Onze enige middelvinger naar het ‘cultuurmarxisme’

De Nederlandse kiezer loopt gelukkig niet zo warm voor het cultuurmarxisme als de verdwaasde Amerikaanse Democratische Socialisten, maar de grootste gemeenschappelijk deler zijn twee narcistische, moreel corrupte dames genaamd Harris en Kaag, wier verderfelijke persoonlijke ambities geen grenzen kennen. Desondanks is het cultuurmarxisme via de communisten van GroenLinks en de salonsocialisten van de PvdA al veel te ver in onze samenleving geïnfiltreerd en heeft het in premier Rutte een warme medestander gevonden.

Afb: wikimedia

De bron van al het kwaad is de Amerikaanse Social Justice en zoals het er nu uitziet zal slechts Donald Trump in staat zijn deze verloedering van ons beider samenlevingen een halt toe te roepen door te appelleren aan het gezond verstand van de Amerikaanse kiezers, die de linkse terreur niet langer accepteren. Een saillant voorbeeld daarvan in Nederland is de islampromotie van Sigrid Kaag, die zelfs bij de grofste blijken van middeleeuwse terreur het woord islam niet door de strot wenst te persen, integendeel. In zijn ‘Eureka’ toont Charlef Brantz ons nog eens glashelder hoe liederlijke onzin als ‘de kritische rastheorie’ van de daken geschreeuwd wordt door Franse ‘filosofen’ als Foucault, Derrida en Lyotard, uiteraard zonder enige onderbouwing! Daarom horen wij vervolgens slechts de krekeltjes tjirpen… Dàt is cultuurmarxisme: véél gespin maar absoluut géén wol.

Dat het daarbij van levensbelang is dat de taal verkracht wordt heeft George Orwell al lang gesignaleerd met zijn signalering van de fascistische ‘newspeak’, waaraan de psycho Jacques Derrida zich bezondigde. De bloedarmoede van deze hysterie is belichaamd in de dementerende Joe Biden, de door de cultuurmarxisten gegijzelde marionet, die nog een week heeft om uit zijn kelder te kruipen om steeds verder door de mand te vallen, na zijn zwakke vertoning in het laatste debat.

Waar deze extremisten als de dood voor zijn, is dat Trump de lijn van de laatste vier jaren kan doorzetten om de Augiasstal der Democraten in Washington uit te mesten èn om definitief de zieke erfenis van Obama te slopen. Dat zal ook hard nodig zijn in Nederland, waar de ongegeneerde narcist Sigrid Kaag niet aarzelt om samen met haar geestverwant premier Rutte onze samenleving over de rand van de afgrond te duwen.

Daarom is het zo ontzettend belangrijk voor Nederland dat de Amerikaanse kiezers volgende week een enorme dikke vinger opsteken naar het cultuurmarxisme, net zoals zij al in 2016 deden. Frappant is dat de lompe Trump nooit waardering kreeg voor zijn persoonlijke stijl, maar wèl voor het nakomen van zijn beloftes, waaronder het uitmesten van de Augiasstal in ‘the swamp’. Die kiezers waren de linkse terreur zat en wilden een terugkeer naar een normale samenleving, en de kans is niet ondenkbeeldig dat het linkse tuig hun hand wéér eens overspeeld heeft. Trump is geen subtiel figuur, integendeel, maar ondanks zijn botte stijl en dubieuze integriteit kan hij de wereld wéér verbazen, en uit de communistische brand helpen, omdat slechts zijn kiezers de linkse hysterie wéér eens een dikke vinger kunnen geven omdat zij véél te ver zijn gegaan.

Hij is de énige beschikbare middelvinger, ook de uwe!

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
3 jaren geleden

Mocht eventueel Biden toch winnen binnenkort, dan is een afbraakpolitiek te verwachten zoals de afgelopen decennia Californie is overkomen. Aldus de historicus Niall Ferguson: https://www.youtube.com/watch?v=NlygCl8eNOA. Het komt er op neer dat communisten dan in de gelegenheid worden gesteld om de VS af te breken tot het niveau van derdewereldland, en dat en passant islamfanaten zich meester kunnen maken van atoomraketten, om daarmee de rest van de wereld de islamisering op te leggen.

a.r.girbes sr
3 jaren geleden

**De Nederlandse kiezer loopt gelukkig niet zo warm voor het cultuurmarxisme als de verdwaasde Amerikaanse Democratische Socialisten, maar de grootste gemeenschappelijk deler zijn twee narcistische, moreel corrupte dames genaamd Harris en Kaag, wier verderfelijke persoonlijke ambities geen grenzen kennen.** Aldus de heer Dunki.

Columnist Sype Wynia schrijft : “”De ‘inclusieve’ gulheid van Sigrid Kaag kent geen grenzenMinister Sigrid Kaag staat op het punt bijna een miljard euro belastinggeld te verstrekken aan bevriende organisaties. Komende week verdedigt de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking haar begroting voor 2021 in de Tweede Kamer. Hierin is het subsidieprogramma Power of Voices opgenomen. ‘Power of Voices’ sluist de komende vijf jaar maar liefst 825 miljoen […],.

Dat Sigrid Kaag moreel corrupt is, is dus heel duidelijk. Maar, waar blijft de opgestoken vingen van Mark Rutte om de financiële situatie van de Nederlandse burger te beschermen? NIETS VAN DAT ALLES.

Het is dus niet alleen Sigrid Kaag die gebruik maakt van het ” détournement de pouvior en LAK heeft aan de Nederlandse burger. Markt Rutte is zeker ongeschikt nog langer als PREMIER TE FUNCTIONEREN, hij is een absolute lafbek, leugenaar en minacht de Nederlandse bevolking. En dan te bedenken dat de VVD goed in de peiling ligt. Onbegrijpelijk. Absoluut onbegrijpelijk.

Wopke Hoekstra, Minister van financiën, zei immers ook nog dat de schulden die de staat nu maakt moeten worden terugbetaald. Dat betekent dus: DAT DE BELASTINGEN OMHOOG GAAN EN DAT BESEFT DE MASSA NIET . En de salonsocialisten van de P.v.d.A, zijn zo ziek van macht dat de kiezer van de P.v.d.A zich laat inmaken met een dubbeltje meer in het loonzakje maar straks de gehele portemonnaie moet omkieperen.

Nu in corona- tijd komen ook de verschillen boven tafel en dat :” Volgens de heer Dunki;”** Een saillant voorbeeld daarvan in Nederland is de Islam promotie van Sigrid Kaag, die zelfs bij de grofste blijken van middeleeuwse terreur het woord Islam niet door de strot wenst te persen,” **

Het beeld van Kaag is duidelijk. Volkomen ongeschikt Nederland te dienen.