Een volstrekte ramp!

Enkele dagen geleden openbaarde zich één van de grootste bedreigingen voor de westerse beschaving sinds Atilla de Hun, in de persoon van Kamala Harris. Zij is de gedoodverfde opvolgster van Joe Biden in de komende Amerikaanse verkiezingen. Harris rolde uit de hoge hoed van de Social Justice als ‘Sleepy Joe Biden’s Vice Presidentiële kandidaat.Wie is zij? Waar komt zij vandaan?

Kamala Harris. Afb: Gage Skidmore

In de USA is een positie als District Attorney (Officier van Justitie) een geijkt opstapje naar de politiek, reden waarom George Soros honderden extreem linkse, moreel corrupte O.v.J’s heeft gefinancierd in hun campagnes om vervolgens Vrouwe Justitia in de tang te kunnen nemen. Nu zien wij dat zo‘n Soros product’ in Chicago meer dan 25 duizend strafdossiers heeft geseponeerd, waaronder moordaanklachten, uit puur politieke overwegingen!

Kamala Harris is een typisch voorbeeld van die school van blinde, onscrupuleuze carrièrejagers,die haar ‘carrière’, heel toepasselijk, als 29 jarige begon tussen de lakens van de 60 jarige, getrouwde, zwarte politicus in San Francisco, Willie Brown. Willie kon er wat van, versleet de ene jongedame na de andere en werd daarom zelfs door de hopeloze scharrelaar Bill Clinton waarderend als ‘Slick Willie’ aangeduid; soort zoekt soort. Willie aarzelde niet om Kamala, die openlijk als zijn maîtresse optrad, op enkele lucratieve posities te benoemen. Maar zodra Willie burgemeester werd van San Francisco ‘kende hij Kamala niet meer’ en zij probeert nog dagelijks deze start van haar carrière te (doen) vergeten. Maar haar onscrupuleuze opportunisme was toen al van kilometers afstand zichtbaar. Zij maakte het opstapje naar de D.A. positie en werd later zelfs Attorney General (minister van justitie) van de staat Californië. Wij zullen maar niet vragen wat daar allemaal aan te pas is gekomen…

In die rol begon zij haar ware gezicht te tonen door plots moeiteloos in een ‘law & order’ rol te slippen en honderden arme sloebers die nauwelijks iets op hun geweten hadden voor jaren de bak in te laten draaien. Sterker nog: zij wordt er nog steeds van beschuldigd dat zij ontlastend bewijs in meerdere strafzaken achterover gedrukt heeft teneinde veroordelingen te krijgen. Kortom, het ging goed met Kamala, die zag dat er een lucratieve toekomst was weggelegd in  Washington DC en kans zag om zich in de Senaat te wurmen, waar haar al snel duidelijk was dat zij met haar ‘law & order’ verleden helemaal verkeerd zat, reden waarom zij moeiteloos naar extreem links omzwaaide als een blad aan een boom.

Politiek is haar op het onscrupuleuze lijf geschreven en tijdens de bevestiging van opperrechter Kavanaugh was zij één der smerigste Democraten, die niet aarzelde om het bedrog van #meToo op een politiek voetstuk te zetten, zonder enige bewijslast. Nu Tara Reade, mèt bewijslast, Joe Biden beschuldigt van sexuele intimidatie of erger, geeft Kamala niet alleen ‘niet thuis’, maar aarzelt niet om het slachtoffer Tara Reade in de grond te boren. Haar ambitie kent geen grenzen, maar recentelijk brandde zij volledig af in de presidentiële debatten, waar zij zich als de grootste vijand van Joe Biden ontpopte. Nu wordt deze extremiste door de SJW, al op voorhand, gepresenteerd als de nieuwe vicepresidentskandidaat in hun smerige machinaties. Een George Soros staat te juichen en met hem tientallen ‘executives’ van grote bedrijven aan de oost- en westkust van de USA die al zich verheugen op deze ‘bruikbare idioot’ als potentiële president . Zij zijn in staat om Atilla de Hun weer tot leven te wekken als het in hun plannen past, maar Kamala is ook prima.   

Deze rabiate ‘gelegenheidsextremist’  is een rechtstreekse bedreiging voor de grondwettelijke orde, waar zij lak aan heeft, voor de economie, waar zij niets van begrijpt, en voor alle normen en waarden die onze samenleving overeind houden. In het doorzichtige opzetje van de SJW heeft zij een goede kans om president te worden en dan is dit ‘extreem linkse loeder’ vele malen gevaarlijker dan Hillary Clinton omdat de dementerende Joe Biden niet voor niets al maanden lang verstopt wordt in een kelder teneinde corona de voor hem en de SJW levensgevaarlijke pers te ontlopen. Zodra zij genoemd werd als VP gebeurden er twee opmerkelijke dingen. Ten eerste werd deze extremist zo snel mogelijk als ‘gematigd’ gepresenteerd en ten tweede werd de pers geïnformeerd dat iedere kritiek op haar gelijk stond aan ‘racisme en sexisme’. Sleutelwoorden uit het repertoire van de SJW aanhangers van Karl Marx, om haar veilig buiten het kritische focus van de conservatieve pers te houden, voorzover die nog niet ‘ge-cancelled’ is. Dat is nodig omdat zij een inhoudloos ding is dat niets begrijpt van economie of internationale politiek. Slechts de ‘socialistische internationale’ kent zij èn zij weet donders goed wat goed is voor Kamala Harris! Het gaat er nu om de argeloze kiezers niet de stuipen op het lijf te jagen en de schijn op te houden dat zij met een zacht ei als Joe Biden te maken krijgen in plaats van een gifslang als Kamala Harris.

Laten wij eens kijken waar zij voor pretendeert te staan, behalve voor zichzelf, in het onverhoopte geval dat zij binnen enkele maanden de leidster van de vrije wereld zou kunnen zijn, met de steun van enkele grote Amerikaanse en al even opportunistische internationale banken die nu ‘fundraisers’ organiseren om Kamala’s campagne te financieren. Dat zal nodig zijn, want kiezers hebben nooit enig enthousiasme voor Harris getoond en bij de Democratische voorverkiezingen was zij ronduit impopulair.  Ondanks gejuich van de zijlijn door de Democratische pers moest zij er al gauw mee stoppen, ook omdat zij inhoudelijk door de mand viel en slechts furore maakte in haar rol als ‘links kreng’ door Joe Biden scherp aan te vallen. Het enige argument pro-Harris zou zijn dat de kiezers Trump dermate haten, dat zij op Biden Harris stemmen, dus ondanks de recente honderden doden en miljarden schade gaan linkse burgemeesters en gouverneurs onverdroten verder met de revolutie van Soros, die zijn AntiFa en BLM ‘bruinhemden’ ongestoord op de kiezers mag loslaten. Google en Facebook draaien overuren om het internet en de democratie te saboteren.

Dit is een streven naar oligarchie waarin Kamala straks slechts verantwoording schuldig is aan een handjevol globalistische machthebbers achter de schermen in San Francisco en New York. Wat dat betekent zien wij nu al in de grote, door Democraten geleide, steden waar politiebureaus worden afgebrand, in Los Angeles en San Francisco waar geesteszieke, drugsverslaafde daklozen de straten overnemen terwijl zij onder de fentanyl zitten. De veiligheid van de burgers, hun levensstandaard en hun vrijheid van meningsuiting gaan onder het kleed. Er wordt nog slechts gesproken over onze morele tekortkomingen jegens Big Brother, zoals George Orwell voorspelde. Ziedaar de wereld van Kamala Harris, die van buitenlandse politiek uiteraard geen kaas heeft gegeten maar de deur op het wereldtoneel wijd openzet voor de machtsovername door Peking.

Het absurde resultaat van de tandem van de meest dementerende politicus in Washington behalve Nancy Pelosi en de heks Kamala Harris. Geen van beiden heeft ook maar enige morele visie en slechts één van hen weet welke dag van de week het is. Omdat Harris niets anders is dan een gifslang wordt haar ‘historie’ herschreven om de kiezers een rad voor ogen te draaien, in combinatie met de ene na de andere aanval op Trump. De New York Times schoof als eerste in hun glansrol door Harris een ‘pragmatische gematigde’ politica te noemen. Want als de NYT dat zegt praten alle pukkelige blanke meisjes die hoger onderwijs genieten dat blind na. U kent ze wel, de kampioenen van Black Lives Matter.

Hoe serieus Harris de zaak bij elkaar liegt wordt geïllustreerd door hetvolgende: toen zij nog ‘Attorney General’ was in California zei zij bij een lezing voor de Ford foundation : ‘Young people are stupid…. remember, age is more than a chronological fact. What else do we know about this population, 18 through 24? They are stupid’. Nu zegt diezelfde intrigant over het kiesrecht voor 16 jarigen: ‘ I have to tell you that. I think that there is no question that if we are looking at what is going on in our country, we are putting more responsibilities on people at a younger age, and the larger number of people that we can involve in the electoral process, I think the more robust it would be.’

Hebt u wel eens een serieus gesprek gehad met een zestienjarige? Uiteraard zijn die teenagers dom en daarom moeten zij juist stemrecht krijgen. Als het grootste deel van het Amerikaanse publiek net zulke passieve lammetjes zijn als ‘ons soort mensen’ in Nederland, dan kan je hen alles wijsmaken. Dus nu gooit de Amerikaanse linkse pers alle sluizen open, iedereen die Harris kritiseert is moreel verwerpelijk. Dat heeft dit loeder zelfs van haar mede Democraten gezegd toe die haar lieten vallen bij de presidentiële voorverkiezingen. Het probleem was ‘racisme’, want Harris is een halfbloed van Afrikaans/Jamaicaans origine. Amerika was, naar haar zeggen, rijp voor een vrouw aan het roer, liefst een zwarte, maar of die ergens anders verstand van heeft dan de SJW Bijbel is irrelevant.

Amerika heeft al tweemaal een zwarte president gekozen, maar is het land – mede dankzij die zwarte president – nu al zover afgegleden dat het rijp is voor iemand met zo bitter weinig diepgang, wier enige supporters werken voor opportunistische ‘hedgefunds’ en de linkse pers? Die vraag mag coûte que coûte niet gesteld worden, vandaar dat de media nu overuren maken om haar geschiedenis te vervalsen. Dat zal niet meevallen, want nog maar enkele maanden geleden portretteerde de NYT Harris als ‘ een onevenwichtige kandidaat die haar boodschap en haar staf zonder enig effect lukraak verandert en vervolgens haar eigen staf aan stukken scheurt’. 

De Democraten draaien zich in duizenden bochten om de traditionele, reeds lang afgesproken debatten tussen Trump en Biden te saboteren, want die worden uiteraard een slachting. Maar ook de vicepresidentiële debatten tussen Mike Pence en Kamala Harris worden een nachtmerrie voor de Democraten, want Pence weet waar hij over praat en Harris is een leeg, opportunistisch ééndags vlindertje. Vandaag zegt diezelfde dolkomische NYT over Harris: ‘ een politieke strijder die door het leven in twee werelden getekend is’. En uiteraard een ‘pragmatische, gematigde politica’. En God heet Gerrit!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rinus
2 jaren geleden

Onderwijl stijgen de kijkcijfers van Tucker Carlson (Fox News) verder. Wellicht een aardige graadmeter voor wat er onder de Amerikanen daadwerkelijk leeft. Neemt niet weg dat de socialistische deugdrammerij – opnieuw – véél schade aanricht in de wereld.

2 jaren geleden

En het volk is “gekke Gerritje” , hoe is het mogelijk dat een natie als Amerika, met de rest van de westelijke politieke wereld op een afgrond afstrompelt. Die Soros en consorten is ongedierte dat ongehinderd het fundament van de wereld wegvreet.
Goed opletten ruttnokkio, en een goede greep naar onze Antifa vrienden is nooit verloren.