Het ‘recht’ volgens moslims

In Nederland hebben we wetten en wanneer bij toetsing door een rechter het oordeel in het nadeel van de staat is, dan wordt de rechter niet gevangen gezet. In islamitische landen zoals Turkije is dat anders; een rechter in Turkije die een oordeel velt wat de Turkse dictator Erdogan niet bevalt, zie je nooit meer terug.

De Turkse president heeft zijn Franse collega Macron in de gordijnen gejaagd met zijn uitspraak dat de Franse president psychisch niet in orde zou zijn. “Wat is zijn probleem met de islam en met moslims? Op geestelijk niveau heeft hij behandeling nodig,” aldus Erdogan. Een nogal stomme uitspraak aan het adres van de Franse president, wiens land nog nahijgt van de zoveelste islamitische moordaanslag. In reactie op de moord op Paty werden bij tientallen extremisten in Frankrijk invallen gedaan en is het overheidstoezicht op moskeeën en islamitische organisaties in Frankrijk verscherpt. Ook wordt een ruim honderd jaar oude wet herzien om de scheiding tussen kerk en staat in Frankrijk nog strakker te trekken. Dat zou tijd worden, want het aantal islamitische aanslagen in Frankwijk loopt de spuigaten uit.

Macron maakte in een toespraak – waar Turkije kennelijk over is gevallen – onderscheid tussen moslims en wat hij islamisten noemde, zoals de achttienjarige Tsjetsjeen die Paty de keel doorsneed. Erdogan maakt dat onderscheid nadrukkelijk niet en toont zich daarmee een ware ‘islamist’ om in de Franse terminologie te blijven. Er zijn inmiddels boekenkasten volgeschreven met uiteenzettingen die duidelijk maken dat Erdogan in zijn moslimse overtuiging niet alleen staat: er is maar één islam en dat is de islam. Er is maar één smaak binnen de islam en die is barbaars, achterlijk en mensvijandig. Meer smaken zijn er niet, dus alle gekerm over ‘extremisme’ of ‘fundamentalisme’ is klinkklare nonsens. Het bewijs werd wereldwijd ook meteen geleverd: islamieten over de hele planeet werden in moskeeën geprogrammeerd om de straat op te gaan om de aanval op de vrije meningsuiting in te zetten.

Criminele organisatie

Het is opvallend dat islamieten zich wereldwijd totaal geen zorgen lijken te maken over het in naam van hun profeet uitvoeren van walgelijke en laffe geweldsmisdaden, maar hun pijlen nu vooral hebben gericht op de vermoorde leraar die zijn leerlingen de beginselen bijbracht van de wettelijk gegarandeerde vrijheid van meningsuiting in Frankrijk. Blijkbaar is men er in de islamitische wereld van overtuigd dat de Franse wetgeving ondergeschikt is aan de religieuze misvattingen van de moslimse clerus en dat de functies van wetgever, rechtsprekende en uitvoerende macht een kwestie van islamitische eigenrichting is. Een zich als ‘religie’ presenterend organisatieverband die opereert als een fijnmazig netwerk en een liturgie hanteert waarin moord en doodslag rechtvaardig worden geacht om de belangen van diezelfde organisatie veilig te stellen, heeft een naam: een criminele organisatie. Niets meer en niets minder.

Inmiddels hebben een aanzienlijk aantal islamitische junta’s opgeroepen tot een boycot van Franse producten. In die rij heeft zich ook de Turkse president Erdogan geschaard, evenals de ‘bekeerde’ (ex-PVV) Arnoud van Doorn, die de oproep zelfs uitbreidde met het advies om ook Nederlandse producten te boycotten. Ik zou deze Hagenaar adviseren de daad liefst meteen bij het woord te voegen…

Dat gedoe is allemaal prima en wel in het bijzonder als aan die boycot ook de Westerse producten zoals sociale uitkeringen, toeslagen en dergelijke worden toegevoegd. Ook kan men in die islamitische landen overwegen om de export naar Westerse landen stop te zetten en met het oog op het ‘milieu’ kan b.v. olie daaraan toegevoegd worden. Eens zien hoeveel dagen zij dat volhouden onder de hoede van Allah…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel Vink
3 jaren geleden

Een goed artikel waarbij zonder omhaal van woorden wordt neergezet wat het probleem is. (Het komt voor dat ik de artikelen te lang vind, waardoor het aan kracht verliest.)

Neef Jansen
3 jaren geleden

De islam is een vorm van georganiseerde misdaad, en heel de islamitische doctrine, de islamitische geschiedenis en het gedrag van huidige moslims onderschrijft dit. Daarbij is het niet minder een misdaad hoezeer er in de westerse wereld van wordt weggekeken dat de islam zo crimineel en terroristische en destructief is.

Guido O
3 jaren geleden

Uitstekend artikel!

karton
3 jaren geleden

“Het recht volgens moslims” is volledig krom volgens de rest !

Martha
3 jaren geleden
Antwoord aan  karton

Iedereen mag zijn/haar geloof volgen. Maar duw het niet door de strot van een ander?