Nachtmerries in donkere dagen

In 2000 was de Democratische helft van het Amerikaanse electoraat van mening dat de verkiezingen onrechtmatig verlopen waren, hoewel geen mens de Republikeinen ervan beschuldigde dat zij daaraan schuldig zouden zijn.

Afb: Pixabay

De Supreme Court nam toen een beslissing inzake de foutieve telling van de stemmen, waarvoor in Florida verschillende criteria werden gehanteerd, die door Democraten verworpen werd omdat die ten voordele van George Bush uitviel. Dat zelfs de liberale opperrechters tegen Al Gore vonnisten voor een totaal 7-2 vonnis deed er toen ook al niet toe.

Anno 2020 gelooft de andere helft van de kiezers stellig dat er gerotzooid is met de telling der stemmen. Dit kent geen precedent. Waarom? Het is een historisch geaccepteerd feit  dat Democraten in het diepe zuiden de eigenaren der plantages waren die (schat)rijk werden dankzij de slavernij. Democraten die nog geen eeuw geleden negers lynchten met hun Ku Klux Clan- een Democratisch juweeltje – die alle grote steden in het land hebben doen verloederen in een derdewereld waar minderheden door hen worden geëxploiteerd. Democraten die nu aan de oost- en westkust van de USA een rijke élite hebben gevormd die het communisme preekt en die, in dezelfde context, de telling der stembiljetten zal manipuleren als zij ook maar één tel de kans krijgen. Maar er is nu ook een andere reden.

Vier lange jaren hebben de Democraten het land en elkaar verteld dat Trump een fascistische dictator is, lid van de ‘white supremacy’ dus daarmee hebben Democraten in eigen ogen het morele recht om de zaak te belazeren, zelfs de plicht daartoe, dat zit in die lege hoofden geprent. Hun MSM heeft vier lange jaren Trump als mens verketterd, want zijn policy als president was dermate goed (grootste economische groei, laagste werkeloosheid, ook onder zwarten) dat zelfs zij daarvan profiteerden. Maar deze ‘would-be fascistjes’ hebben voor dagelijks gebruik een uit hun duistere onderbewustzijn opborrelende, zeer beperkte woordenschat die varieert van Nazi tot fascist en terug. Churchill zei al na het eind van de W.O.II dat ‘de fascisten van de toekomst zich anti-fascisten zouden noemen’ en Soros is er een excellent voorbeeld van.

Vier lange jaren van haat en nijd, maar 70 miljoen Amerikanen kozen Trump, de Democraten verloren meer dan 10 zetels in ‘the House’ en konden in de Senaat ook al geen vuist maken. Democratische gouverneurs en burgemeesters deden niets toen links Antifa en BLM tuig hele steden plunderde, afbrandde, moordpartijen orkestreerde en de politie naar huis stuurden, alles in de hoop dat dit Trump zou beschadigen voor de verkiezingen. Net zoals de Corona farce misbruikt werd voor dat doel. Dat kregen zij nu dik op hun boterham, dus de schade moet nu wel beperkt worden!  

Tot slot zijn het de moreel volledig verrotte Big Tech en de MSM, die in de New York Times een stel activisten treft die stellen dat in 1619 de USA zijn opgericht, gebaseerd op slavernij, waar hun eigen voorouders zo’n goede sier mee maakten. Een Pulitzer prijs is snel verdiend als de jury net zulke rotte mispels zijn, maar het grote publiek pikt het niet langer dat de corruptie van Joe en Hunter Biden volledig werd weggemoffeld en nu weer het kiezersbedrog om in één grote pennenstreek hun vrijheid van meningsuiting te verkrachten. Let wel, Big Brother is hier niet de door George Orwell gesignaleerde overheid maar het zijn corrupte privé bedrijven als Google, Facebook en Twitter.

‘Liberaal’ hield nog van Amerika, maar ‘links’ degradeerde tot ‘decadent liberaal’ en ‘extreem links’ is synoniem aan de door het communisme gestimuleerde nachtmerrie van hun destructieve zelfhaat, zoals ook onze premier Rutte de publieke omroepen heeft omgekocht om onze vrijheid van meningsuiting te verduisteren. Dàt proberen die  globalisten nu wereldwijd te doen. Ook de Nederlandse pers probeert Trump’s pogingen om het kiezersbedrog aan de kaak te stellen te bagatelliseren, maar u weet uit welke koker hun giftige pijlen komen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties