Nieuwe barstjes in de ‘Kartel Coalitie’

In de USA heeft de brutale poging tot staatsgreep van de ‘deepstate’ schipbreuk geleden en onderzoekers van het O.M. gaan, eindelijk, strafklachten deponeren tegen Democratische ‘ringleaders’. In Nederland gaat de linkse subversie met minder krakeel gepaard, maar de Social Justice is hier net zo achterbaks bezig, al jaren lang.

Met liefdevolle gedoogsteun van premier Rutte en actieve collaboratie van zijn activistische medewerksters Kaag en Ollongren en, sinds kort, de losse flodder Hugo de Jonge. Als nieuwste ster aan het linkse firmament, blijkt hij het tweede paard van Troje in de Haagse politiek, nu in het CDA, waar hij de gave etaleert om die partij binnen de kortste keren te slopen in een blauwdruk van de strategische blunders die de PvdA de kop hebben gekost. Maar goed, dat waren andere ezels…

Met zoveel brokkenpiloten bij elkaar ontstaan barsten in Rutte III en de vraag is of de coalitie, die tot nu toe de schade kon beperken door brutale machtspolitiek, bij elkaar gehouden kan worden als de partijen intern beginnen te verpulveren. De 2e Kamer geniet een zomerreces, moegestreden na maanden van ‘dolce far niente’ waarin Pinokkio Rutte ongestoord zijn gang kon gaan. Maar zijn blunders hebben zich opgestapeld en wachten op finale kwijting, of niet, na het reces wanneer er ongetwijfeld de nodige Kamervragen gaan komen en de loyaliteit van het stemvee op de proef gesteld gaat worden.

Op Prinsjesdag opent minister Hoekstra waarschijnlijk met de mededeling dat de kas leeg is nadat onze Pinokkio het land volledig aan de EU heeft verpatst, maar het Kartel wil desondanks steeds meer geld beschikbaar stellen voor ontwikkelingshulp aan de prepotente Sigrid Kaag. Over (goede) smaak valt niet te twisten, maar zij zag er al jaren geleden geen been in om zich te encanailleren met de Palestijnse  moordenaar Arafat en diens onfrisse entourage en zelfs te trouwen met één van zijn maatjes. Nogmaals, over smaak valt niet te twisten, maar wie een simpel baantje op Schiphol ambieert dient een bewijs van goed gedrag te overleggen. Dus voor een ministerspost – met zo’n dubieuze achtergrond als de hare – was toch ten minste een grondige screening door de AIVD op zijn plaats geweest?!

Niets van dat alles geschiedde, maar nu is zij betrapt bij het geven van € 20 miljoen èn Nederlandse Identificatiebewijzen, via één van de vele door haar gesubsidieerde linkse NGO’s, aan Palestijnse moordenaars die dankzij haar hulp een aanslag in Israël konden plegen waarbij een 17 jarig meisje werd vermoord. Hulde voor onze koene minister! Maar nu, een motie van wantrouwen?  Opstappen als minister? De stilte in Den Haag is oorverdovend. De wetteloze verwevenheid van het corrupte, elitaire Haagse salonsocialisme met hun, door henzelf dik gesubsidieerde, NGO handlangers in de ontwikkelingshulp is een feit. Ontwikkelingshulp is één corrupt communistisch wespennest, door u en mij gefinancierd. Hoe het ook zij, in ieder geval zit er weer een barst in de coalitie.

De volgende barst wordt zichtbaar via het CDA, waar de zelfingenomen partijelite de faux-pas beging om de niet al te snuggere Hugo de Jonge in te huren als fractieleider teneinde hen, in hun politieke nadagen, hun baantje op of rond het pluche te garanderen. Zoals ieder literaat mens weet, was het CDA door de jaren heen toonaangevend op het platteland en is dat gebleven, dankzij de stemmen van landbouwers en veehouders. Dat was jarenlang een hechte band, van het Westland tot de oostgrens.

Maar die tijden zijn van de ene dag op de andere voorbij dankzij Hugo! Nadat de Jonge al schuldig bleek aan grove incompetentie bij het managen van de corona crisis, met de dood van duizenden ouden van dagen ten gevolge, blies domme Hugo daags na zijn interne winst op Omtzigt  het CDA praktisch op met deze overmoedige uitglijder: ‘Landbouwexport is niet ons allerhoogste goed’

Dit is niet alleen verraad aan de CDA achterban, maar let goed op wat er nu in Brussel en in Den Haag staat te gebeuren! De Franse landbouw is praktisch failliet en in de Languedoc staan bijvoorbeeld hele regio’s te verwilderen in afwachting van de dag dat Macron de buit binnenhaalt ten koste van de Nederlandse landbouw. En dan kunnen wij die ‘losers’ nog eens subsidiëren. Wat een gotspe… Zelfdestructiever dan Rutte III kan haast niet en Hugo draagt daarin een heel grote zak steentjes bij.

Soort zoekt soort, dus wie razend enthousiast zullen zijn over Hugo zijn de oplichters van Urgenda met hun CO² farce, die de Jonge tot erelid zullen maken, want nu levert zelfs het CDA de boeren uit aan die narcistische idioten van de klimaatzwendel. Nu die aap uit de mouw is, staat de Jonge daar met zijn kermisschoentjes voor … aap. Zoals arrogante semi-intellectuelen van de PvdA hun achterban verrieden en daarvoor de rekening thuis kregen, doet dit arrogante leeghoofd nu hetzelfde.

En dan de grootste barst, van onze ‘premier Pinokkio himself’, die moeiteloos in één adem een impersonatie doet van een paling èn Houdini. Beiden slippen door je vingers als je probeert houvast te krijgen, kortom allesbehalve een VVD-er van het oude stempel. Dat begint hem nu, nèt op tijd voor de verkiezingen, op te breken getuige de reactie van een 150tal lokale VVDers die zwaar teleurgesteld zijn over zijn voorspelbare dubbele bodem en de schunnige wijze waarop hij Nederland in Brussel zojuist heeft laten barsten.

Een van hen verwoordde dat als volgt: ‘ dat resultaat is teleurstellend. Dat veto op de uitgaven zijn we namelijk kwijt. En hoe de hervormingen worden vastgesteld, gebeurt per gekwalificeerde meerderheid. Dus kunnen de zuidelijke lidstaten de voorwaarden bepalen en kan Nederland amper op de rem trappen’. VVD-fractievoorzitter Dijkhoff moet vrezen voor zijn hachje, dus Klaas is wél tevreden….

En wie lacht er op de achtergrond? Boris Johnson, die er niet eens meer naar taalt om een afscheidsregeling met de prutsers in Brussel te bereiken en de knip op de beurs houdt. Niet voor niets dat Unilever en Shell aan hun stutten (dreigen te) trekken, want wie wil nu als toonaangevende multinational zijn hoofdkwartier in een derdewereldland vestigen?  

Nederland wordt nu door de zakkenroller Macron één der landen waarop andermans zware schulden rusten terwijl wij er geen cent voor terugzien. Op naar derdewereld status dankzij Pinokkio, die erin toestemt dat cadeautjes als subsidies worden bestempeld en – God verhoede het – Brussel nog eens belasting in Nederland zou kunnen gaan heffen. Tot slot kunnen de incompetente clowns in Brussel nu zèlf geld gaan lenen en ook die schulden nog eens op onze naam stellen. Ciao soevereiniteit!

Hebben wij als kiezers daar ooit toestemming voor gegeven of kan deze onbeschaamde solist ons land op deze manier de uitverkoop injagen? Willen wij lid zijn van een schuldenunie en noodgedwongen afglijden naar het niveau van parasitaire landen met enorme zwarte economieën die weigeren te hervormen maar profiteren van het destructieve globalisme?

De coup van de globalistische elite begint steeds brutaler vorm aan te nemen. Hun handlangster Ollongren heeft het referendum vermoord, dus die paar duizend protesterende boeren laat Rutte wel eerst door het NOS Journaal zwart maken en vervolgens door de M.E. mores leren. Wat een gotspe…

Of het water onze boeren aan de lippen staat en het land hen broodnodig heeft doet er niet toe in de globalistische ideologie van onze Pinokkio, die liever de wederopbouw van de Franse landbouw subsidieert zodat wij ons natje en droogje voortaan uit Frankrijk moeten importeren nadat wij daar al, tegen wil en dank, enkele miljarden in hebben geïnvesteerd. Hoe lang laten wij ons nog belazeren?

Rond het Wilders proces hangt al jaren de rotte geur van globalistische, politieke inmenging en nu heeft Ollongren zelfs al de treurige moed gehad te hinten dat de verkiezingen eventueel uitgesteld kunnen worden. De tijd dringt, en bovenstaande feiten zijn ernstig, maar de controlefunctie in de 2e Kamer wordt slechts serieus genomen door Wilders, Baudet en Pieter Omzigt.

Dus nu nu is het afwachten of de laatste loyaal blijft terwijl zijn CDA ontmanteld wordt door de Jonge, of tot er zo’n grote barst ontstaat dat Rutte III zichzelf opblaast.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties