Graaft de EU zijn eigen graf? (2)

[ …]  niet voor niets zijn kiezers in de vier ‘zuinige EU landen’ het spuugzat, maar onze toegewijde premier voert ons steeds verder; naar de afgrond.

….. Afb: Pexels

Probleem is dat het dominante anti-EU sentiment in Italië onderdrukt wordt door voormelde smerige  omkopingspraktijken van Brussel en door de machtige criminele organisaties die ervan profiteren, terwijl Italiaanse banken bij bosjes gaan omvallen bij een ItalExit. Reden waarom dat land anticipeerde op de slappe knieën van Pinokkio, die alleen nog snel zijn stuitende act voor de Bühne moest opvoeren, onder oorverdovend applaus van ‘ons soort mensen’.

Engeland hield een parasiet als Frankrijk onder controle, maar nu is het hek van de EU dam en corona is en blijft de perfecte smoes voor de globalisten om hun greep naar de macht te verstevigen. Daarbij trouw geholpen door premier Rutte om het EU budget vooral niet te verminderen, zoals het hoort, maar welhaast te verdubbelen! Zo laat Pinokkio ons, buiten alle proporties, ‘knippen en scheren’ door zijn globalistische vriendjes. In de toekomst wil Brussel zelfs verder gaan lenen – uiteraard tijdelijk – en die schulden ook nog eens op onze naam schrijven – uiteraard permanent…  Zo houdt de Europese Centrale Bank (ECB) de Euro Zone op de been. Is er nog één weldenkend mens die langzamerhand niet meer aan Nexit als onze redding denkt?

Onze belastingen zijn al naar een onacceptabel niveau gestegen, net als in bananenlanden met forse zwarte economieën als Frankrijk, België, Griekenland, Italië, Portugal en Spanje, terwijl de door onze eigen globalistische regering veroorzaakte economische schade zwaar op de netto fiscale opbrengsten drukt. Dat zuidelijke landen, Macron voorop, botweg durven te weigeren te bezuinigen en zo de tering naar de nering te zetten wordt gefaciliteerd door de omkopingspraktijken van Brussel.

De ECB zorgt daarom – geheel buiten zijn wettelijk mandaat – voor een levensgevaarlijke monetaire expansie die volgend jaar al naar de € 1,6 biljoen toekruipt. Dat is dus ‘een klein beetje meer’ dan de bescheiden € 340 miljard waar Pinokkio ons in wil doen geloven. Die corrupte ECB houdt nu in feite failliete landen overeind met hun aankoop van staatsobligaties op de secondaire markt en het drukken van nieuw, ongedekt geld in een monetaire expansie, waarvan elk economisch handboek u de gevaren kan schetsen.

U wordt belazerd waar u bij staat met allerlei, volstrekt onwettige, financiële programmas waarvan de afkortingen de mensheid doen duizelen: LTRO, TLTRO, PEPP en PSPP. Al in 2011 gaf Sarkozy toe dat de ware bedoeling van het LTRO programma het overeind houden was van incompetente regeringen, zoals de zijne, met uw en mijn liquiditeiten. Elke bank kon bij de ECB aankloppen om vervolgens dat geld door te sluizen in praktijken die in bananenrepublieken ‘bon ton’ zijn. Voor alles betekent dit een socialistische nivellering van Noord naar Zuid, waar Pinokkio van harte mee instemt en zelfs actief mee collaboreert, over onze ruggen. En dan maar hypocriet klagen dat de pensioenfondsen niet rondkomen en de Nederlandse pensioenen gekort moeten worden… Wat een gruwelijke gotspe daar in dat (ivoren) torentje!

Deze monetaire financiering is illegaal omdat ieder land dat zich daaraan schuldig maakt impliciet met zijn jaarlijkse budget zit te rotzooien, buiten het nationale parlement om. Kortom een volstrekte socialistische ondermijning van democratische controle, waar het Duits” Constitutionele Hof recentelijk negatief over oordeelde met de uitspraak dat het Europese Hoge Gerechtshof de scheiding der machten had geschonden door de ECB toe te staan zo ‘op hol te slaan’ met hun PSPP programma.

Uiteindelijk gaf de Bundesbank daarvoor een soort ’inlegvelletje’ af waarmee Nederland maar al te bekend is geraakt. De globalistische Merkel heeft er lak aan dat het enige mandaat van de ECB een controle op  hyperinflatie is, zoals die van de jaren dertig aan Hitler en zijn nationaal socialistische trawanten de kans bood om aan de macht te komen.‘Das Abendland muss kaput und ich schaffe das’.

Dat Europese banken al die liquiditeiten, uiteraard, niet verantwoord kunnen gebruiken leidt tot de huidige malaise waarin pensioenfondsen en andere beleggers geen kans zien hun beleggingen ‘normaal’ te doen renderen, waardoor zowel kleine spaarders als grote pensioenfondsen Merkel’s en Macron’s communistisch oor aangenaaid krijgen, e.e.a. ‘warm aanbevolen’ door onze premier Rutte.

De laatste, geweldige vondst van de communisten en socialisten in Madrid is nu een basisinkomen voor iedereen, zonder dat iemand aanvankelijk kon vertellen waar dat geld zonder Pinokkio’s hulp ooit  vandaan moest komen. Zo kunnen de Spaanse banken hun excessieve ECB liquiditeiten kwijt aan het goede, communistische, doel. Als de mensen dat geld in hun oude sok stoppen zwengelt de economie in die bananenlanden nog steeds niet aan en gaat de ECB weer los in dezelfde vicieuze cirkel. Maar als de mensen wèl hun aankopen fors gaan verhogen krijgen wij precies de (hyper-)inflatie waar die vermaledijde ECB juist tegen moet waken. Dit leidt rechtstreeks tot de ondergang van de Euro, net als die van de Duitse Reichsmark negentig jaar geleden, met de fatale chaos vandien. Wat dan volgt is een kapitaalvlucht naar de Dollar en de Zwitserse Frank, waarna de ECB uiteraard de rente gaat verhogen in een patroon dat wij al decennia lang in andere bananenlanden hebben gezien.

Maar die hogere rentetarieven draaien ook alle zuidelijke Euro-schuldenaren subiet de nek om en dan stort het hele EU kaartenhuis in! Eindelijk…  Mag het eindelijk eens ‘een beetje minder EU’ zijn? Vandaar dat Merkel, Macron en Rutte het corona verhaal zo angstig in leven willen houden.  Mocht dat gebeuren, dan zou de redder in nood weer eens de USA moeten zijn, die al in een eerdere Eurocrisis hielp om Duitsland te overreden om de Euro te redden teneinde een ineenstorting der internationale geld- en kaptaalmarkten te voorkomen. Hoe is het te rechtvaardigen dat wij een land als Italie in de EU moeten houden terwijl zij weigeren hun corrupte economie te hervormen, reden waarom die anno 2020 kleiner is dan toen zij tot de EEG toetraden? Italië zit tot aan de strot in de schulden, waarvan de ECB nu al ruim 20% in portefeuille heeft – mede in uw en mijn naam – en een bescheiden rentestijging van 0,25% zou het land – en daarmee de eveneens al lang failliete EU – terstond fataal worden.

Slechts de huidige ‘transfer’ (lees:diefstal) van activa van noord naar zuid, in goed socialistisch vakjargon een ‘nivellering’, kan deze globalistische fictie in stand houden. De EU is één groot socialistisch boerenbedrog, maar dat zal Pinokkio worst wezen zolang hij maar op het pluche mag blijven zitten. Dat moet een Wopke Hoekstra toch ook inzien? In de financiële wereld zijn twee oplossingen voorhanden, waarvan de eerste een optimistisch scenario van hernieuwde economische groei zou zijn. Omdat in een socialistisch klimaat de weg slechts bergaf leidt is dat een ijdel ‘dagdroompje’. Kortom, een ordelijke schuldherstructurering is door het corrupte globalisme willens en wetens uitgesloten, dus er resteert maar één oplossing en dat is dat Italie het eigen faillissement aankondigt en dat er tegen de 75% op de Italiaanse schulden wordt afgeschreven, zoals dat al tientallen jaren in andere bananelanden het geval is. Het antwoord luidt uiteraard: ‘gekke Henkie’.

Er is trouwens een prima derde, politieke oplossing, een scenario naar analogie van de Brexit, een spoedige Nexit voordat die socialistische schuldenproblematiek tot een onvoorstelbare ramp leidt.

Het zal niemand verbazen als in een hernieuwd referendum daarvoor inmiddels veel interesse zou bestaan. Dus daar zullen Rutte en Ollongren wel duizend k..smoesjes voor bedenken, want de kiezers moet zich realiseren dat Big Brother het beste met hen voorheeft en vooral niet lastig worden.

Hèt morele probleem is dat de asociale socialisten in Brussel en Frankfurt die ellende met andermans geld ongestoord hebben kunnen veroorzaken, maar dat deze komende ramp géén van deze ellendelingen de kop kost. Zij gaan, bij de ineenstorting van de EuroZone, fluitend en ongestraft naar huis met hun enorme pensioenen die in een of ander belastingparadijs veilig belegd zijn. Zij wèl!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties