Pinokkio’s concurrentie

Pinokkio toonde zijn ware aard in zijn verspreking over ‘bekken dicht’. Dat typeert zijn politieke visie  ten voeten uit als het totalitaire baasje dat hij feitelijk is. Niet zo lang geleden heeft hij ook eens laten vallen ‘dat Nederland een door en door socialistisch landje is’. Wellicht een eufemisme, Nederland is in 10 jaren Rutte ‘het meest communistische landje na Noord Korea’ aan het worden.

Afb: Pixabay

In zijn globalisme kent hij geen grenzen in het ‘uitverkopen van onze soevereiniteit’ en het ‘wegpissen van onze overheids- en privé-activa’, nadat hij ons eerst uitgebreid daarover heeft voorgelogen. Navrant is dat Nederland, dankzij zijn visieloze ‘leiderschap’, al jaren de dubieuze faam geniet één der snelst groeiende narcostaatjes op het noordelijk halfrond te zijn, waaraan hoegenaamd niets gedaan wordt. Over onze gestaag minderende veiligheid en rechtszekerheid hoort u geen mens in de 2e Kamer. Dat onze rechtszekerheid meer en meer uitgehold wordt in het meten met twee maten (o.a. affaires Wilders, Grapperhaus en Akwasi) èn dat hij ook de consolidatie van de greep naar de macht door de, grotendeels moreel corrupte, staande en zittende magistratuur van politiek linkse signatuur toestaat, wordt door het corrupte Kartel en idem Media onder het kleed geveegd. Dat onze veiligheid door linkse globalisten als D’66 en GL volkomen ondergeschikt is gemaakt aan hun ideologische hersenspinsels deert Rutte niet. (Marokkanenprobleem? Welnee: dat zijn slechts ‘losgeslagen jongeren’… Kous af!). Hoezeer onze woningmarkt en infrastructuur onder druk staan dankzij ongeremde migratie zoals de V.N. en de E.U. voorstaan, en de bedreiging daarvan voor onze veiligheid en eigen cultuur, ontgaat hem.

Sleutelwoorden lijken slechts ideologische credo’s  uit het Communistisch Manifest als ‘klimaat’ en ‘corona’ te zijn. Het is zaak dat de kroegen om één uur i.p.v. twee uur ’s nacht dichtgaan (als blijk van de diepe inzichten van onze ‘grote roerganger’). Maar er is een ideologische kaper op de kust voor de glansrol van Pinokkio. Zij gaat zich nu manifesteren in het nieuwste boerenbedrog van de EU, die brutaal probeert met hun Marrakesh II concept het oude continent volledig te ontwrichten, tot vreugde van deze proto-fascist Sigrid Kaag – Rutte’s ideologische hulpje in zijn crypto-communistische staatshuishouding. Zij wil zelfs ‘Nederland opheffen’ en wellicht bevolken met haar Arabische vriendjes, voorzover dat nog niet het geval is; Coudenhove Kalergi leeft…

Als toppunt van achterbaksheid probeerde zij, toen Thierry Baudet haar daarover aan de tand voelde, George Soros, de grootste sociopaat van de westerse wereld, te presenteren aan een grotendeels ignorante 2e Kamer als een filantroop. Je moet maar lef hebben. Over deze overjarige fascist heb ik meermaals geschreven, o.a. in ‘Soros begint het een beetje te verliezen’(d.d.20.06.’18).

 Sindsdien heeft Sigrid’s favoriete sociopaat ‘en passant’ geprobeerd Hongarije en de Balkan te annexeren en hij heeft ook, jarenlang, de verkiezingscampagne’s van linkse activisten in de Amerikaanse rechterlijke macht gefinancierd. Nu zien wij de gevolgen, waardoor hij tientallen politiek extremistische O.v.J’s in zijn zak heeft, die anno 2020 weigeren om honderdduizenden plunderaars, moordenaars en relschoppers te dagvaarden omdat George Soros meent op deze manier de herverkiezing van Donald Trump te kunnen dwarsbomen.  Dat is Sigrid’s favoriete sociopaat filantroop!

Wat hebben Pinokkio II en I gemeen?  Zij staan allebei voor de ideologische hersenspinsels van D’66, zij willen allebei premier worden, zij zijn beiden grove leugenaars en geen van beiden heeft ooit een vak geleerd. Onze communistische toekomst is in goede handen, of toch maar liever een zakenkabinet?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
3 jaren geleden

Pinokkio zou beter zélf z’n bek kunnen én moeten dichthouden, want wat dáár uit komt is niet veel fraais.
Deze nietsnut, die bij een “moeilijke” vraag steeds weer kwaad wordt, is beslist NIET de mp van álle Nederlanders, zoals hij zichzelf ooit graag etaleerde.
Hij liegt en bedriegt “álles aan elkaar”, roept een keer “sorry” en verdwijnt vals grijnzend naar z’n achterkamertje. Deze figuur heeft van NL een armzalig derde-wereld-landje gemaakt, bezaaid met voedselbanken, met onder bijna iedere brug een dakloze NL’er, smijt met ónze miljarden naar diverse buitenlanden maar heeft zg géén geld om in óns landje enige veiligheid te bieden aan de bevolking. Dit minne mannetje doet niks anders als Adolfina Merkel naar de ogen kijken en precies uitvoeren wat zij eist ! Deze Rutte zit al 10 jaar te lang in de “leiding” van NL.
Even een Rutje : sorry Rutte , ik had andere woorden moeten gebruiken !