‘De meest corrupte ellendeling in de wereld’

Deze uitspraak is afkomstig van Viktor Orbán, de Hongaarse eerste minister, nadat Georg Soros zijn Brusselse vriendjes Timmermans en Von der Leyen – voor de zoveelste keer – opriep om Hongarije en Polen te onderwerpen aan de normen van zijn ‘open society‘ .

Victor Orban. Afb: Flickr.

In juli 2018 en oktober 2019 (https://sta-pal.nl/2019/10/de-sociopaat-soros-en-zijn-maatjes-in-de-eu/) heb ik al eerder aandacht gegeven aan dit kwaadaardige gezwel in onze westerse democratie, dat in januari 2020 min of meer letterlijk de Corona crisis voorspelde tijdens zijn deelname aan het WEF-gesticht in Davos. Laten wij het erop houden dat dit toeval was, want de implicaties zijn onoverzienbaar als dit voorkennis was, dit immorele product is tot alles in staat om Trump kwijt te raken en ons onder de hiel van Big Brother te brengen, zoals hij al jaren met Polen en Hongarije probeert met de hulp van ‘fascisten in de dop’ als Timmermans en Sargentini. Beide landen vormen het laatste democratische bastion in Europa tegen het globalisme.

Vrijdag jl. vertelde Orbán aan Kossuth Rádió: ‘George Soros bedreigt Hongarije en Polen’, met referte aan de publieke lobby van de onbeschaamde 90 jarige aarts-activist om de EU de geldkraan naar beide conservatief geleide landen dicht te draaien. ‘George Soros is één der meest corrupte mensen in de wereld; hij heeft handenvol politici in zijn zak (waaronder onze weinig kieskeurige Sigrid Kaag) die Hongarije en Polen nu willen chanteren voor toegang tot de EU-kas. Daarbij aarzelt Soros niet de meest waanzinnige leugens over Hongarije te bedenken, zoals het verhaal over de kleptocratie dat periodiek de kop opsteekt. Dat Orbán niet erg koosjer is lijkt mij ook buiten kijf, maar kan er iemand nog iets positiefs zeggen over onze Pinokkio en zijn kornuiten…? Let wel, dit komt van een speculant die zelf veroordeeld is wegens handel met voorkennis, dus de pot en de ketel….

Beide landen hebben hun veto uitgesproken over plannen van de globalistische EU en hun trawanten, voornamelijk Merkel en Macron, maar ook medeplichtigen als Timmermans, over het 7 jarige EU budget dat voorzag in het reduceren van Polen en Hongarije tot de geïnstitutionaliseerde bedelstaf als zij er niet in toe stemmen om steeds achterlijker, Islamitisch gedomineerde, landen te worden met een meer en meer gekleurde bevolking. Ook het feit dat beide landen schoonschip maken onder oude, nog steeds bestaande communistische élites, zoals de rechterlijke macht wordt tegen hen uitgespeeld door de salonsocialisten die plots veel heil zien in een inmenging in binnenlandse affaires onder het valse motto van een transparante democratie. Het is goed te weten dat in 1989 tijdens een RondeTafel gesprek met Moskou de communistische generaal  Wojciech Jaruzelski – de stroman van de Russen –  groen licht kreeg om de nieuwe rechtbanken te ‘bemannen’ met communisten die de volgende 25 jaren de rechtspraak perverteerden, sommigen tot nu aan toe! (aldus de Poolse prime minister Mateusz Morawiecki in 2017). 

De Duitse vicepresident van het Europese Parlement – ook al zo’n ‘ Poolse landdag’ – insisteerde beide landen financieel te laten doodbloeden voor de stemming waarin zij, derhalve, hun veto gebruikten. Soros vond dit uiteraard ‘zelfzuchtig en onverantwoordelijk, op een moment dat Europa leidt onder en gevaarlijke piek in Corona besmettingen…’  Deze sociopaat zag kans de volgende volzin hieraan te wijden: ‘The EU can’t afford to compromise on the rule-of-law provisions. How it responds to the challenge posed by Orbán and  Kaczyński will determine whether it survives as an open society true to the values upon which it was founded’.

Navrant is dat de EU nooit, maar dan ook helemaal nooit, een ‘rule of law’ heeft gekend maar dat deze steeds werd opgetrommeld als de globalistische élite erin faalde om het momentum te creëren voor de implementatie van hun Coudenhove Kalergi plannen die dankzij onze premier Rutte al angstaanjagend ver gevorderd zijn in ons naïeve landje.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

“”De EU kan het zich niet veroorloven een compromis te sluiten over de rechts-staat-bepalingen. Hoe het reageert op de uitdaging van Orbán en Kaczyński zal bepalen of het overleeft als een open samenleving trouw aan de waarden waarop het werd opgericht.”” aldus Soros.

Hoe het ook is:” Soros blijkt dus een ” socioptaat”, maar hoe moet ik de Europese Unie benoemen én waarom is het Kabinet Rutte III in Nederland beïnvloedbaar door de waandenkbeelden van Soros en de vazallen binnen Europa?

En, wie laat zich nu beïnvloedden door een ” sociopaat” ? Is dan toch het geld van Soros, dat de ” duivel doet dansen” ?

Alleen mensen die beïnvloedbaar zijn én hun in denkbeelden gesteund weten door “anders denkenden” en als een ” sociopaat” bekend staan, zijn mentaal ernstig ziek. Maar, ziek of niet, de macht en op het pluche zitten is de heilige graal in de politiek.

Dat de botsing van denkbeelden nu wordt uitgevochten is een gevolg van absolute machtswellust en super Ego’s die in Europa welig tieren en bovendien indruisen tegen de wil van de burgers.
Wat nu goed tot uiting komt is de lafheid en de fantasten die het over een “open samenleving hebben” maar desondanks van Europa een Super-Staat willen maken. Immers: Een socialistische Super-Staat is per definitie tot een mislukking gedoemd, zoals is bewezen door de voormalige DDR. De immigratie is de adder onder het gras om de bevolking murw te maken en te laten accepteren dat de zielige mensen in de gehele wereld ook een goed leven moeten hebben. Rellen of niet.

We zien dus, dat het communisme, socialisme en liberalisme onverenigbaar is en de Europese denkbeelden van Globalisme kennelijk,”” Ons onder de hiel van Big Brother te brengen, zoals hij al jaren met Polen en Hongarije probeert met de hulp van ‘fascisten in de dop’ als Timmermans en Sargentini. Beide landen vormen het laatste democratische bastion in Europa tegen het globalisme””.

 “”‘George Soros is één der meest corrupte mensen in de wereld; hij heeft handenvol politici in zijn zak (waaronder onze weinig kieskeurige Sigrid Kaag) die Hongarije en Polen nu willen chanteren voor toegang tot de EU-kas.””

Het onderste zin van het artikel is het meest aanjagende omdat een naïeve samenleving onverbiddelijk een ” speelbal zal zijn van krankzinnigen”. Moet ik nu Mark Rutte een speelbaal van Soros noemen of, zijn de denkbeelden van Rutte in overeenstemming met de doelstellingen van de Europese Unie.? De symptomen zijn duidelijk. Rutte is niet meer de belangen- behartiger van Nederland.

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Rutte is – samen met Kaag – de ideologisch verblinde belangenbehartiger van de rampzalige Verenigde Naties en danst volledig naar de pijpen van de hardline communist Antonio Guterres ( klimaat/Parijs, migratie/Marakesh, corona hype en nu de 2030 hype met ’the great reset’).

Aan Nederland is hem niets gelegen, het is slechts een handig, want o zo gewillig, hulpmiddel om die idée fixe ongestoord in de practijk te brengen, samen met de subversieve ‘fellow travellers’ als Timmermans in de EU.

Neef Jansen
2 jaren geleden

Ik vraag mij af wat Soros eigenlijk onder een open samenleving verstaat. Wat Karl Popper ermee bedoelt, dat weet ik wel, namelijk een samenleving die open staat voor bijstelling en verbetering, en daarvoor had hij de wetenschapspraktijk als voorbeeld genomen, waarin kennis in beginsel altijd open staat voor bijstelling en verbetering. Maar wat bedoelt Soros eigenlijk?

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

Als u het door activisten gedomineerde Wikipedia raadplaagt zult u, al sinds jaren, geen referentie meer vinden aan de collaboratie van de Joodse teenager Soros – toen nog genaamd Georgy Schwartz – tijdens W.O.II met de SS in hun Joden-razzias in Budapest.

Wie goed zoekt kan zijn lol op, maar gelooft u mij, er deugt niets aan deze verknipte sociopaat voor wie ‘open society’ gelijk staat aan ‘open deur’ voor zijn van haat doordrenkte fascisme. De man is doodziek!