‘Vrouwen zijn vaak erger dan mannen’

Wat hebben Tendayi Achiume en Robin di Angelo gemeen? Beide dames zijn rabiate racisten, de één is gitzwart en de ander roomblank, maar beiden zijn Social Justice Warriors en proberen u en mij aan te smeren dat wij racisten zijn omdat ons ‘white privilege’ voortkomt uit ‘white fragility’.

Tendayi Achiume. Afb: wikipedia

En God heet Gerrit… Ik zat wat te puzzelen over de navelstreng die de racisten van Black Lives Matter met de United Nations – de uitvinders van de ‘human rights’- verbindt en kwam, via hun Marxistische Grootste Gemene Deler, op het spoor van steeds ignorantere Social Justice ‘wetenschappers’ zoals voornoemde irritante dames. Toen ik hardop hun dubieuze doopceel lichtte, ontlokte dit mijn betere helft de gevleugelde woorden: ‘Vrouwen zijn vaak erger dan mannen’. Zij zal dus binnenkort ook wel ‘gecancelled’ worden, maar er zit een weldegelijk groot stuk levenservaring in haar woorden.

Robin di Angelo is een nogal suf ogende, blanke Amerikaanse versie van de Surinaamse raciste Gloria Wekker en één der favorieten van CNN. Zij is, uiteraard, professor aan een of andere ‘achenebbisj universiteit’, op wie Black Lives Matter zich nu beroept als morele rechtvaardiging voor hun fascisme. Zij trakteerde de wereld op ‘How ‘white fragility’ supports racism and how whites can stop it’.  Eerst bent u schuldig aan ‘white supremacy’, nu aan weer aan‘white fragility’, dus neemt u nog een aspirientje voor u deze gedachtekronkels probeert te ontwarren.

Tendayi Achiume, komt uit Zambia, het vroegere Rhodesië, één der rijkste en mooiste landen op het Afrikaanse continent tot het ten prooi viel aan het rabiate racisme van de Mau Mau en Robert Mugabe. Daarna was het snel afgelopen met de blanke bevolking, die deels kon vluchten en deels werd uitgemoord, waarna Zimbabwe in een straatarm ‘arbeidersparadijs’ veranderde en ‘een gewaardeerd lid’ werd van de ‘Human Rights’ beweging in de United Nations, die Black Lives Matter (BLM) heeft geadopteerd. BLM maakt nu, via het gedachtegoed van beide racisten, Robin di Angelo en Tendayi Achiume, snelle vorderingen in de voetsporen van Zimbabwe op het pad naar financiële en politieke corruptie,  muilkorving van de vrijheid van meningsuiting, breideling van de pers, homohaat èn, niet te vergeten, Zimbabwe’s specialiteiten mensenhandel, slavenarbeid en gedwongen seksindustrie.

Maar wat speelt er nu? Omdat Nederland nog wat van het communistische broeinest van de U.N. kan leren over mensenrechten, zendt Zambia ons, als gewaardeerd lid van de UN, hun ‘special rapporteur on contemporary forms of racism, racial discrimination, xenophobia and related intolerance’, voornoemde Tendayi Achiume, een gitzwarte dame met een ring door haar neus. Zij komt hier om te controleren of wij het in Nederland allemaal wel goed begrepen hebben.

Zij verdenkt ons namelijk ervan dat wij ‘blank en racistisch zijn’. Waarschijnlijk zijn wij ook anti-semitisch, althans zeker een groot deel van onze islamitische bevolking, maar dat vindt zij geen bezwaar, integendeel. En wij zijn vast en zeker islamofobisch en als kers op de taart ook nog eens xenofoob.

Uiteraard is deze schitterende ster aan het pikzwarte firmament ook professor in een communistisch wespennest genaamd University of California, Los Angeles (UCLA) School of Law’ en houdt zich dagelijks bezig met discriminatie tegen blanke mensen mensenrechten.

Het fijnbesnaarde communistische gezelschap in New York vindt het tijd dat onze Nederlandse ambtenaren meer diversiteittraining moeten ondergaan dus nu wordt dit braakmiddel – dat stond te juichen voor Robert Mugabe, de Afrikaanse versie van Adolf Hitler – naar Nederland gestuurd om zich met de bemanning van het Nederlandse overheidsschip te bemoeien! Je moet maar lef hebben!

Enkele jaren geleden heeft Mark Rutte er garen bij gesponnen om een Turkse minister in Rotterdam de weg terug naar Duitsland te wijzen, maar dit brutale mens wordt geen strobreed in haar globalistische weg gelegd! Mark Rutte is dezer dagen in Brussel om Nederland in de uitverkoop te verkwanselen, maar misschien kan Geert Wilders haar even te woord staan?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

De hatende “ex” die koste wat kost de voormalige partner kapot moet maken is inderdaad zelden een man.
Tenzij we het over islamieten hebben natuurlijk.
En de UN, en alles wat daar aan vast hangt, zoals BLM, is gewoon racistisch tot op het bot.
Het wordt tijd dat de blanke westerling eens stopt met zich voor racist uit te laten maken, door de grootste racisten die er op aarde rond lopen.
Dat is overigens ook in het belang van die racisten zelf, omdat anders de bom een keertje barst, en er daarna overal racisten velletjes te drogen worden gehangen.