En daar gaan wij wéér…

Op 17 november beschreef ik hoe Hongarije en Polen – met recht – het grandioze misbruik van de nieuwe EU-begroting èn van het  Corona herstelfonds met een veto geblokkeerd hebben. 

Afb: wikimedia-commons

Vandaag willen de hondsbrutale Macron en zijn globalistische hulpje Pinokkio alsnog, volkomen in strijd met de letter van de wet, dit bindende veto doodleuk negeren en het herstelfonds alsnog vrijgeven onder het motto ‘de wet is er om verkracht te worden’.  Dit is waar premier Rutte ons schaamteloos naartoe leidt: het Nirvana der potverteerders. Als u en ik dat flikken gaan wij zonder pardon de bak in, maar hij en Macron kennen geen gène, wie doet hen wat?

Navrant is dat Zuid-Europa in de laatste maanden per saldo alleen maar rijker is geworden, terwijl wij en andere noord Europese huishoudens slechts interen dankzij de EU. Italië, Griekenland en Spanje weten van gekkigheid niet waar zij ons geld aan moeten uitgeven, want sinds 2014 heeft Italië nog niet de helft van alle EU subsidies kunnen investeren. Dat komt omdat die EU subsidies naar de letter van de wet geïnvesteerd moeten worden in co-financieringen, bijvoorbeeld met lagere overheden maar per definitie met eigen, Italiaans, geld. Daar zit de kneep, want een rechtgeaarde Italiaan zal niet riskeren dat een andere Italiaan met zijn centen aan de horizon verdwijnt, wat hun aller bedoeling is met onze zuurverdiende EU centen.  Dief en diefjesmaat! Bovendien betalen de Italianen netto aan de EU met een bescheiden € 4 Miljard p.a. – dus ook aan het Corona-herstelfonds –  zodat het netto rond de € 10 miljard ontvangt als de sigaar uit de overbekende eigen doos. Die schuinsmarcheerders weten in feite nu al niet wat te doen met ons geld, maar in de afgelopen dagen wisten zij nog eens zout in onze Noord-Europese wonden te wrijven met het brutale verzoek om hen ook nog even € 100 miljard aan schuld kwijt te schelden!

Een klein uitstapje in de Europese historie leert dat, toen de Euro werd geïntroduceerd, het evident was dat er GEEN sprake zou zijn van een ‘transferunie’ (in goed Nederlands: ‘het huidige paradijs voor de zuidelijke zakkenrollers’). Het verhaal van de vinger en de hele hand, want nu vraagt Italië, dat gisteren nog door Mark Rutte op zijn wenken bediend werd, de ECB inderdaad om nog € 100 Miljard extra kwijt te schelden…  Die corrupte EU hangt als als een steeds zwaardere molensteen om onze nek, reden waarom wij het beste héél snel kunnen uittreden, want met het illegale vrijgeven van het Corona herstelfonds èn deze illegale ‘transferunie’ maakt onze medeplichtige premier het mogelijk voor Frankfurt om een groot hangslot op die Nexit-nooduitgang te hangen, waarvan Mark Rutte vervolgens zelf de sleutel weggooit.

Let wel, voormelde illegale monetaire financiering der lidstaten was destijds al uitdrukkelijk uitgesloten en is dat nog steeds, maar nu zit de ECB balans desondanks vol met (grotendeels) Italiaanse staatsobligaties die geen cent waard zijn dankzij corrupte politici. De ECB houdt met € 500 biljoen slechts een fractie van die Italiaanse schuld, die daar inmiddels 500% boven zit met € 2,6 Triljoen. Dit gigantische zwaard van Damocles is het product van decennia van socialistisch potverteren en, vooral, sabotage van de EU spelregels. Het zijn bedragen die ons doen duizelen, maar die wij vervolgens gemakshalve maar liever vergeten in onze inerte laksheid, waarvan de levensgevaarlijke Mark Rutte gretig gebruik maakt om de strop om onze nek verder aan te halen. De fatale financiële aspecten en gevolgen zijn deze dilettant in de financiële wereld nooit duidelijk geworden in zijn zware ‘corporate job’ bij personeelzaken, maar zijn simpele motto luidt ‘après moi le déluge, en daarna zoeken jullie het maar uit’.

Dus hij doet hard mee aan het bedrog van Parijs en Brussel en de kliek van medeplichtige globalistische institutionele beleggers die pro forma Italiaanse staatsschulden opkopen om die vervolgens met winst aan de ECB te verkopen, op uw kosten. Als u dit soort chicanes uithaalt met uw belastingaangifte maakt u snel kennis met de FIOD, maar de corrupte politici in Brussel en Frankfurt komen weg met deze fraude op het hoogste niveau, waaraan onze corrupte premier van ganser harte meedoet! In goed Nederlands verbiedt het Verdrag van Maastricht uitdrukkelijk iedere monetaire financiering, d.w.z. dat de ECB op inflatoire wijze – dus in expliciete strijd met hun mandaat – geld drukt en daarmee failliete roversbendes als de zuidelijke EU leden financiert.

Waar was de Nederlandse oppositie destijds en nu? Hebt u premier Rutte ooit horen waarschuwen om ons te beschermen tegen deze fraude? Welnee, hij lag lekker bij Timmermans in bed om de zaak nog verder te flessen met hun klimaatfraude en ons, de domme kiezers, leeg te knijpen… Nederlandse kiezers die nog niet zo lang geleden hun stem uitbrachten in de EU verkiezing op Timmermans ‘omdat zij die naam wel eens gezien hadden’, faciliteren deze criminele activiteiten in hun ignorantie en zelfgenoegzaamheid.

De EU en de ECB maken ons (en onze belegerde pensioenfondsen) niet alleen kapot met deze practijken, maar om die zakkenrollerij in stand te houden is ook een artificieel lage rente nodig, want met slechts 1/8% rentestijging gaat de helft van de EU failliet, hoewel zij dat technisch al lang zijn.

Nu wordt het Corona bedrog ook nog eens wereldwijd misbruikt om globale schuldenportefeuilles tot ongekende hoogte op te jutten, waardoor hedge funds als het globalistische Black Rock slapend nog rijker worden. Italië kan, volkomen ten onrechte, op 0,6% rente voor een tienjarige lening terecht bij deze hoogst creatieve fraudeurs, terwijl hun staatsschuld nu al 160% van het BBP bedraagt, maar het verdrag van Maastricht een plafond van 60% eist. Nu komen er weer volksstammen met hun ‘Groene Transitie’ en ‘the Great Reset’ onder hun stenen vandaan, terwijl de deuren overal wagenwijd openstaan voor deze potverteerders. In feite is dit niets anders dan een corporatistiche machtsovername door het globalisme, nu zelfs de ECB die groene transitie als één van haar taken bekent! Ook het IMF, de Wereldbank, World Economic Forum, BIS en vele anderen zwetsen allemaal over de ‘Groene Transitie’, waarop de farce van ‘the Great Reset’ wordt losgelaten.

Wist u dat de schokkende verwachting in de financiële wereld luidt dat over tien jaar ieder mens, inclusief pas geboren babies, meer dan US $ 40.000 aan schuld van deze ellendelingen op zijn naam zal hebben…?  Als u denkt dat tien jaren nog wel even duren, bedenkt u dan dat er vandaag de dag, dankzij onze ongecontroleerde Pinokkio, ook al zo’n € 20.000 aan schuld op uw naam bij de ECB in de boeken staat, waarvan de globalisten van Rutte en Macron nu goede sier maken. Die schuldigen zijn dan al lang met hun privé buit achter de horizon verdwenen, inclusief onze onbetrouwbare premier. Toch nog maar eens een balletje opgooien over Nexit?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
3 jaren geleden

Italiaanse aap uit de mouw, of hoe wij door Pinokkio belazerd worden met zijn ‘Corona herstelfonds’ :

Op 07.12 publiceerde de krant ‘la Repubblica’ devolgende openbaring inzake de verdeling van de Noord Europese miljarden met € 17 miljard naar… u raadt het nooit: g e n d e r g e l i j k h e i d !!!

Om die waanzin en godgeklaagde brutaliteit te vervolmaken: € 75 naar het klimaat. Welk klimaat?

Omdat één of andere zonderling zich herinnerde dat het geld komt uit het ‘Corona Herstelfonds’ gaan er pro forma ook nog € 9 miljard naar gezondheid…

Is er nog iemend in de 2e Kamer die geen snipperdag heeft genomen…?