Leiderschap of boerenbedrog?

Manipulatieve politici van de UN, WHO en loslopende globalisten maken dagelijks bewust misbruik van het Chinese corona virus om een ‘corona hype’ te creëren, Nederland niet uitgezonderd.

Het menselijk leed en de materiële schade die zij daarmee veroorzaakt hebben past in hun globalistische greep naar de macht, culminerend in de Democratische hysterie in de USA om Donald Trump kwijt te raken, kost wat het kost.

Nu de corona golf wegebt blijkt, in toenemende mate, het aantal correct gecodeerde corona doden slechts een uiterst geringe fractie te zijn van wat ons machtsdronken ‘leiderschap’ pretendeert. Desondanks aast dit duo erop om hun verslappende greep op de samenleving te verstevigen, coûte que coûte, zonder de minste rechtvaardiging. Die moet dus gefabriceerd worden zoals Goebbels deed. Daarom doen de ‘desinformatie-hulpjes’ bij de NOS van onze, steeds onbetrouwbaarder overkomende, premier dagelijks hun (letterlijk stinkende) best om de bevolking angst aan te jagen voor corona, nu in de ‘tweede golf’ ( en daarna in de ‘derde golf’, etc? ).

Dit terwijl een competente professional als dr. Mommers verklaart dat de waarneembare stijging van besmettingen logischerwijze correleert met de toename van het aantal tests, die kennelijk mogelijk is geworden omdat onze dilettant Hugo even weg is. Wat is logischer dan dat?  Desondanks probeert de corrupte politiek het nog maar eens.

Let wel, u kunt ‘besmet’ zijn terwijl u zich kerngezond voelt en dat is met 99,8% der ‘besmetten’ het geval volgens dr.Dan Erickson van ‘Accelerated Urgent Care’, die maandag het woord voerde in Washington tijdens een symposium van Amerikaanse artsen.

Dit geschiedde onder de naam ‘White Coat Summit’ op Capitol Hill om, wat zij noemden, ‘ de massale desinformatie campagne’ rond het Chinese corona virus aan de kaak te stellen waaraan het leven in de USA ten slachtoffer is gevallen. Klinkt dat u niet bekend in de oren?

De door ontelbare artsen opgestelde informatiebrochure meldt:  ‘ als Amerikanen erin volharden om zogenaamde experts en media persoonlijkheden voor hen beslissingen te laten nemen, zal het grootse Amerikaanse experiment van een Constitutionele Republiek met een Representatieve Democratie tot een eind komen’. Duidelijke taal?!  Dit spoort volkomen met onze gerechtvaardigde angst voor Rutte’s ongrondwettelijke ‘noodwet’.

Erickson analyseerde het dominante, linkse narratief van de toename der ‘besmettingen’ in de USA en gaf aan dat dat nodeloze angst veroorzaakt (die ook bij ons misbruikt wordt door weinig scrupuleuze politici, waarvan wij er in ons land ook een paar teveel hebben.)

‘Een besmet persoon is een gezond mens die positief test. Dat is de grote meerderheid. Maar het grote publiek hoort over ‘besmettingen’ en denkt, O jee, dat zijn zieke mensen. Dat is niet het geval, de overgrote meerderheid – 99,8% der mensen – rollen hier doorheen met nauwelijks of geen progressieve ziekteverschijnselen’, aldus Erickson.
‘De aandacht zou niet gevestigd moeten zijn op het aantal besmettingen maar op het aantal in ziekenhuizen opgenomen patiënten en correct gecodeerde overlijdensgevallen, met de nadruk op correct. Dit is de eerste keer dat ik zie dat gezonde mensen in quarantaine worden gedwongen en ik vraag mij af of u dat normaal vindt? Ik vind dat bijzonder vreemd’.

Hij zei dat het prima is om op het ergste voorbereid te zijn, maar ‘wij moeten realistisch zijn met onze reactie. Wie kreeg ik in mijn praktijk te zien? De meeste van mijn patiënten vertoonden slechts zeer milde verschijnselen en daarom wil ik hier een realistisch beeld schetsen van de actualiteit en helpen om de angst die mensen voelen weg te nemen’. 

Erickson sprak over de massale ‘lockdowns’ en verhelderde dat die ‘bijzonder succesvol’ waren, maar zonder uitzondering altijd in geheel verkeerde parameters, zoals een 1000% toename in de hulplijnen voor mensen met angstaanvallen, sexuele en andere kindermishandeling, financiële en emotionele ellende, zelfmoorden, alcoholmisbruik. Honderdvijftigduizend kankerpatiënten werden niet meer gecontroleerd. Het heeft effectief geresulteerd in gebrekkige medische verzorging, een 600% toename van meldingen op zelfmoord lijnen, etc.

‘Dus, was de lockdown effectief? Ik zou zeggen, bijzonder effectief in dit soort zaken, als dat hetgene is wat men beoogt . Maar de pogingen om de curve vlakker te krijgen hadden al deze verwoestende, secundaire gevolgen. Mensen moesten binnenshuis blijven. Geen beweging, geen vitamine D. Ik zie mensen voorbij rijden in hun Toyata Prius met een masker voor hun neus. Dat is volstrekt zinloos, dat is pure angst’.

Is het niet navrant dat dit boerenbedrog woord voor woord toepasselijk is op het wanbeleid van het machtsdronken duo dat ons vanuit Den Haag teistert en nog steeds niet van ophouden weet?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
3 jaren geleden

Bovendien bestaat er een eenvoudige behandelmethode, om het coronavirus in de beginfase aan te pakken. Dat is “Hydroxychloroquine (HCQ) + Zink +AZitromycine”.
Merkwaardigerwijze wordt deze veilige en eenvoudige behandelmethode door de media ontkend en verketterd. Door de (medische) inspectie wordt het zelfs verboden om deze toe te passen.
Waarom ? Omdat men blijkbaar iedereen aan het vaccin wil hebben te zijner tijd. Want dat brengt namelijk geld in het laatje van de grote farmaceutische bedrijven, die nu allemaal op het wondervaccin jagen . Helaas komt er voorlopig geen vaccin en daar zijn belangrijke redenen voor te noemen. De belangrijkste : Zoiets ontwikkelen duurt doorgaans 10 jaar of langer. Laat U niets wijs maken door enthousiaste, opgeklopte berichten die van tijd tot tijd in de media verschijnen en vermelden dat het wondervaccin nu spoedig onder ons zal zijn..

Wanneer echter de eenvoudige en veilige behandeling met HCQ en Zink vrij gegeven wordt, kan de anderhalve meter-regeling alsmede de mondkapjes-regeling meteen op de schop en kunnen we onmiddellijk terug naar een normale samenleving. Waarom gebeurt dat niet ?

Zie ook: http://www.zelfzorgcovid19.nl
Het bijzondere van deze website is dat er ook aandacht besteed wordt aan preventieve maatregelen om het immuunsysteem te versterken. Iets, wat volledig ontbreekt bij de ‘raadgevingen’, afkomstig van het RIVM en overige regeringskanalen. Terwijl juist een goed functionerend immuunsysteem een eerste vereiste is om mensen weerbaar te maken tegen het virus.