De geschiedenis van de revolutie

De geschiedenis leert ons dat de revolutie zijn eigen kinderen opeet. Zou het kunnen zijn dat die geschiedenis zich wéér eens herhaalt omdat hedendaagse kinderen vaak geen benul van de historie hebben dankzij hun gebrekkige opleiding?

Afb: Wikipedia

Ons onderwijssysteem is geïnfiltreerd door activisten die de zaadjes planten voor hun eigen obsolescentie door kleine, vrijwel ongeletterde  linkse kiezertjes te kweken als typische producten van hun door ideologie verloederde ‘academische opleiding’. Wij zien de resultaten daarvan in de horde’s in het zwart geklede, gemaskerde jongeren die beelden bekladden of slopen en de gillerige, pukkelige meisjes die met vuistjes in de lucht op één knie voor BLM demonstreren met een agressie die voor zelfverzekerdheid moet doorgaan, maar in feite berust op volstrekte ignorantie.

Velen van hen komen erachter dat zij niet zo heel erg ‘hoogopgeleid’ zijn als hun louche docenten deden voorkomen, integendeel. Het is een nare ervaring als je na jaren van nutteloze studies erachter komt dat niemand op je zit te wachten omdat je nauwelijks kunt lezen en schrijven, laat staan enigszins coherent kunt nadenken en formuleren, en daardoor veroordeeld bent tot baantjes op een totaal ander, lager, niveau dan gehoopt. En dan zit je ook nog eens ook nog eens – dankzij jouw ‘progressieve’ docenten – opgescheept met onbetaalbare, torenhoge studieschulden waardoor je gedoemd bent om bij je ouders te blijven wonen omdat huizenbezit niet aan de orde is.

Dat is uiteraard de schuld van het blanke patriarchaat, maar die vuige kapitalisten trekken dus wéér aan het langste eind, want immorele linkse universiteiten en hogescholen volharden in deze hysterie maar nemen uiteraard geen enkele morele verantwoordelijkheid voor hun politieke indoctrinatie, die voor een academische studie moet doorgaan. Zij krijgen hun subsidies toch wel binnen op de socialistische wolk waarop zij leven, waar het er niet toedoet of je een enigszins bruikbaar onderdeel van de samenleving bent.

De belastingbetaler begint er schoon genoeg van te krijgen om voor racist, homofoob of sexist uitgemaakt te worden door twintigers met pukkeltjes die nog nat achter de oren zijn. Waarom zouden zij deze nutteloze nitwits nog langer financieren? Onze linkse broeders in Den Haag krijgen dat ook in de gaten en willen nu weer van het systeem met de studieschulden af, maar de schade is al lang aangericht. De domme slachtoffers zijn echter dermate geïndoctrineerd door hun Social Justice docenten dat zij hun malheur nog steeds aan het blanke patriarchaat menen te moeten wijten, in plaats van de navelstreng met de ellendelingen die voor docenten in het hoger onderwijs doorgaan door te knippen en hen ter plekke te lynchen. Dus de meeste universiteiten kunnen rustig doorgaan de volgende deugmensen te scheppen en zo hun eigen vetpot in stand te houden. Want ‘links zijn’ is al lang tot een verdienmodel verworden, alleen de naïeve studenten met hun torenhoge schulden zijn de klos.

Recentelijk is de Amerikaanse term ‘woke’ overgewaaid, maar langzamerhand is ‘woke’ praktisch synoniem aan platzak, werkeloos en hersenloos geweld zoals standbeelden vernielen of Zwarte Piet in zijn gezicht trappen. De ‘revolutionairen’ van weleer hebben hun schaapjes op het droge als hoogleraren of medewerkers, maar de revolutionaire kinderen betalen inderdaad weer de rekening. L’histoire se répète’!

Nu zitten wij opgescheept met arrogante studenten die meer en meer op anarchisten gaan lijken omdat hun nog steeds niet volwassen hersens nooit getraind zijn om op een academisch niveau kritisch te denken. Het enige waarvan zij verstand hebben is zich als Maoïsten voordoen op het internet en enorm ‘macho’ tekeergaan tegen mensen die voor hen de kost opbrengen als belastingbetalers. Sommigen van hen zijn zelfs zo ondernemend dat zij, nadat zij uitgeslapen zijn en moeders hun bed heeft opgemaakt en het ontbijt heeft geserveerd,  gillend en schreeuwend het ouderlijk huis verlaten om zich in een veilig, laf collectief als Antifa te manifesteren teneinde de loze ‘quasi argumenten’ van hun leermeesters met geweld kracht bij te zetten en zo ieder rationeel weerwoord de kop in te drukken als kleine fascistjes. Als éénling zouden zij tegenover een politieagent van verlegenheid in de grond zakken, maar samen met tientallen andere helden op sokken is het makkelijk om etalageruiten in te gooien en andere heldendaden te verrichten.

Gelukkig voor hen schuift de Nederlandse politie onder leiding van een politiek correcte top ook steeds meer naar links, dus het risico van arrestatie en straf wordt ook steeds minder, tenzij je tegen de flagrante inbreuk op je vrijheid door onze premier demonstreert of je als boer manifesteert tegen de subversie van de landbouw door onze regering. Na een zware dag op straat moeten die schreeuwlelijken, die zichzelf vaak zien als de ‘brains’ achter demonstraties, terug naar papa en mama om van hun agressie terug te vallen in een passieve rol. Anders lopen zij het risico dat zij op straat komen te staan en het is toch wel lekker als je niet om 6 uur hoeft op te staan om de kost te verdienen zoals het gehate blanke patriarchaat.

Vervelend om je te realiseren dat dit waarschijnlijk de toon zet voor de rest van je uitzichtloze leventje, ook al ben je ‘hoog opgeleid’. Dan is er maar één uitweg, de revolutie…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
3 jaren geleden

Woke, een moderne verbastering van Wacko!

3 jaren geleden

Ik heb genoten van het artikel van het artikel van de heer Dunki. De waarheid stond centraal. Onder leiding van “onze Condottie’re” is het huidige kabinet niet van zins verbetering aan te brengen zoals de heer Dunki dat zo stelt.
Het is een schande, bijna crimineel, kinderen hun toekomst te laten verknallen door incompetentie van bestuurders dat ook berust op een zieke ideologie.
Het meest irritante is, dat “alle initiatieven om ” nieuwe mensen te maken” ( novus homo) is opgeslokt door de hysterie van het gelijkheidsideaal van de P.v.d.A” in het verleden met als resultaat dat NIEMAND meer fatsoenlijk kan rekenen en/of taalvaardig kan worden. Of, zoals, de heer Dunki schrijft;”*** Nu zitten wij opgescheept met arrogante studenten die meer en meer op anarchisten gaan lijken omdat hun nog steeds niet volwassen hersens nooit getraind zijn om op een academisch niveau kritisch te denken.****
De heer Thierry Baudet, van* Forum voor Democratie”, heeft dit ook in de Tweede Kamer aangehaald, maar de ingedommelde Kamerleden van het CDA, VVD, D-66 en Groen Links, gaven geen respons
Dat kan “onze” condottie’re” Mark Rutte geen barst schelen, als ook het kabinet geen initiatieven neemt daarin verbetering in te brengen. Rutte is met Europa bezig en smijt met geld alsof hij Banken vol geld in beheer heeft.
Deze degeneratieve tendens kan zeker ontaarden in een revolutie. De huidige politieke en educatieve situatie is ONHOUDBAAR.