Wie redt ons van het Marxisme?

Hoe kan het zijn dat wij als zwijgende meerderheid in een democratische rechtsstaat ons laten ringeloren door een groepje desperado’s. Leeghoofden die individueel niets te melden hebben, maar zich collectief schuimbekkend van religieuze razernij tegen de rest van de samenleving keren? U kent het antwoord.

Afb: Wikimedia-commons

Maar, vraagt u zich toch eens af waarom u zich wèl, héél vroom, bekent tegen ‘bullies’ op de scholen of op het werk, maar waarom u niet thuis geeft als onze sociale cohesie op straat en op het internet verscheurd dreigt te worden door nitwits die als een reïncarnatie van de Gestapo tekeer gaan.

Vraagt u zich dan ook eens af hoe het mogelijk is dat onze opportunistische premier zich ongegeneerd achter dit soort idioten schaart omdat hij daar een politiek slaatje uit kan slaan, maar daarbij willens en wetens riskeert dat onze rechtsstaat door het recht van de sterkste – of van de grootste schreeuwlelijken – verkracht wordt. Vraagt u zich wel eens af hoe breekbaar het democratisch goed van die rechtsstaat is, of het niet hoog tijd wordt dat er een heldere, rationele reactie komt vanuit het maatschappelijke midden? Wij zien lijdzaam toe hoe Social Justice Warriors, op zoek naar een identiteit bij hun gebrek aan positieve, constructieve kwaliteiten, religie vervangen door de seculiere religie van het Marxisme.

Dat zij nu onder de verraderlijke vlag van ‘woke’ varen is camouflage, ook al klinkt dit alsof het uit een onschuldige kleuterklas stamt. Het geestelijk niveau van de SJW correspondeeert daar weliswaar mee, maar hun gevaarlijke origine ligt bij Gramsci en de Frankfurter Schule. Zij zijn niets meer dan leeghoofdige anarchisten die zo hun trieste bestaan inhoud willen geven in hun missie om hun religie, hun waarheid, aan de man te brengen. Goedschiks, of liefst, héél erg kwaadschiks. De door George Soros gefinancierde Antifa en de terroristen van BLM hebben in hun Marxistische indoctrinatie opgepikt dat het blanke ras schuld heeft aan ‘de erfzonde’, te weten onze blanke huid en er gaat natuurlijk niets boven discriminatie tegen passieve blanken. Navrant is echter dat de meeste leeghoofden die lopen te demonstreren met BLM spandoeken pukkelige jonge meisjes schijnen te zijn die slechts andere leeghoofden in de USA imiteren, terwijl zij van racisme en slavernij geen weet hebben, en vervolgens braaf op D’66 en GL gaan stemmen. Zie daar de bondgenoten van onze opportunistische premier, die dit kennelijk entameert.

Vroeg u zich ooit af of de klimaatzwendel, waaraan onze kritiekloze regering van harte meedoet, werkelijk gebaseerd was op objectieve wetenschap, of knaagde er ergens toch het gevoel dat de ‘woke’ wetenschap iedere vorm van objectiviteit overboord gooide omdat het slechts om macht gaat? Ik schreef recentelijk over George Orwell en diens protagonist in ‘1984’, Winston Smith die werkt voor het ministerie van de waarheid, waar hij de historie aanpast aan de propaganda van de partij. Dit spoort met het Marxistische ‘woke’ gezwam, waarin geen plaats is voor objectiviteit. Zij hebben een ‘idée fixe’ gecreëerd die de blanke man – uiteraard zo’n enge heterosexueel – bovenaan de maatschappelijke pyramide plaatst, vanwaar hij alle ‘slachtoffers’ onderdrukt. Daar heeft ‘woke’ de laatste jaren hard aan gewerkt, met hun eindeloze lijst van ‘slachtoffers’ die uiteraard minimaal homofiel zijn en een gekleurde huid hebben, en daarbij last hebben van meer dan honderd verknipte ‘gender varianten’ en zowel achtergesteld als onderdrukt zijn.

In goed Nederlands, een indrukwekkende collectie kneuzen. Ik heb zelf vele jaren in de schoolbanken naast zwarte klasgenootjes gezeten die er niet voor aarzelden om mij voor ‘stomme neger’ uit te maken, ondanks mijn blanke huid, als ik verzuimde een makkelijke voorzet in de touwen te jagen. Maar het is kennelijk uitgesloten dat ik mij ook maar enigszins in de gedachtenwereld van die jongens en meisjes kan verplaatsen. En dat wordt allemaal aangedragen door minderjarige, blanke idioten die de eerste vrouwelijke premier van Nederland willen gaan leveren, alsof het nu nog niet erg genoeg is…  Misschien heeft iemand ergens nog een èchte kerel voor dit ‘prachtige land’?

Waar het hen om gaat is dat, in hun demagogie, het niet mogelijk is dat er enigerlei nuttige communicatie tussen blank en zwart tot stand mag komen. Dat wordt allemaal gestimuleerd door ene Robin DiAngelo, over wie ik schreef op 17 juli jl. in ‘vrouwen zijn vaak erger dan mannen’. Deze linkse  dweper had als variant op ‘white supremacy’ ook ‘white fragility’ bedacht, in een discours dat sterk lijkt op onze SJW ster uit Suriname Gloria Wekker. Dit soort ‘post moderne semi-intellectuelen’ zijn werkelijk te dom voor woorden, dus ‘woke’ drinkt hun nonsens in als God’s woord in de spreekwoordelijke ouderling. Al die ‘slachtoffers’ zoeken wanhopig naar een beetje inhoud in hun trieste levens in hun emotionele instabiliteit.

‘Woke’ is een levens-elixir voor kneuzen, maar hun geleuter over slavernij is onuitstaanbaar dom. Alleen al het uitstekende artikel Het tweezijdige verdienmodel d.d. 22 juli jl. van Charlef Brantz schiet al deze semi-intellectuele hersenspinsels in vlammen af. Redelijk praten met deze ‘slachtoffers’ is uitgesloten omdat zij in hun seculiere religieuze fanatisme ‘altijd gelijk hebben’ en dat moeten wij nu eenmaal accepteren. Los daarvan is hun primitieve vakjargon dermate onbegrijpelijk geworden dat de door George Orwell gesignaleerde ‘newspeak’ kennelijk al ingeburgerd is. Wij spreken reeds twee verschillende talen en logica is in hun seculiere religie vervangen door emotie. Wat zij ‘vinden’ is maatgevend, dus probeert u vooral niet te begrijpen hoe de ‘blanke suprematie’ werkt, dat wordt hoofdpijn…  In hun nihilisme zult u geen rationeel argument herkennen, want dat is er niet.

Er zijn slechts goede, ‘woke’ mensen – gemaskerde misdadige AntiFa  yoyo’s en suffe negers die Zwarte Piet in zijn gezicht gaan trappen – en slechte mensen zoals u en ik, dus het wordt de dictatuur van Utopia of niets. In feite zijn zij net zo onwrikbaar overtuigd van hun eigen gelijk als de Islam, dus dan weet u het wel. Ook de historie moet uitgewist worden, net zoals Josef Stalin dat deed. Maar vraagt u zich wel eens af of ook u deze levensgevaarlijke fascistjes in spe voldoende weerwoord geeft? Zij worden steeds overmoediger omdat zelfs premier Rutte bij de BLM in bed gaat liggen, maar wie geeft er eens een goede schop onder, wie beschermt ons tegen het Marxisme?

Van onze premier hoeven wij niets te verwachten, behalve dat hij zich wanhopig aan het pluche vastklampt en onze pensioenpotten aan Macron uitlevert. Dus stuurt u hem toch snel de laan uit en zet u de deur open voor iemand die respect heeft voor onze rechtsstaat, voor onze cultuur en die ons bevrijdt van het Marxisme.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
2 jaren geleden
Anders
2 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

@r dunki
Reden temeer om een eigen set normen, waarden en uitgangspunten te hebben waarmee we onze kinderen een alternatief kunnen bieden tegen het gif van links.

Tubal Kain
2 jaren geleden

Jammer dat mijn reactie niet is goedgekeurd.

Beheerder
2 jaren geleden
Antwoord aan  Tubal Kain

Welke?

Anders
2 jaren geleden

Hoe vaak hebben we niet gehoord dat verandering via het onderwijs moet komen. De VN, EU, onze Eerste Leugenaar, en vele anderen wijzen ons er met regelmaat op. Ondertussen wordt zwarte piet via het basisonderwijs uit onze samenleving verwijderd, worden scholieren en studenten gehersenspoeld en ingezet als soldaten van diezelfde VN, EU en die andere vazallen. Dit betekent dat wij onze kinderen zelf de nodige kennis en basiswaarden moeten bijbrengen. Dit kunnen en mogen wij niet meer overlaten aan het onderwijs en moet actief worden ontmoedigd.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Anders
Neef Jansen
2 jaren geleden

Karl Popper schrijft in The Open Society and Its Enemies dat je onredelijke en gewelddadige bewegingen moet bestrijden omdat je anders het risico loopt erdoor vernietigt te worden. BLM lijkt mij bij uitstek een onredelijke en gewelddadige beweging en moet dus bestreden worden. Het punt is alleen dat de heersende politiek dat niet doet. Of nog niet. Of anders geneigd is dat BLM te steunen. Uiteindelijk gaat het om het behoud van de moderne Westerse en open samenleving, de samenleving open voor kritiek en verbetering. Je hebt het Linkse fascisme, je hebt het Rechts fascisme, je hebt het islam fascisme. Allemaal Enemies van de Open Society.

Mac Benac
2 jaren geleden

Als je naar de auteurs kijkt die deze website bestieren, dan bekruipt je de beklemming van pittig rechts clubje conservatieven. Niet echt aangenaam.

Willem
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mac Benac

Waarheid hoeft niet “aangenaam” te zijn jongen…..?

r dunki
2 jaren geleden

P.S:

In de laatste alinea meld ik de potentiële roof der Nederlandse pensioenfondsen, één van de weinige groepen die de ‘misdadige’ corona crisis op eigen benen hebben doorstaan.

Er staat ons nu een volgende globalistische ramp te wachten. Brussel probeert daar namelijk uit alle macht hun klamme vingertjes op te leggen voor een ‘Pan-Europees’ pensioen. Weet u wat dat is?

Nee, maar dat wilt u ook niet weten, want de globalistische gluiperds hebben hun handen al lang in uw zakken middels een levensgevaarlijke D’66 minister van sociale zaken die daarover met Brussel ‘onderhandelt’. U weet inmiddels hoe dat gaat met Pinokkio.

Hopelijk wordt deze trawant van Rutte goed door Pieter Omtzigt in de gaten gehouden…