De Sociopaat Soros en zijn maatjes in de EU

Weinig kiezers in westelijke democratieën kennen de naam George Soros, laat staan dat zij zich realiseren dat dit misbaksel erop uit is om onze samenlevingen te verwoesten ten gunste van zijn megalomane, globalistische wereldbeeld. Op 20 juli 2018 beschreef ik in grote lijnen waar hij toe in staat is (“Soros begint het een beetje te verliezen”) en het Europees Parlement is nog niet terug van hun welverdiende vakantie of het EU-asiel systeem wordt aangepast aan ‘het Soros plan’ om Europa te overstromen met een onstuitbare vloed derde wereld emigranten.

George Soros. Foto: www.stephan-roehl.de / Flickr.com

Ook Nederland, één der dichtstbevolkte landjes in de EU, krijgt elk jaar ruim honderdduizend van die -vrijwel zonder uitzondering Islamitische- ‘losers’ door de strot gedrukt, tot grote tevredenheid van Soros. Dit wordt in stilte door het Kartel geaccepteerd, dankzij Rutte, GL en D’66 – zijn medeplichtigen – die liever de boeren het land uit jagen en Nederland verstedelijken. Dat resulteert slechts in meer parallelle samenlevingen, Islamitische getto’s, waarmee zij hun allochtone kiezers veilig denken te stellen (en de CO² uitstoot drastisch verhogen; een kniesoor die daarop let).

In die context is Soros de levensgevaarlijke ‘puppetmaster’ die deze wereld controleert. Hij wendt daartoe zijn miljarden aan op alle continenten, zoals Charlef Brantz al aanstipte in zijn ‘Rhizomatische geldstromen’ (24.09 jl.) . In de EU eten idioten als Frans Timmermans uit zijn hand, zoals blijkt uit zijn niet aflatende pogingen om Hongarije en Polen onder de hiel van Soros te brengen. Dit heeft Fransje gelukkig de kop gekost in zijn ambities om Juncker’s rol over te nemen, maar nu kan hij miljoenen bomen gaan planten.

In Polen werden op 14 – 10 verkiezingen gehouden en Soros zette alles op alles om die naar zijn hand te zetten. Terwijl zijn ‘nuttige idioten’ nog steeds proberen om hem als een filantroop neer te zetten, die ver staat van dergelijke samenzweringen, heeft Soros zelf al lang in zijn boek ‘the Alchemy of Finance’ toegegeven wat een egomaniakale samenzweerder hij is: …”ik koesterde altijd een overdreven visie van mijn eigenbelang en zag mijzelf als een soort van god sinds jeugdige leeftijd! Mijn werkelijkheidszin was sterk genoeg om mij te realiseren dat deze verwachtingen excessief waren en ik hield die verborgen als een schuldig geheim, maar naarmate ik naam maakte in de wereld en een enorm fortuin vergaarde, kwam de werkelijkheid dicht genoeg bij mijn fantasie om het mogelijk te maken om dat geheim toe te geven, althans aan mijzelf”. Voer voor psychologen!

Zijn laatste succes in de willige EU was afgelopen vrijdag de beslissing van – lees dit s.v.p. goed – het Comité van “Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken” (LIBE) om het Dublin Akkoord te amenderen en alle lidstaten te dwingen om, tegen de wil van de bevolking’ minimale vaste quota aan ‘gelukzoekers’ per land aan de lidstaten op te dringen met forse boetes voor weigeraars. Vandaar de naam: “Comité voor Burgerlijke Vrijheden’ etc. Let wèl: er wordt zelfs geen bovengrens gesteld! Polen en Hongarije hadden de buik hier al van vol en verzetten zich met hand en tand, maar in Nederland wordt door de communisten van Duijvendak en de decadente liberalen met hun barbiepopje Jetten hieraan volle medewerking verleend, waaraan Rutte uiteraard gaarne hand- en spandiensten verleent.

Soros ondersteunt deze landverraders met US $ 18 miljard in zijn Open Society Foundations, die dag en nacht proberen landen als Polen en Hongarije te infiltreren en te manipuleren, daarbij geholpen door de EU. De Europese Raad moet dit voorstel nog goedkeuren, maar met Merkel, Macron en Rutte is dat kinderspel. Hongarije heeft al verzet aangekondigd tegen deze ‘institutionalisering van migratie en het openstellen van de buitengrenzen van de EU’. Het feit dat er geen bovengrens is opgenomen voor de migratie in dit voorstel leidt tot een levensgevaarlijke toename van de bevolkingsdruk. Dit stelt GL, D’66 en PvdA in staat hun implementatie van het Coudenhove Kalergi plan moeiteloos door te voeren ter vernietiging van onze samenleving.

In hun zelfbeeld van hoog opgeleide élites’ etaleren zij een stuitende mentaliteit, vervuld van arrogantie in hun vermeende superioriteit, ter voortdurend ondermijning van onze identiteit ten gunste van ‘hun perverse identiteit’ van transgenders, feministen en dwazen die het hele alfabet nodig zijn om zichzelf te benoemen in hun Utopia. In zijn strijd tegen onze gevestigde waarden heeft Soros in Polen te maken met een katholieke bevolking die die ondermijning weerstaat, net zoals zij tientallen jaren van communistische pogingen tot ondermijning van hun identiteit hebben weerstaan.

Soros ziet dat niet alles en iedereen te koop is, hoezeer hij onze waarden ook haat, maar het is navrant dat de oost Europese landen die nog maar nauwelijks onder het communistische juk uit komen het voortouw moeten nemen tegen het globalisme van Soros en diens trawanten in Brussel.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Herman Baas
3 jaren geleden

Kheb trouwens het hele verhaal nog niet gelezen, maar wak er van heb gehoord, past het goed bij mijn geloofsoverruiging “DEMOCRATIE” en ” POLIETIEK”.!.!.!