Systematische discriminatie bij de overheid

Volgens de senatoren Rosenmöller (GroenLinks) en Jorritsma (VVD) moet door de Eerste Kamer onderzocht worden of systematische discriminatie binnen overheidsinstanties voorkomt. Dat is een geweldig mooi voornemen en moest al veel eerder aangepakt worden.

Afb: Wikipedia

“Mona Keijzer sluit samenwerking CDA met PVV nu toch uit”, tekent het Algemeen Dagblad op 24 juli 2020 op uit de mond van – dan nog – kandidaat partijleider van het CDA, Mona Keijzer. “Kaag sluit PVV en FvD uit” kopt De Telegraaf op 6 september j.l. Wat blijkt: de kersverse D66-leider Sigrid Kaag wil geen politieke samenwerking met PVV en FvD en sluit daarmee meer dan 20% van het electoraat uit. Zomaar wat zaken in de politiek zelf die enig onderzoek verdienen.

“Allochtonen krijgen voorrang bij sollicitatie” lezen we al op 2 november 2016 in het Algemeen Dagblad. De plek waar allochtonen voorrang krijgen, is bepaald geen mineure marktpartij. Het blijkt de gemeente Den Haag te zijn, onder de rook van de parlementsgebouwen dus. Discriminatie vindt dus gewoon onder de neus van het parlement en de senaat plaats.

In de rechtspraak vindt ook discriminatie plaats. Rechter Elianne van Rens gaf in het programma ‘kijken in de ziel’ in 2015 prijs dat “een PVV-er geen rechter zou mogen worden” of woorden van gelijke strekking. Desondanks (of misschien wel met dank aan die vooringenomenheid) werd zij nota bene als rechter aangesteld om de partijleider van de PVV te helpen veroordelen. Het grote aantal rechters met een D66 voorkeur baarde het RD overigens in 2010 al grote zorgen. Het benoemen van rechters is dus klaarblijkelijk een discriminatoire zaak; wie geen lid is van D66 kan naar dat baantje fluiten.

Zogenaamde ‘vluchtelingen’ met een verblijfsstatus krijgen voorrang bij het toewijzen van een huis, wat betekent dat autochtone jongeren soms 10 jaar moeten wachten op een huurwoning. Volgens Ahmed Marcouch, momenteel als burgemeester van Arnhem deelnemend in de politieke banencarrousel, hebben PVV-ers niets bij de politie te zoeken. Die zouden ‘waarden hebben die niet bij de politie passen’.

Discriminatie: het staat er bol van in de wetgevende-, uitvoerende- en rechtsprekende macht en daar zal weinig aan veranderen zolang het linkse incestueuze- en coöpterende smaldeel de lakens daar uitdeelt. Hoog tijd dus om dat eens grondig uit te zoeken…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
a.r.girbes sr
3 jaren geleden

Bij het lezen van het artikel van Ton Nijhof, gingen mijn haren recht overeind staan op grond van de ziekmakende bestuurders die Nijhof noemt.
De portée van het artikel is dat er een sfeer is die zoals Nijhof aangeeft:

***Discriminatie: het staat er bol van in de wetgevende-, uitvoerende- en rechtsprekende macht en daar zal weinig aan veranderen zolang het linkse incestueuze- en coöpterende smaldeel de lakens daar uitdeelt.***.

De laatste zin betreft dus in feite dat er haat is tegen de “democratie” en dat slechts het DDR- gehalte wordt geaccepteerd door de meerderheid in de Tweede Kamer der Staten Generaal.

We zien dus dat een lid van de P.v.d.A, én moslim ons meldt:”** PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch baart opzien door uitspraken over de achtergrond van politieagenten. Nederlanders die de PVV van Geert Wilders aanhangen, zouden ‘niets te zoeken’ hebben bij de politie.***

Met andere woorden: Een moslim maakt nu al uit wie er geschikt is om bij de politie te kunnen werken. Dat hij lid is van de P.v.d.A is de opstap naar de politiek om daar “de zaligheid ” van de Koran te kunnen uitdragen.

Het is de harde consequentie van de immigratie-politiek en de onvoorstelbare naïviteit van ” bestuurders” in het verleden. Wie nu de gesprekken in de Kamer volgt zal ook merken dat Lodewijk Asscher ( P.v.d.A ) als een emotioneel wrak in de Tweede Kamer rondsnuffelde. Asscher is versuft én door zich te vereenzelvigen met de arme immigrant dat hij niet meer weet wat hij zegt.

Dat het CDA zich laat meesleuren met de linkse incestueuze- en coöpterende smaldeel is mij een raadsel. Dat het CDA slechts de macht wil is nu duidelijk, hun principes zijn vloeibaar geworden en daarmede is afscheid genomen van een christelijk moraal en de conservatieve stroming binnen het CDA, CU en SGP. De VVD is inmiddels een linkse partij waar slechts nepotisme en leugens de belangrijkste spelletjes zijn. Dat de VVD goed in de peiling staat maakt mij angstig omdat de massa niet begrijpt wat er werkelijk aan de hand is in Nederland én daarmede dat ook die ” meerderheid” uitmaakt wat goed voor U en mij is, ook al gaat Nederland naar de knoppen.

De aanhef van het artikel is : **Systematische discriminatie bij de overheid” , moet eigenlijk zijn:” De haatdragende emotionele wrakken ter linker zijde van het politieke spectrum, willen U en mij elimineren.”***.

Dat Minister Hugo de Jonge , ( CDA) en Minister Sigrid Kaag( D-66) zo ongelooflijk incompetent zijn en ook niet weten wat het woord ” democratie” betekent is abject te noemen, omdat zij zeer bewust de PVV en FvD uitsluiten van politiek deelname in een coalitie.

Het is een zéér zorgelijke politiek situatie in Nederland.

Ravian
3 jaren geleden

Exact, een diepgaand onderzoek naar grootschalige discriminatie van de autochtone blanke Nederlanders in het algemeen, en de autochtone blanke Nederlanders met een door “progressieven” en andere Marxisten als ongewenst geziene mening in het bijzonder, is al decennia over tijd.
En de verdachten zijn degenen die nu onderzoek eisen naar de behandeling van groepen die in Nederland dankzij hen al decennia lang “positief gediscrimineerd” worden.
Een begrip dat feitelijk gewoon een “contradictio in terminis” is, net zoiets als een levende dode zal ik maar zeggen.
Inderdaad de hoogste tijd dat we daar eens een einde aan maken.