De genuanceerde opinie – voor de verandering

Donald ‘the big noise from Queens’ is een typisch geval van ‘geen woorden maar daden’. Niet dat hij te kort schiet aan woorden, integendeel, maar daarom is het voor zijn vijanden verlokkelijk om vooral niet naar zijn daden te kijken – waarbij zij en hun idool Obama verbleken.

Afb: Flickr

Ook in de medeplichtige Nederlandse pers wordt wanhopig om voorrang gestreden om Trump zo zwart mogelijk af te schilderen, terwijl een ‘andersdenkende’ in principe niet de kans krijgt om zijn/haar ideeën te ventileren. De Amerikaanse hoogleraar Victor Davis Hanson staat echter op eenzame hoogte boven dit gewoel en heeft dezer dagen zijn erudiete analyse losgelaten op Trump’s relatie met de linkse Amerikaanse élites, die ook op Nederland van toepassing is. Hanson vergelijkt Trump met een CT Scanner die enkele élites heeft gedwongen om zich bloot te geven naar de natie in al hun onverbloemde kwaadaardigheid.

Of dit zijn intentie was of niet, hij heeft in de afgelopen 4 jaren driedimensionale beelden tevoorschijn getoverd van het inwendige van élitaire instituten en mensen, diep onder het uiterlijke vernis. Door zijn primaire reacties op critici verlokte hij hen om er, in hun grofheid, nog een schepje bovenop te doen. Trump etaleerde zijn successen voor de USA zodanig dat zijn vijanden wensten dat het mislukkingen waren geweest. Lichtgewicht quasi journalisten als CNN’s Acosta vielen krakend door de mand en Hillary Clinton’s onevenwichtige optreden tijdens haar ‘Obama jaren’ resulteerde vervolgens in het inhuren van twee derderangs ex-spionnen om haar van haat vervulde dromen gestalte te geven en voorop te mogen dansen bij de ‘Resistance’ met haar dagelijkse uitbarstingen van haar dodelijke haat en nijd.  Trump stelde ook de reeds lang vermoede bemoeizieke manipulaties van Twitter, Google, en Facebook aan de kaak, in hun intolerante, globalistische kijk op de wereld. Vanaf dat moment stonden zij te boek als gluiperige Big Brothers die deden wat zij wilden op het internet.

Een van afgunst vervulde miljardair als Michael Bloomberg heeft letterlijk honderden miljoenen Dollars ‘weggegooid’ in zijn pogingen om Trump te dwarsbomen en heeft er nog steeds niet van geleerd. Ook George W. Bush was gehaat en werd zwart gemaakt door de pers, maar in het geval van Trump sprongen ook alle linkse élites schuimbekkend op die rijdende trein, want de lompe Trump schond alle vormen van goede manieren rond de Washingtonde Beltway, dus plots konden zij zelf afdalen tot de meest onwaarschijnlijke dieptes onder de variant op ‘met dieven vangt men dieven’- in dit geval ‘met schoften vangt men schoften’. Hun superlatieven zoals ‘the worst in history – never before – en ‘unprecedented’ schoten tekort om hun ongestelde gram te halen. Terwijl hij ongeveer één miljard Dollar heeft verloren sinds 2017 moest Trump voor de rechter gesleurd worden omdat hij zich verrijkt zou hebben, moest hij ontoerekeningsvatbaar verklaard worden terwijl hij de ‘Montreal Cognitive Assessment Test’ moeiteloos aflegde, door een ‘special prosecutor’ tegen het licht gehouden worden op grond van het door Hillary Clinton betaalde, leugenachtige dossier en werd alles nog eens overgedaan met een impeachment omdat hij Joe Biden’s rol bij diens enorme fraude in de Oekraïne aan het licht bracht.

De schiere hypocrisie en de onethische smeerpijperij achter deze fantasieën toonde de ware aard van het Democratische beest in Washington aan het publiek, bijvoorbeeld in de afgelopen dagen wéér in de media, waar CNN’s arrogante parvenue Christiane Amanpour – in haar onvoorstelbare ignorantie – poneerde dat Trump’s jaren als de Kristallnacht waren geweest, in haar vergelijking van Trump met de genocidale Nazistische aanslag op de mensheid…  Het feit dat Trump inmiddels grote steun kreeg bij minderheden was de klap op de vuurpijl voor de door haat verblinde Democraten, naast het feit dat hij de populairste Amerikaanse president in Israel is en de laagste werkeloosheid onder zwarte en Latino groepen voor elkaar kreeg. Hij voerde zelfs geen enkele oorlog!  Maar de gans Amanpour zag geen verschil met een regime dat 6 miljoen Joden vermoordde en voor de dood van 70 miljoen mensen verantwoordelijk was…

Zo ook de New York Times columnist Tom Friedman die het oerdomme idee lanceerde om, met het oog op de komende laatste verkiezingsronde in januari in Georgia voor 2 Senaatszetels, Democraten aan te sporen om naar Georgia te verhuizen teneinde daar hun stem op de Democraten uit te brengen… Dat dat een zwaar bestrafte misdaad oplevert met een langdurige gevangenisstraf deert deze domkop niet, want zelf zit hij ‘comfy’ in zijn miljoenen appartement in Manhattan!

Over Nazi’s gesproken: de decadent liberale haatzaaiers stellen nu lijsten op van Trump supporters met de bedoeling hen straks werkeloos te maken en tot de bedelstaf te verlagen omdat zij ‘anders denken’. Dit gaat tot en met een Washington Post’s Jennifer Rubin (“We have a list”), Clintonite Berkeley professor Robert Reich (A ‘truth and reconciliation” commission “would name every official, politician, executive and media mogul whose greed and cowardice enabled this catastrophe’), en de ‘left-wing Representative’ Alexandra Ocasio-Cortez (D-N.Y.) ( ‘Is anyone archiving these Trump sycophants?’). Géén van deze verkapte fascisten ziet er een been in om hun ware aard nog langer te verbergen als het op het recht van vrije meningsuiting aankomt. (Denkt u ook eens aan onze gevaarlijke minister Ollongren, de Nederlandse variant van deze geestelijk gestoorden).

De ware aard van het beestje kwam ook leuk uit de mouw (of was het de gulp?) van aarts-Trump criticus, CNN moralist, en nu geruïneerde Jeffrey Toobin, de trotse auteur van ‘the True Crimes and Misdemeanors: The Investigation of Donald Trump’. Tot nu toe was het hoogtepunt van zijn carrière de suggestie dat het leven van de voor de Supreme Court genomineerde Brett Kavanaugh verwoest zou moeten worden: ‘If you sexually assault someone in high school, your life should be ruined’. Nu is deze clown door The New Yorker ontslagen omdat hij tijdens een Zoom Video Conference zichzelf zat te bevredigen dat het een lust was. Nu staat deze arrogante onanist voor tien jaar op een lijst van ‘sex-offenders’ gedurende 10 jaar! Boontje komt kennelijk toch om zijn loontje. Ook het door Obama geautoriseerde complot tegen de ex-generaal Flynn resoneerde in oorverdovende stilte onder diens veel te ‘politiek correcte’ collegae in het Pentagon, die er geen been inzagen om de ‘commander in chief’ openlijk af te vallen met schandalige publicaties, terwijl de Obama kliek systematisch de DOJ, CIA en FBI inschakelde om Trump’s campagne te saboteren.

De Trump CT Scanner onthulde ook de pathologie van het Washingtons’ militaire complex, reden waarom Trump afgelopen week de minister van defensie Esper en veel van diens kornuiten op straat zette, terwijl in de afgelopen jaren ook de bazen van voornoemde diensten als John Brennan, James Clapper and James Comey genadeloos tegen de lamp liepen, voornamelijk dankzij hun eigen, collectieve, non-stop hysterie tegen Trump. Ook Obama’s ‘betere helft’, de over het paard getilde nouveau riche Michelle Obama heeft er niet de minste moeite mee om de helft van het land ‘hel en verdoemenis’ toe te wensen wegens hun ‘racisme’ en hun stem voor ‘ the status quo, even when it meant supporting lies, hate, chaos, and division.’ Bij de laatste telling bleken dit 73 miljoen Amerikanen te zijn die de lef hadden er een eigen mening op na te houden…

Wat heeft Trump niet op zijn geweten, behalve een hardvochtige racist te zijn? Niemand beschuldigt hem van seksuele indiscreties binnen de muren van het Witte Huis, zoals dat expliciet het geval was bij FDR, JFK of Bill Clinton. Niemand suggereert dat Don or Eric Trump de president naar China vergezelde om privé-miljarden deal te sluiten. Niemand kan Trump ervan beschuldigen dat hij een gepolitiseerde FBI, CIA of een Ministerie van Justitie achter de Biden campagne aanstuurde of betaalde voor een dossier vol leugens over Biden. In de Trump jaren heeft de IRS (belastingdienst) waarschijnlijk zelf zijn dossiers gelekt; in de Obama jaren ging die IRS ook al op illegale wijze achter conservatieve groepen aan om Obama te helpen!

In hun obsessie met Trump, in hun passie om de macht te grijpen en het volk weer te laten zien wie de baas is, om te bewijzen dat Trump slechts een vergissing was en dat zij in feite al die tijd de moreel superieure macht waren, staan zij nu in al hun kwaadaardigheid met hun broek op de enkels te kijk als een stel onscrupuleuze schooiers.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

Wat een geweldig stuk!