Baudet vermoorden

Dat de scholen doordrenkt zijn van communistische (vermomd als ‘socialisten’ en ‘goedmoedige-groenen’) docenten is al geen openstaande vraag meer. Op de Haagse Hogeschool fantaseerde een docent in één of ander ‘isme’ openlijk over een moord op FvD-leider Baudet, want die zou op Hitler lijken en dan mag het kennelijk.

Baudetbedreigster Mila v.d. B.
(Afb: screenshot AD-video.

“Als je Hitler wel mag vermoorden, waarom zou je Baudet dan niet mogen vermoorden?” Dat lijkt een even interessante vraag als “Als je Pol Pot mag vermoorden, waarom zou je mij dan niet in de lengte doormidden zagen?” Deze docente begrijpt kennelijk nog niet zo goed dat de socialistische Hitler (Nazi = Nationaal-Socialist en dat is niet bijster ‘rechts’) bepaald niet veel met Baudet gemeen kan hebben gehad. Desondanks krijgen de MSM het nog niet voor elkaar om deze vergelijking van de docente in de juiste context te zien; ‘Hoewel de uitspraken uit een bepaalde context zijn getrokken – het is niet duidelijk waar het betoog van de docent over ging – haalt Forum voor Democratie alvast hard uit’, meldt bijvoorbeeld het AD. Het AD kortom, lijkt de docente alvast vrij te pleiten en de oorzaak van alle ophef juist bij het FvD te leggen. Een staaltje vooringenomen ‘verslaggeving’ dus.

Op 25 mei 1939 – een jaar voorafgaand aan de Duitse inval in Nederland dus – meldde het toenmalige ‘Volksdagblad’ dat een predikant het ‘bevriende staatshoofd’ Adolf Hitler beledigd zou hebben, hetgeen uiteindelijk niet vastgesteld kon worden. Het enkele feit dat het verboden was en aangeklaagd werd, is echter onmiskenbaar. De vraag aan de docente en het AD is dus “als Hitler niet beledigd mocht worden, mag ik dan eigenlijk wel voorstellen een Nederlands politicus neer te schieten?” Als onze overheid namelijk van mening was dat het FvD een partij was die Nazistische sympathieën aan zou hangen, dan was die partij juridisch geen lang leven beschoren. Daar zijn we natuurlijk geen docente in één of andere bullshit-opleiding voor nodig. Bovendien: welke programmapunten heeft het FvD overgenomen van de NSDAP?

Iedere Nederlander mag denken en vinden wat ‘ie wil, maar op het moment dat er openlijk gefantaseerd gaat worden over het doodschieten van politici dan moet de rechter ingeschakeld worden, ook al is dat lastig als het tuig uit de linkerbroekzak van politieke partijen komt. Wilders en Baudet zijn de meest bedreigde politici van dit moment en dat is merkwaardig als je GroenLinks (vglk: Pol Pot) en Denk (vglk: Mohammed) politici voor het oprapen hebt.

Misschien toch eens aan de ‘docente’ vragen, of je daarover vrijelijk kunt spreken of schrijven?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

Op 14 april 2000, schreef wijlen Prof dr. Bob Smalhout in zijn column dat er in Nederland tweeënhalf miljoen mensen met een psychische storing wonen. Ik heb deze column ook al eens eerder aangehaald. Wat we nu bijna iedere dag meemaken, is dat velen denken zich een “krankzinnige” uitlating te kunnen permitteren om in de “belangstelling” te kunnen staan. Het is “onhaalbaar” voor alle ” niet welgevallige” statements” de rechter in te schakelen. Immers: Het zal een van de incidenten zijn die uit de koker van een ” niet volwassen individu” komt en zijn gevoelsleven hem noopt eens lekker op te vallen. Maar dat DOCENTEN in hun ” fantasie zo ver gaan dat ze ” menen ” daarmede de mede linkse medestanders te kunnen paaien is van de zotte. Het blijkt maar weer eens dat de afgelopen 40 jaar het onderwijs tot een schokkend laag niveau is gezakt en dat de “mammoetwet van 1968″ daar debet aan is, Immers:” Iedereen moest en zou moeten kunnen studeren. Sociale wetenschappen en psychologie waren zeer intrek. Het was de tijd van de “zelfverloochening” omdat ” het management” zonodig alle mogelijke beroepen een Engelstalige ” opsmuk” gaf. Hoe mooier de titel hoe belangrijker men zich voelde.
Dat Smalhout in het jaar 2000 die opmerking maakte was omdat hij toen al begreep dat het met het ” geestelijke volksgezondheid” niet goed zou gaan en het onderwijs regelmatig vol zat met incidenten.
Nu met de ongecontroleerde immigratie, de demografische verschillen heel duidelijk in het voetlicht komt te staan, zullen ook de onderliggende verhoudingen zich scherper aftekenen.
Ik ben bang dat we nog lang met een “onvolwassen” deel van de bevolking zullen moeten leven. Immers.Wij kunnen geen leiding verwachten van figuren als Mark Rutte, Jesse Klaver, Rob Jetten, Ferdinant Grapperhaus, Wopke Hoekstra, Segers, Arie Slob en vele anderen……… !!!

Ravian
3 jaren geleden

Lieden met dergelijke extremistische ideeen horen niet in het onderwijs thuis.
En lieden die dergelijke extremistische ideeen op hun leerlingen pogen over te brengen horen in de bak thuis.
Maar er zal in het linksdraaiende OM wel weer een linksdraaiende OVJ gevonden worden die de zaak onder het tapijt schuift, en anders wel een rechter die de zaak naar de prullenbak verwijst.
Waarbij de media dan wel weer het benodigde rookgordijn op trekt.
Ik vraag mij wel eens af hoe lang het domme stemvee dit soort zaken eigenlijk nog blijft tolereren.