Graaft de EU zijn eigen graf? (1)

In de jaren dertig van de vorige eeuw werd de ondergang van Europa voorafgegaan door een  hyperinflatie die Hitler en zijn nationaalsocialisten bewust veroorzaakten om onder hun wurgende schuldenlast uit te komen, als onderdeel van hun boosaardige ideologie.

….. Afb: Pexels

Angela Merkel had de kans om, op de eerste rang, van die geschiedenis te leren in de door het communisme geteisterde DDR. Maar deze, daardoor ongetwijfeld psychisch beschadigde globalist heeft een al even destructieve ideologische agenda als voornoemd heerschap.

Waar zijn wij anno 2020 in hemelsnaam mee bezig in de door het socialisme verziekte EU?

Eeuwenlang hebben vijanden van Europa zitten spinnen op een scenario voor de ‘Untergang des Abendlandes’, maar nu wordt dat hen op een dienblad aangereikt door twee absolute nitwits.  

Had één rationeel mens zich ooit kunnen voorstellen dat het lot van Europa in handen zou komen te liggen van twee ongekozen schertsfiguranten als Ursula en Frans? Is dat predestinatie?

Weet u nog wanneer de Eurocrisis begon? In 2009/2010 sleurde Griekenland de Euro bijna mee in de afgrond en moest de USA vervolgens in Berlijn interveniëren om de Grieken niet, op zich volkomen terecht, door het afvoerputje van de EU te laten wegspoelen. Die crisis is nooit voorbijgegaan in het socialistisch experiment genaamd EU, met alle gevaren van dien. Niet alleen voor Eurolanden, maar ook voor Zweden, Denemarken, zelfs voor de USA en mogelijk de hele wereld die door deze dwazen in hun onvermijdelijke val meegesleurd kunnen worden.

Nu de coronacrisis in Europa wegebt proberen de globalisten weer greep op onze samenlevingen te krijgen door ons voor te liegen over zogenaamde ‘toenemende coronabesmettingen’. Zo wordt niet alleen onze staatskas geplunderd, maar wordt ook onze soevereiniteit ondergraven door directe EU-belastingen in Nederland te gaan heffen. Dit terwijl onze belastingen al de hoogste van Europa zijn!

Is er ook maar één Nederlander die dit heeft goedgekeurd?

In eerste instantie proberen zij met hun corona bedrog de mensheid wéér onnodige angst aan te jagen, tegelijk worden de ‘zuinige’ noordelijke lidstaten geplunderd om de funeste  federalisering van de EU alsnog te faciliteren. Wie beschermt ons tegen Big Brother? Pinokkio staat te juichen! Wist u dat in de, eindelijk toenemende, covid-19 tests niet alleen gezonde mensen die niet ziek zijn maar toch positief testen voor het virus, worden meegenomen in de statistieken? Nu blijkt zelfs dat in de USA ook mensen die corona gehad hebben en antistoffen hebben opgebouwd – dus daarom positief testen – tegen beter weten, in een fraudeleuze dubbeltelling, nogmaals worden meegeteld. Sterker nog, vrijdag verscheen het bericht in de USA( bron: Centers for Disease Control and Prevention)dat mensen met een gewone verkoudheid positief schijnen te testen in een covid 19- antilichamen test en ook al als ‘door corona besmet’ worden geclassificeerd.

Zelfs de IC-arts Gommers liet dezer dagen weten dat Rutte’s dubieuze, vermeende toename van corona besmettingen slechts te wijten is aan de, tergend langzame, toename van het aantal tests.

Maar Rutte en de zijnen doen alles om de zaak weer te flessen met hun puur politiek gemotiveerde ‘tweede golf’ en uiteindelijk vaccinaties verplicht te stellen. Nu snijdt het globalistische mes onbedoeld aan twee kanten. In hun poging om de corona griep te misbruiken voor hun globalistische doeleinden heeft de Europese Commissie vorige week een destructief financieel pakket geforceerd onder de valse noemer ‘corona hulp’. Niemand heeft aangetoond waar dat geld voor nodig is maar wèl dat het naar Frans Timmermans gaat.

De EU landen hebben met geld gesmeten als dronken voetbalsupporters, Angela Merkel voorop. Leuk voor het Duitse bedrijfsleven, dat dankzij miljardensteun overleeft en de slecht geleide zuid Europese concurrenten nu kapot ziet gaan, tenzij de ‘zuinige’ landen die zuiderlingen voor insolventie behoeden.

Dat is ‘eerlijke concurrentie’ zoals de Europese Commissie die voorstaat…

Als goede socialisten zijn zij zeer bedreven in het spenderen van andermans geld, dus ook de geldpers in Frankfurt draait volop. Anders hadden diverse EU lidstaten hun insolventie al moeten verklaren, zowel v.w.b. hun cashflow als op de balans. De additionele € 750 miljard, die binnenkort door het Brusselse gat in de hand gaat stromen, dient geen enkel constructief doel maar legt wèl steeds meer druk op uw en mijn belastingaanslagen in de komende jaren omdat Rutte er geen moeite mee heeft dat de EU de terugbetaling van door ons niet goedgekeurde, maar wèl gegarandeerde, leningen voor de profiteurs gaat binnenhalen via directe belastingheffing bij ons…  Daar zakt je broek toch van af?!Is er iemand in de 2e Kamer die daar nog wat over wil zeggen? Waar blijft onze soevereiniteit? 

Zelfs al zouden die zuiderlingen ooit iets terugbetalen, dan gaan die belastingen sowieso nooit meer weg, want de natiestaten moeten kapot gemaakt worden en daar is deze nieuwe vorm van macht een prima hulpmiddel bij. Na de Brexit gaat het EU budget niet logischerwijze naar beneden, maar wil Brussel dat bijna verdubbelen! Waarom? Een openlijke machtsgreep…Van het geld, dat de EU niet eens heeft, gaat meer dan € 400 miljard naar landbouwsubsidies, terwijl onze boeren het loodje leggen dankzij verraders als D’66 en GL en nu ook al het ‘Hugo-effect’.

Dat geld gaat niet alleen naar grote industriële conglomeraten in die sector maar ook naar  grootgrondbezitters, omdat hun gronden toevallig als ‘agriculturele gronden’ geclassificeerd worden. Als Brexit niet was doorgegaan had zelfs Queen Elizabeth tientallen miljoenen in haar zak gestoken. Deze krankzinnige situatie ontstond nadat dankzij EU subsidies massieve landbouwoverschotten ontstonden, dus in plaats van deze funeste socialistische maatregelen stop te zetten werd een quasi-oplossing gevonden. De New York Times rapporteerde daarover al in 2019: ‘ in Hongarije en grote delen van Centraal Europa gaat het grootste deel van het geld naar enkelingen met prima connecties. De  Tsjechische premier stak tientallen miljoenen Dollars in zijn zak aan subsidies in het afgelopen jaar. Diezelfde subsidies steunen Maffiastijl ‘overnames’ van land in Slowakije en Bulgarije. Weinig leiders hebben zulke wijdverspreide, hondsbrutale exploitatie van deze subsidies gemaakt als Victor Orban in Hongarije. Hij gebruikt EU subsidies als een systeem voor patronage dat zijn vrienden en familie verrijkt, zijn politieke belangen beschermt en rivalen afstraft’.   

Nederlanders, daar gaat uw goede geld naar toe dankzij premier Rutte die de EU zo goed voor ons vindt! ‘Regionale fondsen’ zijn de tweede uitgavenpost van Brussel, in de veronderstelling dat deze helpen om de arme regio’s in de vaart der volkeren op te stoten, maar het geld gaat alleen maar naar de georganiseerde misdaad en de Maffia in zuid Italië… (bron: Centrale Bank van Italië.)

De meeste economische onderzoeken wijzen uit dat dit geld pertinent niet helpt om het gat te sluiten en een onderzoek van de Bundestag geeft zelfs aan dat deze fondsen meer kwaad veroorzaken dan goed doen in regio’s die netto ontvangers zijn van deze nutteloze geldstromen. Maar Duitsland, onder de subversieve communist Merkel, ging alsnog voor de frauduleuze coronahulp en onze Pinokkio stak ons land voor de zoveelste keer een groot mes in de rug.

Dit is geen verspilling meer van onze miljarden, dit is ordinaire omkoping om de salonsocialistische fictie van de ‘single market’ te doen overleven en daarmee het moreel corrupte globalisme. Die ‘single market’ is niets anders dan een puur protectionistisch mechanisme dat duizenden EU ambtenaren in staat stelt om, dag in dag uit, de Europese economie te verlammen met de meest onzinnige, kostenverhogende socialistische bedilzucht en dàt waren nu precies beide redenen voor Brexit.

Niet voor niets zijn kiezers in de vier ‘zuinige EU landen’ het spuugzat, maar onze toegewijde premier voert ons uit puur eigenbelang rechtstreeks naar de afgrond.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
3 jaren geleden

Laten ze een graafmachine nemen dan gaat het sneller, Nexit Nu !!