tart ieder beschrijving, maar deze Joe de tovenaar kreeg het voor elkaar.

Curieus dat 90% van de corrupte MSM daar geen aandacht voor (mag) hebben, maar dit is een cruciaal moment omdat hun Nemesis Trump de verkiezingen waarschijnlijk echt gewonnen heeft, dus het is nu of nooit en hun smerige doel heiligt letterlijk alle middelen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

Mooi artikel! Dank!