Bek houden!

De EU zet de aanval op onze vrijheid onverminderd voort, reden waarom Nexit steeds urgenter wordt.

Afb: Pixabay

Op 1 december 2018 schreef ik in ‘Marrakesh’ over de omslag naar mondiale ‘Realpolitik’ toen de hoop op de Arabische lente verwelkte, de hel losbrak in Syrië en de massale vluchtelingenstroom naar het westen zich in beweging zette. Maar onze premier ging tegen de stroom in door een puur subversief akkoord – in de wandeling genaamd ‘Marrakesh’ – uit het rovershol der Verenigde Naties, waaraan geen amendementen konden worden toegevoegd, te  ondertekenen met zijn beruchte inlegvelletje.

‘Marrakesh’ is een symptoom van een ontspoorde ideologie van lieden met glazige oogjes, kampioenen van Utopia met mensenrechten die (veel te) vaak slechts door profiteurs en activisten, in het bijzonder tegen de Westelijke Democratieën, werden misbruikt sinds het einde van de koude oorlog. Het idealistische Westen begon toen, met sterretjes in de ogen, buitenlandse politiek te bedrijven op de typisch salonsocialistische wijze: suffe ideeën lanceren en onrealistische verwachtingen creëren, om er vervolgens geen enkele follow-up aan te geven ter implementatie in de ijdele verwachting van deze wereldverbeteraars dat de wereld er daardoor op zou vooruitgaan, resulterend in dit rampzalige Marrakesh-waanidee dat de deur wagenwijd openzet voor de invasie der barbaarse horden.

Diverse” EU Leden weigerden ronduit om Marrakesh te tekenen, ook al zou dit ‘niet juridisch bindend zijn’, maar deze premier had er niet de minste moeite mee – helaas – om zijn ziel te verkopen aan een moreel en financieel corrupte papieren tijger. Aan een Luilekkerland voor derde wereld bureaucraten – net als dezelfde ondoorzichtige kliek parasieten in Brussel – die toekeek hoe er chaos in de wereld ontstond en er met dit ‘Marrakesh pact’ nog eens een schepje op deed!

Het ‘Marrakesh-pact’ is een levensgevaarlijke bron van ergernis en frustratie omdat het zo uiterst wollig is maar de potentie heeft om in verkeerde – lees links-activistische – handen tot een tijdbom te worden, een tweetrapsraket die onherroepelijk in werking treedt als het ‘goede populisme’ daar geen stokje voor steekt. De UN is een héél verkeerde, moreel failliete organisatie die niet moet pretenderen om de wereld wéér een keertje te gaan verbeteren en onze gevaarlijke en opportunistische Minister-president moet eens met twee voeten op de grond gezet worden.

Maar nu komt de Brusselse aap uit  de mouw met een voorstel om een tweede Marrakesh te accepteren, dat wèl bindend zou zijn! De ervaring leert dat alles wat fout kan gaan bij de inburgering inderdaad fout gaat, want wat de verblinde globalisten weigeren te erkennen is dat er op de Griekse eilanden meer noord- en centraal Afrikaans potentiëel criminele en per definitie nutteloze gelukzoekers zitten dan Syrische vluchtelingen. Een gezond principe, dat als een huis zou moeten staan, is dat  ‘inburgering  een brengschuld der migranten is’. ‘Ten eerste hebben wij zulk rifraf niet nodig, integendeel, ten tweede moeten wij het D’66 en GL niet toestaan om hen nog eens extra te knuffelen en, nog veel erger, hun patriarchale structuren als deel van hun culturele of religieuze identiteit te rechtvaardigen.

Het zijn altijd weer deze  ‘regressieven’ die zich als ‘progressief’ presenteren zonder enige constructieve invulling daaraan te kunnen geven. De obligate ‘Multi-culti-kul’, die geen enkel respect voor eigen cultuur, normen en waarden kan opbrengen, wil q.q. deze chaotische parallel-samenlevingen op hun krampachtige wijze als ‘gelijkwaardig’ pousseren tegen beter weten. Maar willen notabene onze ‘progressieven’  werkelijk hun patriarchale structuren accepteren? Geweld tegen kinderen die niet vijf keer per dag in het stof willen bidden? Eerwraak en eermoorden? Hoofddoeken-dwang? Scholiertjes die flauwvallen van de honger omdat zij moeten vasten? Meisjes die geen zwemles mogen hebben?’

De ‘Multi-culti-kul’ der verblinde islamisten in Brussel probeert nu schaamteloos hun onrealistische wensdroompje door te drammen met Marrakesh II, maar mag het Nederlandse volk zich nu eens uitspreken in plaats van wéér door Mark Rutte en zijn globalisten van D’66 verraden te worden? Nexit wordt een imperatief voor overleving van onze samenleving, aan de poten waarvan zijn totalitaire vriendinnen op de Ministeries van Binnenlandse Zaken (Ollongren) en vooral BH&O (de protofascist Kaag) energiek zitten te zagen.

Hij en zijn linkse vriendinnetjes hebben geen enkel constructief plan, behalve ‘de grote reset’ (https://stoppingsocialism.com/2020/06/global-reset-climate-change/) en borduren slechts voort op een uitzichtloos dogma, zonder enige binding naar ‘het volk’ dat, zoals nu eindelijk duidelijk wordt, vooral ‘zijn bek moet houden’!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
3 jaren geleden

Marrakesh verdrag teken terwijl je weet dat de meerderheid van de bevolking tegen is, dat landverraad pur sang !

Ravian
3 jaren geleden

De ondemocratische EU wil een federale staat worden en de autochtone Europese volkeren lopen daarbij in de weg.
De Europese culturen en etniciteiten moeten dus vernietigd worden middels ongelimiteerde immigratie van volkeren die de autochtone Europese volkeren vijandig zijn.
Het is gewoon een trage vorm van etnische zuivering en genocide die hier geïmplementeerd wordt, en de schuldigen dienen dus voor een tribunaal gebracht te worden om hun verantwoording hier voor af te leggen.
Dan praten we dus over de VN, de EU, en alle nationale politici die met deze criminele organisaties collaboreren.
Het hele zooitje hoort op het schavot thuis.

Neef Jansen
3 jaren geleden

Ik vraag mij af waarom niet heel die Linkse Kerk naar Afrika en de islamitische wereld verhuist in plaats van Afrika en de islamitische wereld naar de westerse wereld te transporteren. Die Frans Timmermans en Angela Merkel en Macron en Trawanten, volgens mij voelen die zich prima in Pakistan of Saoedie Arabie of Jemen of Indonesie of Libie of Algerije of wat dan ook aan dysfunctionele schurkenstaat en anti-mens-cultuur. Ga daar fijn zeggen, Timmerfrans, dat de cultuur te islamitisch is en meer diversiteit behoeft en dat nodig de grenzen open moeten voor de import van vele miljoenen mensen vanuit laten we zeggen heel Latijns-Amerika en Azie.

henk
3 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

Een oud KGB agent heeft eens gezegd.
Als je Europa kapot wilt hebben dan moet je het eerst gaan demoraliseren daarna destabiliseren . Dan nog zes maanden crisis en de appel valt dan zo van de boom.
En zo is het gegaan.