De vaccin Guerrilla van Gates c.s.

In de twee vorige artikelen werd benadrukt dat in de Verenigde Staten vaccinproducten vrijgesteld zijn van product aansprakelijkheid. Dus als het vaccin aanvallen, verlammingsverschijnselen, en dergelijke veroorzaakt, zijn de producenten als groep niet aansprakelijk.

Bill Gates. Afb: Wikimedia-commons

Deze bedrijven hebben eveneens een vrijstelling voor doorgevoerde controleproeven die op incidentele basis worden doorgevoerd. Ze zijn ook vrijgesteld van de plicht om te bewijzen dat hun producten doen wat ze zeggen te zullen doen en hoeven alleen te aan te tonen dat hun vaccin antilichamen aanmaakt.   Maar de aanmaak van antistoffen betekent niet dat een persoon immuun is.  

Gates lijkt een beetje op Joe Biden

De inkt was spreekwoordelijk nog niet droog of er kwam op de Amerikaanse website themarshallreport.wordpress.com een artikel uit april 2020 over Robert Kennedy Junior voorbij tuffen met de titel “Robert Kennedy Junior challenges Bill Gates Global Vaccines Policy”. 

Het artikel start met de volgende observatie:

Most have seen the video where Bill Gates arrogantly boasting about how President Trump asked him (Gates) about the idea of having Robert Kennedy look into the safety and he said “no that wouild not be a good thing”.That reminded of the famous Biden footage where Joe (Biden) pompously bragged about how Ukraine was not going to get their money unless they fired the prosecutor and dam guess what ….he was fired. Both braggung statements  were foolishly made in front of their peers who share the same global ideals and do the work for their puppet deep state masters “.

De video van Joe is herhaaldelijk tegen het licht gehouden en zijn verstrekkende domheid is diverse keren bewezen en bevestigd. Niet alleen door die ene video. Bill Gates blijkt zo vol van zichzelf te zijn dat hij de intenties van de Amerikaanse president niet serieus nam en dacht dat hij met zijn vaccinatie producties en testfasen in India en Afrika tot in de lengte der dagen op dezelfde voet verder kon gaan. Hij was ervan overtuigd dat de Amerikaanse overheid hem geen strobreed in de weg kon en wilde leggen. Hij had immers het Amerikaanse Congres, de NIH, WHO en UNHCR in de linkerbroekzak en in de rechterbroekzak Europese beleidsbepalers in Brussel, Parijs, Berlijn, Rome en zelfs van dat land dat niet meer dan een stipje op de landkaart is.

Robert Kennedy de veilige vaccin Tsaar

Robert Kennedy Jr (1954)[i].

In 2018 won Kennedy een rechtszaak tegen Monsanto. Bij die rechtszaak stond de vergiftigende werking van het onkruidverdelgingsmiddel Round up centraal. Monsanto werd door de rechter veroordeeld tot een schadevergoeding van M$289 aan een tuinman. Het bedrag was zo hoog omdat Monsanto ook veroordeeld werd voor frauduleus handelen. Bewezen werd dat Monsanto al decennia op de hoogte was van het kankerverwekkende effect van het middel en niets gedaan heeft om dat te elimineren.

Trump had in de eerste weken van zijn presidentschap aangekondigd om een onderzoekscommissie in te stellen om de (on) veiligheid van vaccins diepgaand te onderzoeken en had Kennedy gevraagd die Commissie te leiden. Dat voornemen hoewel lang door het Congres geblokkeerd, is in 2019 gerealiseerd. De voor de politieke wereld onberekenbare Trump deed juist dat wat de grote Gates hem had afgeraden: hij stelde Robert Kennedy Junior aan om een uitgebreid onderzoek te doen naar de veiligheid van (vooral door Gates farma instanties) ontwikkelde vaccins voor de gezondheid van de doorsnee burger in de Amerikaanse samenleving.

Wetsschending door een ministerie

Niet lang na zijn aantreden scoorde Kennedy groots in een rechtszaak over vaccin veiligheidschendingen die hij aanspande tegen de Amerikaanse Overheid.  Hij kwam tijdens de rechtszaak met bewijzen dat de Amerikaanse overheid ruim dertig jaar die medicijn – en vaccinveiligheid bewust had genegeerd en geen poot had uitgestoken om ervoor te zorgen dat het jongste segment van de Amerikaanse samenleving op een veilige manier geïmmuniseerd werd.

Het verantwoordelijke ministerie – Department of Health and Human Services (DHHS) – bleek in de achterliggende 30 jaar stelselmatig de 1986 National Childhood Vaccine Injury Act geschonden te hebben. Door die wet is DHHS verantwoordelijk voor de effectieve werking en veiligheid van ontwikkelde, beschikbare en toegediende geneesmiddelen in het algemeen en vaccins in het bijzonder. Voor de rechtbank kon DHHS niet bewijzen dat zij niet in gebreke was gebleven. Geen enkel rapport – dat om de twee jaar aangeboden had moeten worden – kon worden overgelegd. Geen enkele informatie waaruit bleek dat het ministerie maatregelen had genomen om de veiligheid van jonge Amerikanen te handhaven laat staan te verbeteren. Geen enkel rapport!

Tijdens het verloop van de rechtszaak werd het duidelijk dat DHHS zich juist sterk had gemaakt voor de groei van het aantal vaccins op de farmaceutische markt en zich had geconcentreerd op de bestrijding resp. inkapseling van beweringen dat een op de markt gebracht vaccin schadelijk zou zijn. Om te kunnen voorkomen dat binnen het raamwerk van het National Injury Vaccine Compensation Program substantiële schadevergoedingen betaald zouden moeten worden. Het ministerie had niet het jongeren segment van de Amerikaanse samenleving, maar de vaccin industrie van Gates c.s. beschermd. Het ministerie bleek een beschermende rol te spelen voor de mondiale farma maffia.

Misbruik door de farma industrie

Kennedy openbaarde op Instagram de volgens hem werkelijke motieven van Bill Gates c.s en noemde dat Gates’ Vaccine Dictatorship Plan. Enkele uitspraken uit dat instagram bericht onderbouwd door misstanden in Afrika, India die in eerdere artikelen zijn neergepend, verduidelijken zijn mening. :

Gates obsessions with vaccines seems fueled by a messanic conviction that he is ordained to save the World with technology and god-like willingness to experiment with the live of lesser humans (en de meetlat is Bil Gates)”

“in 2010,Gates committed $10 billion (miljard) to the WHO promising to reduce the population , in part, through new vaccines. A month later Gates told a Ted Talk that new vaccines could reduce the populations….Global Public Health advocates  around the World accuse Gates of hijacking WHO’s agenda away from the projects that are proven to curb infectious  diseases as clean water, hygiene, nutrition, and economic devlopment. They say he has diverted agency resources to serve his personal fetish: good health comes only in seringe.”

“In addition to using his philanthropy to control WHO, UNICEF,GAVI en PATH, Gates funds privat pharmaceutical companies that manufacture vaccinse and a massive network of pharmaceutical industry front groups that broadcast deceptive propaganda, develop fraudulent studies, conduct surveillanceand psychological operations against vaccine hesitancy and use Gates’power and money to silence dissent and coerce compliance. In this recent nonstop Pharmedia appearances, Gates appears gleeful that the COVID-19 crisis will give him the opportunity to force his third World vaccine programs on American children”

Kennedy is ook auteur van het Boek “Thimerosal’ dat gaat over kwik-adjuvans in bepaalde vaccins. Voor de bewijsvoering in zijn boek gebruikte hij conclusies van 400 wetenschappelijke studies, die de giftigheid van kwik aan de kaak stelden en vaststelden dat farmaceutische industrie en politici ondersteund door een kwaadwillende en polariserende media zich routinematig bedienden van fraude, corruptie, druk en censuur om hun doelen te bereiken.

Framing van het kritische segment

Zelfverklaarde experts als Fauci en Birx surfen dankbaar mee op de golfslag van Gates vaccin schip. Zij maken de weg vrij voor de ondersteuning van een beleid dat vaccins beschouwt als de wetenschappelijke medicijnen toekomst en plaveien de route voor de groeiende invloed van de schipper van dat medicijnen schip op het (inter) nationale gezondheidsbeleid: Bill Gates. Zij hebben in de achterliggende maanden de ruimte en de macht gekregen om te rommelen met statistieken, vaccin verwachtingen en maatregelen om het COVID beest te temmen. Personen die er anders over denken werden en worden belachelijk gemaakt, in de hoek gedrukt en als het even kan de nek gebroken. Die inspanningen worden krachtig gesteund door het propaganda verkondigende deel van de gevestigde media.

En in Nederland?

Ook in Nederland kan men de sporen van die vaccinlobby duidelijk herkennen. De steeds ongeduldiger wordende samenleving wordt diverse keren geconfronteerd met maatregelen om de maatregelen die de initiële maatregelen moesten afdwingen, uit te voeren. Tegenstrijdige berichten over de wel of niet besmettingsgevoeligheid en virus verspreiding va/door jongeren; de effectiviteit van het mondkapje; het richten op de wereld buitenshuis terwijl besmettingshaarden vooral binnenshuis ontdekt zijn; wel of niet doorluchten; discriminatoire verdeling van testmateriaal; medische personeel dat zich uit de naad werkt en alleen vrijblijvend beloond wordt met applaus, omdat er niet meer in de politieke beurs zit. Maar wel meer geld naar Zuid Europa en Brussel. Wie het begrijpt mag zijn vinger opsteken. 

Ondertussen verkeert de economie in een neerwaartse spiraal, zijn de criteria om wel of niet overheidssteun te krijgen duister; gaan kleine ondernemingen op de pot wordt en krijgen toeschouwers bij sportwedstrijden van een Minister-president te horen dat zij gewoon “hun bek moeten houden”. Pa zegt tegen zoon en/of dochter: “ juich jij even voor mij”. Tegenstanders en aanhangers van door de regering aangekondigde maatregelen verketteren elkaar. Het gaat prima met de tolerantie en de vrijheid van meningsuiting in Nederland

Er zijn momenten – en die nemen met de dag toe – dat ik wens dat het advies van de Minister-president voor langere tijd wordt opgevolgd door hemzelf, raaskallende politici, verdwaalde mediavertegenwoordigers en egocentrisch denkende en handelende Nederlanders die met hun gezicht twee keer op het scherm zijn verschenen en ineens als een bekende Nederlander beschouwd willen worden.

Daarom schakel ik meer dan me lief is de TV uit en luister op mijn DAB radiootje hoofdzakelijk naar Sjaak Bral, Justin Verkijk en hun Haagse collegae van Radio West. Haagse humor, hard en raak, die geen enkele overeenkomst heeft met observaties en uitspraken van mannen en vrouwen die zich schichtig door de gangen van de Tweede en Eerste Kamer bewegen.


[i] Zoon van Robert en Ethel Kennedy, Amerikaanse advocaat, milieuactivist, publicist, radiopresentator en anti-vaccinatie activist


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

“Gates lijkt een beetje op Joe Biden”

En Gates lijkt heel erg veel op Josef Mengele.