Heer, verlos ons van deze oliedomme schoolmeester

Is er eindelijk ruzie over premier Rutte’s corona wanbeleid? Er zou dit weekend een ‘knetterende discussie’ gevoerd zijn in het in het crisisberaad van het kartel kabinet over de niet bestaande Covidcrisis.

Met andere woorden, zelfs die collectie ja-knikkers komt tot de conclusie dat de instandhouding van de globalistische corona illusie ook wel eens teveel kan worden. Het wordt tijd dat de levensgevaarlijke aanfluiting genaamd Hugo de Jonge langzamerhand aan de ketting gelegd wordt. De vraag is of zijn ‘partner in crime’ Pinokkio hem nu laat vallen omdat zelfs diens idool Bill Gates via het WHO stelling neemt tegen het zeldzaam gevaarlijke en stompzinnige concept van een ‘total lockdown’.

Zolang hun consensus luidt dat men ‘voorzichtig moet zijn met het virus’, maar er nog steeds geen besef schijnt te zijn dat men véél voorzichtiger moet zijn met een lockdown, zijn wij aan het gekkenhuis overgeleverd, zeker als een Hugo de Jonge nog steeds los mag rondlopen

Ter illustratie, er is nog steeds geen oog voor de economische schade die het kabinetsbeleid veroorzaakt, maar slechts voor ‘voorzichtig zijn’ voor wat het virus betreft. Dus bioscopen, musea, bibliotheken, theaters gaan mogelijk voor twee weken dicht en in de, volstrekt veilige, open lucht zou Hugo de ‘groepsgrootte’ terug willen brengen naar 2 man. Waar haalt het genie dat toch allemaal vandaan? En dan de middelbare scholen én de detailhandel dicht, slechts ’essentiële’ winkels mogen open blijven.

Voor een ordinair griepvirus met een mortaliteitspercentage van slechts 0,13%, en dat voornamelijk onder ouderen met vaak andere kwalen? Wat wèl dodelijk is zijn lockdowns, die zorgen voor meer doden door hart- en vaatziektes en zelfmoorden, niet te vergeten kanker en daarnaast ook nog eens werkeloosheid, massale faillissementen, sociale implosie, geestelijke aandoeningen, vooral onder jongeren voor wie het virus juist het minst gevaarlijk is. Wordt het nu niet de hoogste tijd dat onze rampenpremier met de billen bloot gaat omdat Covid, zoals al lang bekend, absoluut geen levensgevaarlijke ziekte is voor de meeste mensen? Wereldwijd zien wij een laag en dalend sterftecijfer, dus waarom niet eens het gezond verstand laten werken en de bedreigde groepen beschermen in plaats van de gehele bevolking achter slot en grendel te zetten omdat een volstrekte idioot als Hugo de Jonge ‘carte blanche’ heeft gekregen van een onverantwoordelijke en impotente premier die nu zelf dreigt te verdrinken in zijn tweede golf? Wordt het nu niet de hoogste tijd dat hij zijn arrogante houding inzake complotten laat varen en de realiteit accepteert, of zijn de stemmen van ‘ons soort – oliedomme – mensen’ te verleidelijk?

Onze egocentrische premier wil leiding geven aan de bestrijding van ‘een ongekende uitdaging’ die hij zelf creëert en nu wel in stand moet houden om zijn maniakale egotrip nog eens 4 jaren te laten voortduren…  Heer, kunt u ook iets voor hem bedenken? Amen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anders
3 jaren geleden

Ik ben inmiddels het stadium ‘het overkomt ons’ voorbij. Door overtuigend bewijs van het tegendeel kan ik alleen nog concluderen dat het ons wordt opgedrongen door diverse overheden. We worden ergens ingefrommeld waar we niet uit eigen beweging in mee zouden gaan.

Covid19 is een aanleiding voor iets groters. Wat dat is weet ik niet zeker, maar dat zullen we snel genoeg meekrijgen.

Wat mij vooral verbaast is het grote aantal volgers dat de overheid, i.c. Rutte, De Jonge, enz. heeft. Ondanks overtuigend bewijs dat corona geen pandemie is, krijgen ze nog steeds het vertrouwen van velen.

Jaap Oostlander
3 jaren geleden

Weer een prima artikel, maar ik zit met een ander probleem.
Ik ontving altijd automatisch jullie artikelen via de email en dat is sinds afgelopen juni plots afgelopen. Ik heb getracht jullie te bereiken maar dat is niet gelukt. Graag hulp zodat ik weer automatisch jullie prachtige artikelen krijg toegestuurd. Dank u.

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jaap Oostlander

L.S,
Dank voor uw vriendelijke woorden. Ik heb uw verzoek aan onze redactie doorgestuurd.
M.vr.gr.,
R.D.

Ravian
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jaap Oostlander

Dat werkt bij mij nog altijd prima…

Beheerder
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jaap Oostlander

Geachte heer Oostlander,
Om het u (en wellicht anderen) gemakkelijker te maken, heb ik een mogelijkheid geplaatst om u te abonneren op nieuwe berichten. U vindt deze aan de rechterzijde van de ‘home’ pagina, juist onder ‘steun Sta-Pal’. Dat laatste kan geen kwaad; we hebben net weer het een en ander afgerekend…
Dank overigens aan alle lezers die ons regelmatig steunen, zoals vanuit Canada (!) en o.a. de regio Den Haag…

Jaap Oostlander
3 jaren geleden
Antwoord aan  Ton Nijhof

Geachte heer Batman,

Dank voor uw uitstekende service. Een hele opluchting weer van de partij te zijn.